2023-07-07
Lagom Kaffe📍位於觀塘偉業街180號Two Harbour Square1樓,餐廳設計很新穎,座位好寬闊,令我們坐得好舒服。🥰Spanish Chorizo and Tomato Penne西班牙辣肉腸蕃茄長通粉🩷💕這個長通粉的蕃茄味好入味,裏面放了很多辣肉腸,食到正宗西班牙蕃茄長通粉嘅味道,他們還加了少少香草在面頭,食落去更滋味。BBQ醬燒美國豬肋骨配洋蔥圈🩷💕這個豬肋骨整得好高水準,食落去啖啖肉,豬肋骨嘅味道好入味,食完不會覺得制。他們的洋蔥圈整得好香脆,不用加醬汁也很好吃。Opera Cut Cake 歌劇院蛋糕🩷💕這個蛋糕望落去好靚,食落去有朱古力的味道,同埋裏面有幾層好滑嘅cream同埋朱古力蛋糕層,我比依個蛋糕100分。Strawberry & Yogurt 草莓、乳酪🩷💕這個草莓味乳酪好香,味道不太甜,清清地,比較健康。Red Dragon Fruit, Lychee & Yogurt 紅肉火龍果、荔枝、乳酪🩷💕這個紅肉火龍果味乳酪整得好濃好香,有清清嘅甜味,多飲有益健康。
BBQ醬燒美國豬肋骨配洋蔥圈🩷💕
Opera Cut Cake 歌劇院蛋糕🩷💕
Strawberry & Yogurt 草莓、乳酪🩷💕
這個草莓味乳酪好香,味道不太甜,清清地,比較健康。