2022-03-17
呢一兩個月既假期大家無曬娛樂設施無曬地方去玩選擇點過呢?😆 相信好多人呢期都多左選擇去行山,早排我就同朋友去西貢行左一轉,見時間尚早仲係市中心盲選左一間高人氣高好評既Cafe打下卡,享受下Happy Tea Time🥰🐠Pulled Pork Benedict $128材料滿滿既一座小小Benedict山,由上而下有清新既青蘋果絲,水波蛋,滿滿既手撕豬肉配埋外脆內軟既酸麵包,豬肉既味道有少少中東食物既風味,香料味重,切開水波蛋後既蛋汁好creamy,流至整個麵包好惹味。🐠French Toast $98呢度個French Toast我好鐘意食👍🏻唔止打卡度高,味道都相當唔錯,吐司既外層脆脆地,上面有d開心果碎同mascarpone cheese,重蜂蜜同肉桂既味道,整體小小甜甜地,當日同朋友兩個人share食一人一半就覺得岩岩好,自己食曬有機會覺得太膩。🐠Latte $38 / Matcha Latte $40咖啡拉花好看有誠意,牛奶味比例適中,唯一覺得Matcha味可以再濃烈小小就更加完美👍🏻
🐠Pulled Pork Benedict $128
🐠French Toast $98