2023-04-05 137 瀏覽
喺尖沙咀韓國街附近有一間樓上嘅酒吧餐廳食西班牙菜,咁啱朋友就好想飲杯就同我傾心事就嚟依間西餐☺️餐廳仲有outdoor😮我就揀咗室內同朋友飲番杯 傾吓計🥂✨Masala Chicken Lollipop $88炸雞外皮炸到粉漿好薄又鬆脆,裏面肉質好Juicy點上薄荷醬點綴更加提升香滑嘅雞肉味,側邊有炸蝦餅揸到好鬆脆,配啤酒絕配🍺✨Crab Meat Tortilla $98呢個圓轆轆嘅蒸蛋有層層蛋漿,咬落去一層嘅蟹肉絲口感好滑,好厚又好彈食,慢慢滲透蟹肉嘅鮮味👍🏻👍🏻👍🏻✨Blue Belly Shrimps & Clams Paella $328西班牙菜式點少得主角菜西班牙海鮮飯😁材料有鮮蝦,蜆肉係西班牙嘅辣肉腸再配上秘製醬比起平時嘅西班牙菜飯煙靭唔會太過硬身粒粒分明,蝦同蜆肉都好新鮮👍🏻✨Espresso Martini $68一杯咖啡香濃 ,飲一啖慢慢溶化,Vodka混合係咖啡,微微焦糖嘅風味,更加容易入口🍸
餐廳仲有outdoor😮
我就揀咗室內同朋友飲番杯 傾吓計🥂

✨Masala Chicken Lollipop $88

✨Crab Meat Tortilla $98

✨Espresso Martini $68
2023-03-30
5 分鐘 (堂食)
  • 蟹肉奄列
2023-04-03 21 瀏覽
之前疫情儲咗好多大假, 見d 個復活節假請幾日就可以連放成個星期, 我都一於攞假放個長假休息下, 雖然冇去旅行, 但今日放假第一日梗係約friend chill 下.上網搵咗尖沙咀d 個地方, 主打西班牙菜,係金巴利廣場, 交通好方便,地鐵站一出幾分鐘就到.上到去燈光暗暗地, 環境舒適,有室外同室內兩個區域供選擇, 坐位寛闊, 感覺非常舒服.Crazy heavy veggie plate: 有炸洋蔥圈, 芝士, 粟米, 脆片, 墨西哥莎莎, 即炸, 熱辣辣, 好脆口, 食唔停口😋Squid ink, baby squid,cattlefish and clams paella: 黎得西班牙餐廳, 燴飯必叫, 好正宗,同我係西班牙食到好接近, 開頭怕2 個人太大碟食唔晒, 但我哋最後都全部ko 曬🤪🤪Cheesecake with ice-cream : 本身一心諗住食炸油炸鬼波, 但餐廳職員話賣晒, 冇🉐️叫, 咁就轉左叫cheesecake , 但都完全冇失望, 唔流, 好味, 味道清新, 特別Beautiful mistake : 唔係好飲得既我, 都覺得易入口👍

2023-04-03
2023-04-01 29 瀏覽
好耐無食過西班牙菜啦,於是今日嚟到尖沙咀嘅 Lava,餐廳內嘅位置闊落,播放著輕鬆嘅音樂,氣氛好好呢,啱曬放工過嚟放鬆一下。坐定之後,店員都會送上一杯welcome drink,甜甜地容易入口,影相都好靚㗎~厚身嘅奄列有蟹肉做餡料,啖啖都有蟹肉🦀 嘅鮮味,仲有鬆軟既厚蛋餅,口感層次豐富。主要材料有蝦、橄欖油周蒜片,藍蝦經過橄欖油嘅烹調加埋蒜片,食落非常惹味。蝦肉爽口彈牙,配埋多士都好好食呀!熱辣辣既馬薩拉炸雞髀仔,其實係一種由多種香料混合起來嘅調味料所製,食落有少少印度味道~炸雞脾仔皮脆肉嫩,仲有幾片香脆雲吞皮。食落啖啖肉,咬落仲充滿肉汁。燴飯煙煙韌韌,炒得粒粒分明,賣相都好吸引。由濃郁既醬料烹調而成,味道啱啱好,而且份量足夠2-3人分享,仲可以唧少少檸檬汁🍋,增加鮮味。
蟹肉奄列
馬薩拉炸雞髀仔
西班牙蔬菜燴飯
蟹肉奄列
馬薩拉炸雞髀仔
西班牙蔬菜燴飯
2023-03-31 22 瀏覽
Lava🌃馬蕯拉炸雞髀仔🍗 $88一份份量大約有八至十件雞球,外皮炸到好香脆、熱辣辣,咬開充滿油汁,調味非常獨特,類似食意粉既青醬,但無濃郁香草味,加上伴碟芫茜雞球油膩感無晒,可以一件接一件食。口味獨特,大家可以一試!💓西班牙意大利凍腸拼盤🥓 $128有4種肉,饒恕我見識少,無辦法講出每種既名😂首先想稱讚廚師刀工,4種肉,每樣大約有5片左右,每片都薄得透光,每一片雖然份量小,但絕不馬虎,每一片都蘊藏濃郁肉味,如果加一杯紅酒,真係天作之合💓BB 魷魚、墨魚、大蜆墨汁燴飯 🦐🦑$328飯粒軟硬適中粒粒分明,而且好有咬口,濃郁既墨汁包裹每一粒米,淋上檸檬汁,再加上鐵鍋上微微飯焦,會令人忘記多食澱粉令人肥。所有海鮮都好新鮮,大蜆一啲沙都無,每一粒都煮得恰到好處,蜆身仍保留一啖海水,墨魚魷魚都非常爽口彈牙!
Lava🌃
BB 魷魚、墨魚、大蜆墨汁燴飯
馬蕯拉炸雞髀仔
西班牙意大利凍腸拼盤
BB 魷魚、墨魚、大蜆墨汁燴飯
最近工作太忙,放工想試D唔同款式🎉今晚老公搵左一間佢朋友介紹既西班牙菜同我去試♥️係位於尖沙咀既Lava Bar & Restaurant📌-一直到去環境好闊落,以酒吧SETTING為主🖤燈光相對都會比較昏暗,l🔎食物方面以西班牙菜為主🥂我地首先點了風乾西班牙牛肉🥩味道少少咸,牛肉偏薄身✅好岩作為前菜!-另外再點了意大利牛他他撻配脆薯仔同核桃🫘呢個會有2件既他他撻🥠建議大家可以試下一啖夾埋脆粒同牛他他一齊食😁口感更豐富! 但呢個份量就相對比較少-主食方面點了意大利煙肉通芯長意粉配香辣蕃茄汁🍝通芯長意粉好有咬口✔️偏粗,平日少食到呢個質感🤍而且配蕃茄味好開胃🍅-最後點左西班牙油炸鬼,朱古力雪糕🥨我鍾意以波波形狀整的油炸鬼🤎相對易咬無禁膩 又甜又脆😋鍾意甜食既朋友一定要試😋飲品方面,我地簡單點左杯蘋果汁呢🍎-食物有新鮮感,價錢就中價🍴但份量唔算多⚠️如果食量比較大既朋友要留意下呢
最近工作太忙,放工想試D唔同款式🎉
今晚老公搵左一間佢朋友介紹既西班牙菜同我去試♥️
係位於尖沙咀既Lava Bar & Restaurant📌
一直到去環境好闊落,以酒吧SETTING為主🖤
燈光相對都會比較昏暗,l🔎
食物方面以西班牙菜為主🥂
我地首先點了風乾西班牙牛肉🥩
味道少少咸,牛肉偏薄身✅
好岩作為前菜!
另外再點了意大利牛他他撻配脆薯仔同核桃🫘
呢個會有2件既他他撻🥠
建議大家可以試下一啖夾埋脆粒同牛他他一齊食😁
口感更豐富! 但呢個份量就相對比較少
主食方面點了意大利煙肉通芯長意粉配香辣蕃茄汁🍝
通芯長意粉好有咬口✔️偏粗,平日少食到呢個質感🤍
而且配蕃茄味好開胃🍅
最後點左西班牙油炸鬼,朱古力雪糕🥨
我鍾意以波波形狀整的油炸鬼🤎
相對易咬無禁膩 又甜又脆😋
鍾意甜食既朋友一定要試😋
飲品方面,我地簡單點左杯蘋果汁呢🍎
食物有新鮮感,價錢就中價🍴
但份量唔算多⚠️
如果食量比較大既朋友要留意下呢
Apple juice
Welcome  drinks
2023-03-23
Apple juice
Welcome  drinks
  • 西班牙油炸鬼波,朱古力雪糕
2023-03-27 36 瀏覽
今日去咗間西班牙酒吧到飲野同食飯,佢哋嘅嘢食好有西班牙味道,個人覺得略為重口味,但係如果食開重口味嘅人嘅話就應該會幾鍾意我哋叫咗好幾款小食,其中有最有特色㗎,係佢嘅西班牙脆片沙律,因為佢係真係開一包西班牙脆片,然後喺上邊加一啲沙律,例如青瓜等等,令到香辣嘅脆皮多咗一種泰式嘅感覺🤣🤣🤣一食落去係酸嘅之後係辣嘅,不過脆脆地都幾好食另外當中最好食嘅係佢嘅迷你漢堡包,一啖一個真係食得好爽🤤🤤而飲嘢方面,亦都可以問返個侍應有乜嘢推介,如果你係男士嘅話就會推介一啲相對烈嘅酒,例如man on moon,所以你會叫嘅時侯記得要要注意一下
另外當中最好食嘅係佢嘅迷你漢堡包,一啖一個真係食得好爽🤤🤤
馬撒拉炸雞脾仔 $88馬撒拉係混合香料,好有印度風味,無骨雞脾仔啖啖肉,一咬開熱辣辣仲出緊煙,皮脆肉嫩西班牙脆豬肉配酸辣椒 $98好似食緊乳豬咁脆卜卜,肉質又嫩,一層肥肉一層瘦肉咁好高質,配酸辣椒可以解膩炸魷魚配檸檬辣椒 $88加咗粉去炸嘅魷魚,好香口墨西哥粟米片沙律 $88原來係成包墨西哥粟米片咁上,好有驚喜😆呢一款係比較少食嘅墨西哥粟米片Takis Fiego係紅色長條型,酸辣味嘅粟米片,辣度都幾高,撈埋蔬菜絲食好過癮。仲加咗幾粒橡皮糖,好盞鬼😂炸薯粒配温泉蛋 蕃茄香椒汁 $89正方形薯粒,每粒都切得細粒粒,炸得好香脆。加埋流心温泉蛋同埋喺底嘅蕃茄香椒汁,味道更加豐富蟹肉奄列 $88係呢度比較熱門嘅tapas,奄列中間加咗蟹肉,蟹肉嘅味道都好出,厚身奄列蛋味同飽肚感都比較重樓上酒吧餐廳除咗室內座位,仲有室外座位,可以一班Fd 嚟Chill下
馬撒拉炸雞脾仔 $88

西班牙脆豬肉配酸辣椒 $98

炸魷魚配檸檬辣椒 $88
加咗粉去炸嘅魷魚,好香口

墨西哥粟米片沙律 $88

炸薯粒配温泉蛋 蕃茄香椒汁 $89

蟹肉奄列 $88

• 馬薩拉炸雞髀仔
  • 西班牙脆豬肉配酸辣椒
  • 炸薯粒配温泉蛋 蕃茄香椒汁
2023-03-27 22 瀏覽
由尖沙咀站行8分鐘左右就到,交通都算好方便👍🏻👍🏻一坐低服務員好好人,本身兩個人一張枱,即刻拍多一張枱俾我哋,闊落好多👍🏻👍🏻跟住送咗兩杯welcome drinks,一杯橙色,一杯藍色,個杯好幼好靚❤️橙色嗰杯甜甜地有果汁味,好易入口,藍色嗰杯酒味相對重少少,都好飲嘅西班牙藍肚蝦大蜆燴飯 $328感覺至少有兩碗飯,兩個人食其實好夠飽😋Sangria $78Man on the moon $78芝士蛋糕配雪糕 $78
由尖沙咀站行8分鐘左右就到,交通都算好方便👍🏻👍🏻

西班牙藍肚蝦大蜆燴飯 $328
感覺至少有兩碗飯,兩個人食其實好夠飽😋

Sangria $78

Man on the moon $78

芝士蛋糕配雪糕 $78
2023-03-23
2023-03-26 18 瀏覽
同朋友喺尖沙咀想坐低飲杯嘢加晚餐,位於金巴利廣場4樓嘅Lava主打西班牙菜,餐廳空間寬敞,裝修以深色為主調,燈光昏暗有格調,定時會有Live Band表演,氣氛很好。另外有室外空間露台位置,幾棵粉紅櫻花樹佈置,望住被周邊高樓大廈包圍嘅景色,同朋友嘆住酒、傾吓計,品嚐西班牙tapas,好chill嘅一晚。#BB魷魚墨魚大蜆墨汁燴飯 $328一上枱已經聞到陣陣香味,大圓盤鋪滿閃令令黑色墨汁飯,上面有海鮮同紅黃綠色配料,顏色配搭好靚。燴飯吸收咗墨魚汁嘅色澤同味道,軟硬度剛好,口感濕潤。海鮮有大蜆、BB墨魚同魷魚,尤其大蜆好鮮甜,唧埋檸檬汁一齊食味道更清新。#西班牙1/4乳豬 $538係西班牙出名嘅傳統美食,乳豬外皮烤得金黃酥脆,裡面肉質柔嫩多汁充滿油香。配菜有炸羽衣甘藍,同炸西班牙薯仔片墊底,唔油膩,味道有點似番薯。#意大利牛他他撻配脆薯仔核桃 $128撻皮載住牛肉他他,免治生牛肉肉質嫩滑,食到用咗多種香料調味,味道濃郁惹味,撈埋脆薯仔同核桃,面頭鋪滿脆脆,一齊食口感豐富。#古巴三文治 $128古巴麵包似軟法包但更鬆軟濕潤,餡料有慢煮豬肉,用孜然同多種香料調味,口味鹹香。仲有鹹火腿、西班牙芝
BB魷魚墨魚大蜆墨汁燴飯
#BB魷魚墨魚大蜆墨汁燴飯 $328
西班牙1/4乳豬
#西班牙1/4乳豬 $538
意大利牛他他撻配脆薯仔核桃

#意大利牛他他撻配脆薯仔核桃 $128
古巴三文治

#古巴三文治 $128
古巴麵包似軟法包但更鬆軟濕潤,餡料有慢煮豬肉,用孜然同多種香料調味,口味鹹香。仲有鹹火腿、西班牙芝士,配合酸黃瓜同芥末醬好開胃,風味獨特。
Sangria

#Sangria $78
西班牙水果酒,我哋叫咗一紅一白,加入梅酒同大量鮮果,香甜清新,容易入口。
#LAVA
地址:尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4
西班牙1/4乳豬
意大利牛他他撻配脆薯仔核桃
放工係尖沙咀搵地方chill 下黎左LAVA Bar & Restaurant晚餐同飲下野🍻馬薩拉炸雞髀仔 $88🍗份量已經好多 大概十幾舊左右炸得好香脆 熱辣辣☺️但咬落去鬆軟配埋獨特嘅調味 食落去味道特別 雞肉仲有肉汁 好juicy 咖😍西班牙豬迷你漢堡包 $88🍔唔好睇佢細細舊 但食完係勁飽肚🙈漢堡扒都會食到有豬味🐷有埋蝦片好脆沙律 $88🥬其實我好少食羽衣金蘭為主既沙律🥗因為驚好大浸青草味 但經餐廳調配後既沙律醬汁又唔錯 酸酸地 鹹鹹地 反而好惹味😍蔬菜又新鮮 食落去完全好Fresh💚LAVA Bar & Restaurant📍尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓
放工係尖沙咀搵地方chill 下

蔬菜又新鮮 食落去完全好Fresh💚

LAVA Bar & Restaurant
📍尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓
2023-03-24 10 瀏覽
去尖沙咀都會去諾士佛台搵嘢食搵到間西班牙餐廳menu好吸引 有時仲有live bandOutdoor仲有櫻花牆影相而家嘅天氣坐outdoor 飲杯嘢就啱哂 🍹🔸Italian Beef Tartare 🥩牛肉他他入口好嫩滑加上脆薯仔 核桃等調味 更加香口撻皮鬆化香脆 整體味道好夾層次豐富 👍🏻🔹Pan Fried Chorizo西班牙香腸煎得香口 肉味香濃配菜好多蕃茄仔 紅椒 毛豆 可中和返油膩感🔸Squid Ink Paella 🦑好香濃嘅墨汁味 米嘅軟硬度剛好 每粒都充滿墨汁有大蜆、魷魚 好鮮味紅椒嘅味道令西班牙飯味道更有層次 😋整體好滿意 仲想試好多tapas 會再去的👍🏻
去尖沙咀都會去諾士佛台搵嘢食

西班牙香腸煎得香口 肉味香濃
配菜好多蕃茄仔 紅椒 毛豆 可中和返油膩感

🔸Squid Ink Paella 🦑
好香濃嘅墨汁味 米嘅軟硬度剛好 每粒都充滿墨汁
有大蜆、魷魚 好鮮味
紅椒嘅味道令西班牙飯味道更有層次 😋

整體好滿意 仲想試好多tapas 會再去的👍🏻
  • Italian Beef Tartare
  • Squid Ink Paella
尖沙咀都是喝酒天地,而這裡是酒吧又是餐廳。坐下來先來個welcome drink,感覺好開胃,酸酸甜甜,有酒精成份,但很容易入口。#蟹肉奄列 Crab Meat Tortilla HK$98超厚層,蛋味香香的,中間夾了蟹肉,一個好好的前菜。#西班牙豬牛迷你漢堡包 Spanish Prk & Beef Mini Burger HK$88超迷你的小吃,肉汁滿滿的,大概2口的程度就吃完。#西班牙藍肚蝦,大蜆燴飯Spanish Blue Belly Shrimps & Clams Paella HK$328飯量超多的,感覺是海鮮汁飯,飯粒濕濕的。大蜆是不錯,但藍肚蝦是迷你蝦吧....Menu:
尖沙咀都是喝酒天地,
而這裡是酒吧又是餐廳。
坐下來先來個welcome drink,
感覺好開胃,酸酸甜甜,有酒精成份,但很容易入口。
超厚層,蛋味香香的,
中間夾了蟹肉,一個好好的前菜。
#西班牙豬牛迷你漢堡包

超迷你的小吃,肉汁滿滿的,
大概2口的程度就吃完。

#西班牙藍肚蝦,大蜆燴飯

飯量超多的,感覺是海鮮汁飯,飯粒濕濕的。
大蜆是不錯,但藍肚蝦是迷你蝦吧....

Menu:
《尖沙咀環境有氣氛西班牙菜》୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧最近對西班牙菜有種迷戀,今日去咗尖沙咀去食一間未食過嘅西班牙菜,睇到啲相已經覺得好吸引,去到覺得環境都幾有特色,環境比較有氣氛,佢有啲時候仲有live Band,坐得都幾舒適,背景有啲音樂但係唔會太嘈,絕對適合同朋友一齊黎!Crab Meat Tortilla $98其實原本聽個名係唔係好吸引,但我見佢熱門菜式之中好多人推薦佢個蟹肉奄列,上菜時熱辣辣,個蛋感覺係好軟綿綿充滿空氣感既厚蛋餅,食落去係比較濕潤而且加上蟹肉真係好正!炸薯粒配溫泉蛋Patatas Bravas $89粒粒薯粒每一粒都係好香脆可口,加上溫泉蛋汁,充滿蛋香!Crazy Heavy Veggies Plate $88其實係西班牙嘅洋蔥天婦羅,炸皮相對厚身但都有味道,炸皮本身都幾好食,配料上再加入咗芝士、粟米、同埋脆片,外脆酥香,入邊係洋蔥嘅天然香甜味!Blue Belly Shrimps& Clams Paella $328食西班牙菜通常都會叫西班牙炒飯,食得最多都係海鮮西班牙炒飯,用鐵鑊上菜,配搭蜆肉同埋藍蝦,啲炒飯吸收晒海鮮嘅精華,特別

《尖沙咀環境有氣氛西班牙菜》

୨୧┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈┈ ୨୧

Crab Meat Tortilla $98

炸薯粒配溫泉蛋Patatas Bravas $89
粒粒薯粒每一粒都係好香脆可口,加上溫泉蛋汁,充滿蛋香!

Crazy Heavy Veggies Plate $88

食西班牙菜通常都會叫西班牙炒飯,食得最多都係海鮮西班牙炒飯,用鐵鑊上菜,配搭蜆肉同埋藍蝦,啲炒飯吸收晒海鮮嘅精華,特別有鮮味

古巴三文治 Cuban Sandwich $128
香脆三文治加入咗火腿半溶芝士吞拿魚,感覺好邪惡,可以見到三文治切開有芝士留出。

Caledonia blue prawns $168
係我最鍾意食嘅菜式之一,油香十足,只係用黎拎係點包都好好食
2023-03-18 25 瀏覽
1️⃣西班牙火腿,西蘭花,羅勒,車厘茄螺絲意粉腸個顏色已經好吸引,健康之選,西蘭花汁夠哂多😍上面加埋西班牙火腿同芝士,撈埋一齊食又幾夾💰HKD$1382️⃣ 香蒜藍蝦配多士蝦好大隻,彈牙新鮮,香蒜味好夠,多士好脆💰HKD$1683️⃣古巴三文治入面係慢煮豬肉,火腿同芝士.見到入面真係好多豬肉,芝士融埋一齊. 個包係脆身的.仲有羽衣甘藍同蕃茄做配菜.💰HKD$1284️⃣蟹肉奄列好厚身,食落都係滑,包住蟹肉好夾💰HKD$985️⃣餐廳送嘅飲品,係加左酒精甜甜地嘅水果味.
1️⃣西班牙火腿,西蘭花,羅勒,車厘茄螺絲意粉
💰HKD$138

2️⃣ 香蒜藍蝦配多士
蝦好大隻,彈牙新鮮,香蒜味好夠,多士好脆
💰HKD$168

3️⃣古巴三文治
💰HKD$128

4️⃣蟹肉奄列
好厚身,食落都係滑,包住蟹肉好夾
💰HKD$98

5️⃣餐廳送嘅飲品,係加左酒精甜甜地嘅水果味.
2023-03-18 13 瀏覽
朋友話想食啲特別嘅嘢,所以今次專程搵咗一間西班牙菜試下。見到live band嘅舞台,好可惜當日沒有表演嘉賓。首先每日會送上welcome drink, 粉紅色嘅cocktail用咗試管嘅設計,直程可以見到試管上面嘅刻度,真係幾有特色。值得一提佢哋會提供一支幼長嘅叉比你分配食物,玩味十足。Crab Meat Tortilla $98依款其實係蟹肉奄烈,蛋兩邊煎開又唔會太老,內層蟹肉鮮甜又濕潤。炸薯粒配溫泉蛋Patatas Bravas $89薯粒炸到好香脆,內層綿密嘅薯肉,食之前可以攪拌溫泉蛋,所以一啲都唔會乾。Crazy Heavy Veggies Plate $88呢款其實係西班牙嘅洋蔥天婦羅,不過佢哋嘅炸皮相對厚身,再加入咗芝士、粟米、同埋脆片,味道咸香餸酒一流。Blue Belly Shrimps& Clams Paella $328食得西班牙菜,一定唔少得Paella。佢哋就跟足傳統用咗鐵鑊去煮,飯粒粒粒金黃色,淨係睇個賣相已經好吸引。主角當然係蜆肉同埋藍蝦,藍蝦雖然細細隻,但係估唔到異常鮮甜,好值得一試。古巴三文治 Cuban Sandwich $128三文治包身預先烘到好

Crab Meat Tortilla $98

炸薯粒配溫泉蛋Patatas Bravas $89

Crazy Heavy Veggies Plate $88

古巴三文治 Cuban Sandwich $128
三文治包身預先烘到好香脆,加入咗火腿、半溶芝士、慢煮豬肉同埋秘製醬汁,好惹味。

Caledonia blue prawns $168
蝦肉爽口彈牙,非常鮮甜。

Masala Chicken Lollipop $88
用左Masala去醃製雞小髀,外皮炸香又有少少辣,一咬開又好多肉汁。

Churros Ball with chocolate $88
平時出面食嘅西班牙油炸鬼都係長條狀,咁好特別佢哋整成球形,食落有好香嘅玉桂粉味道,再加上朱古力雪糕,真係圓滿嘅一餐。

LAVA (尖沙咀)
尖沙咀金巴利道45至47號金巴利廣場4樓