2023-08-25 419 瀏覽
📍全港首間希臘乳酪蛋糕專門店🥄📒中環𝕮𝖆𝖋𝖊 Lanala🍰食甜品有種會好肥的感覺⊙ω⊙,呢間‘’希臘乳酪‘’蛋糕專門店,用上出名健康嘅希臘乳酪去整蛋糕🥇,小店內更有輕食提供🍰啱哂怕肥又想食甜品嘅人₍ᐢ⑅•ᴗ•⑅ᐢ₎♡距離中環地鐵站幾分鐘都算近,店內白色宮廷風,餐具都好有皇室的感覺,雲石檯小巧特別🎀我地選擇一份cake set $88+tea set $88(蛋糕選擇可以參考圖10)🙋🏻‍♀️,個人覺得tea set性價比高呢日臨近teaset結束時間去到,只有我們一檯,係個聊天好地方!!♡::::::::::::♡💫迷你白桃玫瑰希臘乳酪芝士蛋糕🍰同傳統用麵粉製成的蛋糕相比,希臘乳酪高蛋白質,而且低糖低澱粉、低脂肪,所以可以放心大啖食。蛋糕面頭係好香嘅玫瑰茶啫喱🌹入面重有玫瑰花瓣。而希臘乳酪忌廉芝士入面重有一粒粒白桃,加埋個餅底,食落好清新,而且唔會好甜 ☆完全唔酸💫輕盈全日早餐🥯🍳🥗呢個All day breakfast 真係冇改錯名,啱哂唔鍾意食太飽嘅我😍好鍾意佢個蛋夠滑,加埋啲胡椒粉調味好香濃,配埋沙律🥗好清新又唔會太飽濟太膩♡::::::::::::♡💫Pistachio Mil
📍全港首間希臘乳酪蛋糕專門店🥄
📒中環𝕮𝖆𝖋𝖊 Lanala🍰

♡::::::::::::♡
💫迷你白桃玫瑰希臘乳酪芝士蛋糕🍰

💫輕盈全日早餐🥯🍳🥗

輕盈全日早餐

♡::::::::::::♡

💫Pistachio Milk Foam Coconut Water🥛🥥夏天限定
+$10

椰香開心果

本身好少飲凍野同甜野,但呢個咁特別嘅飲品真係好想試,佢嘅椰子味唔會好濃或者好甜,飲落唔會似椰子水,係牛奶嘅質感,而且將開心果味溶入去椰子味度好夾(〃'▽'〃) ❤️

💫Café Latte☕️ +Oat $5

Latte 濃滑,而且甘味突出,拉花都好用心☕️有得轉燕麥奶加分💓

想睇更多我嘅食評同分享 記得follow同like我ig @puddingfoodhk ๑ºั╰╯ºั๑啦🍮
輕盈全日早餐
椰香開心果
同朋友👩🏻‍🦰一齊喺中環,肚仔餓要食嘢,路過呢度,朋友👩🏻‍🦰話好攰唔想再行,咁又見到呢度光猛乾淨企理,朋友👩🏻‍🦰就決定入去試吓🤩呢度有Lunch Set 可以選擇,Lunch Set 係 Salad+Main+Coffee,咁我哋揀咗 $118「鷄胸肉沙律配法式沙律醬」同埋 $128「白醬火腿蘑菇意大利麵」🤣Salad 🥗 細細碗,簡簡單單,沙律菜新鮮😋「鷄胸肉沙律配法式沙律醬」:沙律菜都係新鮮,仲幾爽脆😋;鷄胸肉當然偏瘦,感覺健康🤩;加埋 French Dressing, 簡單幾好食😋「白醬火腿蘑菇意大利麵」:白醬幾 creamy,意大利麵 煮得軟腍腍,口味大眾化😋飲品要咗 Cappuccino 同 Long Black,兩杯都夠香濃😋

Salad 🥗 細細碗,簡簡單單,沙律菜新鮮😋

如果你是一個愛吃甜品又注重健康的人,那你一定不能錯過中環Lanala蛋糕店的全新SuperFood系列蛋糕 - 超級雜莓希臘乳酪芝士蛋糕。這款蛋糕不僅美味,還有許多好處,讓你吃得開心又安心。首先,這款蛋糕採用希臘乳酪作為主要成分,帶來濃郁而清爽的口感。希臘乳酪富含高質量的蛋白質、鈣和益生菌,有助於增強骨骼、肌肉和消化系統的健康。而且,希臘乳酪的脂肪含量比一般的奶油芝士低很多,所以你可以放心地享受這款蛋糕,不用擔心攝取過多的熱量和膽固醇。其次,這款蛋糕選用優質澳洲藍莓、黑莓、紅桑子及士多啤梨製成的天然水果粉,為蛋糕增添了豐富的色彩和香氣。這些雜莓都是超級食物,含有豐富的健康抗氧化劑,可以對抗自由基,保護細胞免受損傷。雜莓也富含維生素C,可以增強免疫力,改善心臟和血管系統的健康。此外,雜莓還有助於控制血糖和食慾,有利於減肥和防止糖尿病。最後,這款蛋糕的製作過程也非常嚴格和衛生,保證了食品的品質和安全。Lanala蛋糕店使用新鮮和無添加的原料,並且定期檢查和清潔設備和工具。他們還提供免費送貨服務,讓你可以在家中或辦公室方便地享用這款美味的蛋糕。總之,Lanala蛋糕店的超級雜莓希臘乳酪芝士蛋

總之,Lanala蛋糕店的超級雜莓希臘乳酪芝士蛋糕是一款值得一試的甜品,不僅美味可口,還有許多健康益處。如果你想要給自己或親友一個甜蜜的驚喜,不妨到Lanala蛋糕店去品嚐一下吧!
外賣自取
ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ Lanala 之前係 The One 開咗芝士蛋糕店啊!唔係一般嘅芝士蛋糕喔 🍰係用Greek Yogurt 食落輕盈,無咁膩 一個唔中意食芝士蛋糕嘅朋友都大讚 🤩今次黎到中環除左食到佢地新出嘅超級雜莓希臘乳酪芝士蛋糕都試埋佢地嘅熟食Set Lunch 都幾多選擇架又有椰菜花飯岩哂Lov-carb 低碳水嘅人士 💗𝗪𝗛𝗔𝗧 𝗪𝗘 𝗢𝗥𝗗𝗘𝗥✨ 匈牙利燉豬肉椰菜花飯 168【Salad and coffee】☕️ Flat White 第一啖覺得隻豆有少少苦同gip 但食完咗一啖主菜後 balance咗 又可以😌🍰 超級雜莓希臘乳酪芝士蛋糕採用100%優質澳洲Superfoodᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ Lanala 📍 中環威靈頓街39號六基大廈地下C號舖◇◇◇◇◇◇◇◇◇

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

Lanala 之前係 The One 開咗芝士蛋糕店啊!
唔係一般嘅芝士蛋糕喔 🍰

ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ ᵕ̈ ᑋᵉᑊᑊᵒ

Lanala

📍 中環威靈頓街39號六基大廈地下C號舖

◇◇◇◇◇◇◇◇◇
呢間cafe 係中環威靈頓街,乳酪蛋糕都有唔少選擇,仲有mini size, 想試多幾款都可以🤭Cake set 🍰Mini slice cake - Avocado Kiwi Greek Yoghurt Cheesecake呢款口味比較少有,我自己又係🥑牛油果控😚見到即刻要點呢個😙 cheesecake 帶🥑牛油果香又幼滑,中間有層🥝奇異果Jelly幾清新,一啲都唔酸;加埋芝士三隻味都幾夾😋☕️Hot latte咖啡豆偏向nutty, 甘味校突出~Lanala Tea SetMini All Day Breakfast 雖然係迷你,份量都幾足~🥗新鮮嘅沙律菜同埋車厘茄配上沙律醬~烘到外脆內有咬口嘅🥯bagel,會搽咗少少🧀cream cheese,bagel建議食咗先,如果唔係凍咗就會硬~ 🍳煙肉炒蛋都夠滑同creamy, 🥓煙肉分量超多😝🥤Ginger latte (change to oat milk)估唔到用燕麥奶都好夾~🫚薑味超濃郁~飲完個人都暖咗😳環境:4.1/5粉紅色嘅凳配合雲石枱面,幾夢幻嘅組合🎀服務:4.1/5侍應親切有禮貌,亦都好溫柔~可以提供飲用水!食物:4.2/5

Cake set

☕️Hot latte
咖啡豆偏向nutty, 甘味校突出~

Lanala Tea Set

Mini All Day Breakfast

估唔到用燕麥奶都好夾~🫚薑味超濃郁~飲完個人都暖咗😳

環境:4.1/5
粉紅色嘅凳配合雲石枱面,幾夢幻嘅組合🎀

服務:4.1/5
侍應親切有禮貌,亦都好溫柔~可以提供飲用水!

食物:4.2/5
必試乳酪蛋糕😋

• Avocado Kiwi Greek Yoghurt Cheesecake
午飯時間來到中環和朋友用餐,位於在石板街旁,在上蘭桂坊前轉右靠右邊的樓梯級上前一點的位置,繁華鬧市地段中心一點也不難尋找。以薄荷藍綠色作為整個餐廳的主色調,雲石歐式餐桌,在灰色與粉紅色的搭配下,營造出法式的高級格調。Lunch set在12時至3時供應, 雖然店舖唔算大,但午飯款式也有很多,有貝果、沙律、意大利麵以及生酮友善的椰菜花飯等等的健康菜式可供選擇,跟餐有一份小沙律、主食及一杯餐飲,餐飲可以點lemon tea/Americano/ Cafe latte/ Cappuccino/Flat White,我同朋友點了兩份午餐,餐飲點了一杯Cappuccino及一杯凍檸檬茶 (凍飲加$5)午飯套餐重可以加$30 Mini Slice或$50 Regular Slice,於午飯時間享受不一樣的蛋糕美味。煙三文魚貝果以煙三文魚、雜錦沙律菜、酸黃瓜、忌廉芝士製成的貝果🥯貝果口感實在而鬆軟,組合的配搭讓人感到非常清新舒適,忌廉芝士入口帶出豐富的層次滋味。匈牙利燉豬肉椰菜花飯低碳水化合物製成的椰菜花飯,味道較清淡,椰菜花飯大細均勻,配合匈牙利燉豬肉帶出清淡的蕃茄香,有如住家般的口味

煙三文魚貝果

匈牙利燉豬肉椰菜花飯
2023-08-11
  • 匈牙利燉豬肉椰菜花飯
2023-08-11 76 瀏覽
午餐套餐以其豐富多樣的口味和視覺效果而受到讚譽。匈牙利燉豬肉椰菜花飯是一道令人垂涎欲滴的主菜。豬肉經過細心的燉煮,質地鮮嫩多汁,與椰菜花的清爽口感完美結合。這道菜的風味濃郁,帶有微微的辣椒和香料的香氣,絕對能滿足您的味蕾。而作為主菜的絕佳伴侶,超級莓果芝士蛋糕將為您的用餐體驗增添更多驚喜。這款芝士蛋糕融合了草莓、藍莓、黑莓和覆盆子等多種莓果的鮮美風味。帶著希臘乳酪和奶油芝士的滑順質地,每一口都散發出令人愉悅的甜蜜滋味。這款蛋糕不僅美味,還為您的用餐體驗增添了一絲清新的氣息。

2023-01-23 1047 瀏覽
環境簡約而高貴,好適合約閨蜜來一邊吃甜品一邊談天。Lanala出名用希臘乳酪來做蛋糕,可以無負擔地吃甜品。蛋糕外表非常精緻,色香味俱全。所有蛋糕甜度都偏淡,但係我鍾意🤭。可惜價錢$68-88一件太貴,每款食落口感都好似用魚膠粉啫喱咁,唔太值。-迷你白桃玫瑰-迷你牛油果希臘乳酪芝士蛋糕-紅絲絨開心果希臘乳酪芝士蛋糕-迷你火龍果芒果-牛油果希臘乳酪芝士蛋糕
環境簡約而高貴,好適合約閨蜜來一邊吃甜品一邊談天。

Lanala出名用希臘乳酪來做蛋糕,可以無負擔地吃甜品

蛋糕外表非常精緻,色香味俱全。
所有蛋糕甜度都偏淡,但係我鍾意🤭。

-迷你白桃玫瑰
-迷你牛油果希臘乳酪芝士蛋糕
-紅絲絨開心果希臘乳酪芝士蛋糕
-迷你火龍果芒果
-牛油果希臘乳酪芝士蛋糕

外賣自取
2023-01-14 746 瀏覽
❤️《中環Central – Lanala》Date of visit: 13.01.2023 之前已經推介過哩間餐廳😉 主打其實係希臘乳酪芝士蛋糕😍不過有埋lunch set 配佢地嘅蛋糕💁🏻‍♀️Lunch set (HK$118) – 包熱茶(用Tea WG茶包)/ 咖啡 + 沙律+HK$68 唔同口味嘅希臘乳酪芝士蛋糕(有啲口味好似會唔同價錢🤔)我個主食叫左❤️雞胸肉bagel 【雞胸肉係薄切 醬用cream cheese😍😍好正😋】三個希臘乳酪芝士蛋糕分別係:❤️Strawberry 士多啤利❤️Red Velvet + Pistachio 紅絲絨+開心果✅Avocado + Kiwi 牛油果+奇異果我就最鍾意Red Velvet + Pistachio口味🤓基本上集合曬我鍾意嘅口味💯😍仲要係用oreo餅底😍 加分🆙加上Red Velvet同Pistachio嘅味都好balance☺️ 唔會有一邊太搶🤓Strawberry係encore嘅 上次已經試過 可睇返我之前篇食評 (20.05.2022)😉而Avocado + Kiwi雖然係我least favourite 但其實都唔差 只係相
❤️《中環Central – Lanala》

仲要係用oreo餅底😍 加分🆙

但其實都唔差 只係相比之下無咁好😂
因爲Kiwi味好搶 而且酸酸的 完美蓋過avocado🥹
不過係小清新口味🍃 都可一試😌

結論: 鍾意佢地嘅蛋糕😋😋 不過咁簡單嘅lunch要HK$205就有啲貴🥴
建議就咁takeaway佢地嘅蛋糕😆
——————————————————
Lanala (中環威靈頓街39號六基大廈地下C號舖)
Red  Velvet  +  Pistachio
Strawberry
Avocado+Kiwi
雞胸肉bagel
2022-12-09 504 瀏覽
11月初睇到呢間餐廳就好想試佢個 Japan Melon Greek Yogurt Cheese Cake. 不過可能唔啱季節佢地無做. 本來問左11月尾會有, 訂左枱食 late lunch 但都係無得食🥺嘅然訂左枱就照食啦!13:45無乜人, 舖頭細細好舒服. 店舖以粉紅色為主調好啱打卡. 而且有薑餅人cushions 有聖誕氣氛🥳 叫左蕃茄蝦肉意大利粉, 有啲細份, 男仔可能唔夠飽😆 黎到一定要加錢叫埋甜品. 但嗰日mini slice得火龍果芒果. 所以就叫左regular slice嘅 Avocado Kiwi. 真係好好好好食😋 第一次食yogurt cheese cake質感似啫喱但又實啲, 有好輕微的cheese 味, 但因為有中間kiwi 啫喱嘅酸甜味中和左. 係會想再encore 😍另外waitress 都好溫柔👍 叫tea仲有三款茶具俾你簡 😃 絕對會再黎試其他cheese cake款 🍰

2022-12-02 356 瀏覽
二訪中環Lanala🍰佢嘅蛋糕又靚又好味😍絕對會令人念念不忘😚Lanala係香港首間希臘乳酪芝士蛋糕專營店🍰嚴選口感濃厚細滑嘅希臘乳酪結合芝士🧀並精選亞洲各地高品質嘅時令生果🍈🍑🥭🍓令客人可以品嘗到每一口新鮮清爽而又豐富嘅蛋糕🎂而外觀上亦化繁為簡,結合生果、食用花及食用金箔等元素,追求簡約之美🫶🏻🥑牛油果希臘乳酪芝士蛋糕新推出嘅牛油果希臘乳酪芝士蛋糕🥑用上牛油果、金奇異果、無花果乾、食用金箔、希臘乳酪同忌廉芝士🧀以餅乾做餅底🍪牛油果混合乳酪及芝士,酸酸甜甜再散發陣陣牛油果🥑中間有一層金奇異果果蓉🥝蛋糕入口柔滑濕潤,醇厚香濃😝🍰士多啤梨希臘乳酪芝士蛋糕Lanala招牌主打士多啤梨希臘乳酪芝士蛋糕🍓賣相好靚😍入面係士多啤梨、玫瑰花瓣、食用金箔、希臘乳酪、忌廉芝士、餅乾餅底🍪士多啤梨嘅香甜同希臘乳酪芝士嘅濃厚綿滑口感完美碰撞,天然滋味令人難忘🥰Strawberry dirtyLanala新推出一啲飲品,其中一杯係Strawberry dirty🍓☕️dirty成日飲,但Strawberry dirty真係第一次飲,分咗層次好靚,下面係粉紅色上面係啡色🤎💖咖啡味再滲出士多啤梨味🍓好特別😚Flat

🥑牛油果希臘乳酪芝士蛋糕

🍰士多啤梨希臘乳酪芝士蛋糕

Strawberry dirty

Flat White
有靚靚拉花😍香濃咖啡味,口感絲滑,☕️

2022-11-21 279 瀏覽
今晚約左朋友仔食飯, 見未夠鐘就去左附近嘅café坐下吹個水, 見到E間café幾靚於是就入左去試下! 餐廳主打唔同口味嘅希臘乳酪芝士蛋糕, 賣相精緻, 款款都各有特色, 好難揀呀😆🌟開心果奶蓋椰子水睇到個名就好想試下, 香濃幼滑嘅嘅開心果奶蓋, 配搭清新嘅椰子水, 飲落幾特別🌟Strawberry Dirty香甜嘅士多啤梨味配上香濃嘅咖啡, 飲落好有少女嘅感覺🌟牛油果希臘乳酪芝士蛋糕最近成日食以牛油果做主題嘅野食, 今次係第一次食用牛油果整嘅希臘乳酪芝士蛋糕, 食落帶淡淡嘅牛油果, 估唔到又幾夾喎, 甜度適中, 味道不錯🌟火龍果芒果希臘乳酪芝士蛋糕車車第一眼就睇中左E款蛋糕, 酸酸甜甜嘅果香配搭希臘乳酪芝士蛋糕一定唔會有錯!

🌟開心果奶蓋椰子水

🌟Strawberry Dirty
香甜嘅士多啤梨味配上香濃嘅咖啡, 飲落好有少女嘅感覺

🌟牛油果希臘乳酪芝士蛋糕

🌟火龍果芒果希臘乳酪芝士蛋糕
2022-11-14
下午茶
2022-11-13 1174 瀏覽
🥚🥚🐷仙氣純素乳酪蛋糕✨性價比:7.5/10🍳食物:7/10🌏環境:7/10🕺🏻服務:7.5/10💰是次消費:人均 $ 146 #蛋蛋豬 🏝地點分類: #蛋蛋豬在中環🍰食物分類: #蛋蛋豬吃cafe #蛋蛋豬吃甜品————————兩個女生聚會,想吃點精緻打卡美食,又不想吃太飽,可以去哪兒呢?可以試一下這間仙氣優雅小店的乳酪蛋糕啊。白桃玫瑰芝士乳酪蛋糕 ᴡʜɪᴛᴇ ᴘᴇᴀᴄʜ ʀᴏsᴇ ɢʀᴇᴇᴋ ʏᴏɢᴜʀᴛ ᴄʜᴇᴇsᴇᴄᴀᴋᴇ整體來說芝士味重,帶淡淡乳酪口味。表層啫喱以玫瑰花茶凝結而成,入口有清香的玫瑰味,還有粒粒白桃肉。蛋糕部分鬆軟輕盈,賣相優雅而清新。 牛油果希臘乳酪芝士蛋糕 ᴀᴠᴏᴄᴀᴅᴏ ᴋɪᴡɪ ɢʀᴇᴇᴋ ʏᴏɢᴜʀᴛ ᴄʜᴇᴇsᴇᴄᴀᴋᴇ慕絲面是牛油果口味的乳酪,中層啫喱有金奇異果肉,又神奇地帶有青蘋果味。餅底厚實但酥脆,不同層次有不同口感。 開心果奶蓋椰青水 - 推薦*  ᴘɪsᴛᴀᴄʜɪᴏ ᴄᴏᴄᴏɴᴜᴛ開心果愛好者必試!香濃開心果味入口非常自然,質感有料而不會太杰身,有點像飲牛奶一樣,好味得一口緊接着入口。 ᴅɪʀᴛʏ吃完蛋糕配上一杯咖啡也是不錯的選擇,此處還可
🥚🥚🐷

#蛋蛋豬
🏝地點分類: #蛋蛋豬在中環
🍰食物分類: #蛋蛋豬吃cafe #蛋蛋豬吃甜品
————————

整體來說芝士味重,帶淡淡乳酪口味。
蛋糕部分鬆軟輕盈,賣相優雅而清新。
白桃玫瑰芝士乳酪蛋糕

餅底厚實但酥脆,不同層次有不同口感。
牛油果希臘乳酪芝士蛋糕

開心果奶蓋椰青水

ᴅɪʀᴛʏ
吃完蛋糕配上一杯咖啡也是不錯的選擇,此處還可以選擇sᴛʀᴀᴡʙᴇʀʀʏ ᴅɪʀᴛʏ。
Dirty

我們光顧時間是下午茶時段,所以吃了兩件蛋糕;但除了蛋糕之外,他們都有午市套餐,有意大利粉、沙律等,可以再試。

ʟᴀɴᴀʟᴀ
🚦中環威靈頓街39號六基大廈地下C號舖
(中環站 D2 出口, 步行約4分鐘)
🕰營業時間:11:00 – 20:00
2022-11-03
  • pistachio coconut
2022-11-13 167 瀏覽
_____好味指數:🌟🌟🌟🌟🌟抵食指數:🤑🤑🤑🤑🤑中環首間用希臘乳酪芝士整蛋糕嘅專門店🍰即使食甜品都唔會咁大罪惡感😈餐廳裝修別緻,可以同朋友享用一個舒適又愉快嘅下午茶☕️✅牛油果希臘乳酪芝士蛋糕蛋糕配上牛油果同希臘乳酪芝士,口感綿滑,中間夾住金奇異果蓉同無花果乾點綴,味道層次豐富😋✅士多啤梨希臘乳酪芝士蛋糕採用玫瑰花瓣同食用金箔裝飾,蛋糕造型精緻🍰士多啤梨美味香甜,同乳酪芝士好夾🍓✅Tea WG皓空之茶可以選擇喜歡嘅茶杯,配上精緻嘅茶杯份外好飲☺️白茶味道清香,蛋糕配茶簡直係完美配搭💯✅Strawberry Dirty呢款係新推出飲品,咖啡配上士多啤梨蓉,香味四溢,士多啤梨嘅甜味同咖啡相當融洽,幾唔錯嘅選擇😍

_____
好味指數:🌟🌟🌟🌟🌟
抵食指數:🤑🤑🤑🤑🤑

✅牛油果希臘乳酪芝士蛋糕

✅士多啤梨希臘乳酪芝士蛋糕

✅Tea WG皓空之茶

✅Strawberry Dirty
2022-11-06 141 瀏覽
有日去中環等朋友比呢間蛋糕店吸引到就入左去試蛋糕🍰同飲品好啱係到悠閒Hea半日😆🔸士多啤梨希臘乳酪芝士蛋糕🔸牛油果希臘乳酪芝士蛋糕🔸𝗦𝘁𝗿𝗮𝘄𝗯𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗠𝗶𝗹𝗸🔸𝗣𝗶𝘁𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼 𝗖𝗼𝗰𝗼𝗻𝘂𝘁 士多啤梨希臘乳酪芝士蛋糕以白桃、玫瑰花瓣、玫瑰花茶啫喱、希臘乳酪、忌廉芝士及餅乾餅底組成,食落唔會覺得好膩,配上玫瑰🌹啱晒打卡,白桃啫喱好香濃。 牛油果希臘乳酪芝士蛋糕以牛油果、希臘乳酪忌廉芝士及金奇異果果蓉、無花果乾組成。蛋糕非常creamy,好清新嘅味道。𝗦𝘁𝗿𝗮𝘄𝗯𝗲𝗿𝗿𝘆 𝗠𝗶𝗹𝗸飲落好香滑,仲啖啖都飲到粒狀士多啤梨果肉,整體士多啤梨味都好濃郁,淡粉嘅顏色亦好igable!𝗣𝗶𝘁𝘁𝗮𝗰𝗵𝗶𝗼 𝗖𝗼𝗰𝗼𝗻𝘂𝘁好有驚喜,鍾意開心果嘅朋友一定要試,開心果味勁濃,配埋椰子水好清甜,面層仲有奶蓋。
有日去中環等朋友
比呢間蛋糕店吸引到