2024-09-14 111 瀏覽
喺地鐵站出品行幾步就到👍🏼好方便就腳呢度嘅貓貓可愛又親近人環境簡潔衛生無異味👏🏼入場費會反饋即日用嘅現金券可以用喺食物、飲品同貓條食物方面有迷你pizza、意粉、小食同蛋糕🍰飲品種類選擇繁多👍🏼一啲都唔馬虎㗎✨蕃茄肉醬意粉🍝蕃茄味香濃😋酸酸甜甜好開胃意粉口感彈牙☺️阿女話好味道✨冰淇淋水果披薩🍕口味獨特另有一番有風味味道甜蜜蜜嘅pizza🫶🏼完全無違和感✨熱拿鐵☕️咖啡香氣撲鼻🥰口感順滑✨鳳梨百香果金桔檸檬茶🥤清香果茶💕啱晒夏天飲用感覺清新無負擔
喺地鐵站出品行幾步就到👍🏼好方便就腳
呢度嘅貓貓可愛又親近人
環境簡潔衛生無異味👏🏼
入場費會反饋即日用嘅現金券
可以用喺食物、飲品同貓條

食物方面有迷你pizza、意粉、小食同蛋糕🍰
飲品種類選擇繁多👍🏼一啲都唔馬虎㗎

咖啡香氣撲鼻🥰口感順滑

✨鳳梨百香果金桔檸檬茶🥤
清香果茶💕啱晒夏天飲用
感覺清新無負擔
在彌敦道行街嘅時候行到有點攰 無意發掘到cat-fe位置好方便 但係坐得幾舒服嘅cafe貓貓全部都好黏人 比較熱情相信餐廳老闆一定好錫貓貓因為佢哋隻隻都肥肥白白而且對人好友善 絕對唔驚人店員小姐都好Nice 會向我哋介紹貓貓原來小猫年紀都比較細 好多都係一歲左右唔怪得見到佢哋個樣真係充滿好奇心英短性格好 餵佢哋嘅時候 真係好肉緊但係佢哋都溫柔 懂得聽指令講返食物 意粉味道唔錯的即叫即整 熱辣辣 飲品都係唔錯最緊要唔貴 價錢非常合理同出面咖啡店差唔多價錢收費模式係會回贈返買嘢食所以價錢相對吸引
在彌敦道行街嘅時候

收費模式係會回贈返買嘢食
所以價錢相對吸引

• 肉醬意粉
2024-09-13 37 瀏覽
出開佐敦有嘢做,但中間有個空檔,於是搵咗間貓Cafe chill 下,一開始行樓梯上閣樓果時,見到有隻好charm嘅貓貓坐喺度歡迎我哋,貓貓一見到我哋就喵左幾下,十分熱情❤️,佢個名叫毛毛,原來佢係呢度既嘅元祖貓店長,一直都喺店內坐鎮,仲好嗲豬添𠺢😻Cafe環境寬敞,感覺舒服,唔會覺得有迫嘅感覺。我哋去果日總共有七隻好可愛嘅貓貓🐱,有啲跑來跑去玩緊,有啲就喺地下同檯櫈度休息緊。依度嘅入場費係$80 (大小同價),但係會有$40回贈,可以用嚟買食物飲品或者貓條,其實真係好抵😅蕃茄肉醬意粉 $58蕃茄醬酸酸甜甜,肉醬香濃,配意粉剛好,口感滑順。  香蒜肉醬意粉 $58香蒜味濃郁,肉醬帶點鹹香,意粉吸收得好好,如果可以冇咁鹹就更加好。食完嘢歎返杯Earl Grey同Americano,靚靚店員會即時親手喺杯套卡紙畫貓貓圖案,畫得好細緻,好有畫功,盡顯心思😍講返貓貓,我哋一坐低之後,毛毛就好唔客氣咁跳咗上我身上面,不停同我傾偈,熱情令我無法抗拒,感覺好治癒,最後仲喺我大脾瞓咗覺,為咗佢我郁都唔敢郁,怕嘈醒佢😂其他貓貓不約而同都跑過嚟坐喺我身邊,實在可愛到暈,同佢哋打完卡之後,佢哋又再跑黎跑去,跳

蕃茄肉醬意粉 $58
蕃茄醬酸酸甜甜,肉醬香濃,配意粉剛好,口感滑順。

香蒜肉醬意粉 $58

講返貓貓,我哋一坐低之後,毛毛就好唔客氣咁跳咗上我身上面,不停同我傾偈,熱情令我無法抗拒,感覺好治癒,最後仲喺我大脾瞓咗覺,為咗佢我郁都唔敢郁,怕嘈醒佢😂其他貓貓不約而同都跑過嚟坐喺我身邊,實在可愛到暈,同佢哋打完卡之後,佢哋又再跑黎跑去,跳上跳落。依度仲有貓條可以購買,比客人向主子進貢,多啲互動🥰

依度除咗主食之外,仲有蛋糕🍰,窩夫🧇同小食等,下次想一邊食嘢,又想一邊同貓貓玩既話,可以再嚟,佢嘅位置十分方便,喺正恒豐商場隔離,地鐵站一分鐘路程,呢次同貓貓零距離接觸嘅體驗非常正,簡直將所有壓力都放低晒😻

評分:最高為5分
治癒度:👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️👩‍⚕️
抵食度:💉💉💉💉💉
翻兜指數:🩺🩺🩺🩺🩺

Loft Cat-fe
📍佐敦港鐵站E出口1分鐘路程

#healingbobo #foodie #hkfoodie #foodiehk #香港 #美食 #佐敦 #Jordan #Cafe #貓 #Cat #Kitten #貓cafe #LoftCatfe

2024-09-03
2024-09-12 33 瀏覽
不得不講吸貓真係好治癒佐敦呢間貓café地理位置非常方便一出mtr就到乾淨企理完全無異味而且貓貓仲可以輪班休息出嚟活動嘅貓貓當日去有5隻全部都好活潑同親人不過小心佢地會跳上枱頭唔好俾枱上飲品辣親佢地呀入場費每人80蚊會即時回贈40蚊現金券用嚟買肉條餵貓貓都得佢地會食得好開心估唔到玩貓仲可以解決埋正餐墨魚汁意粉幾好食夠曬咸香彈牙蒜香意粉蒜味香濃之外有啲開胃嘅微酸飲品方面選擇都唔少如果鐘意咖啡可以嘆返杯凍朱古力份量都唔細wo
不得不講

飲品方面選擇都唔少
如果鐘意咖啡可以嘆返杯
凍朱古力份量都唔細wo
2024-09-12 56 瀏覽
身為愛喵嘅人, 行過佐敦就想去貓café坐吓. 有frd推薦LOFT CAT-FE. 呢間cafe佔地近2000呎, 打掃得幾乾淨. 一入門口就見到兩隻貓貓喺枱上面坐咗喺度. 佢哋見到你行過去仲會探頭出嚟望住你, 用爪輕輕拍你, 可愛到呢💕除咗睇貓, 呢度同時係一個適合日常閒聊同睇書嘅地方, 個氛圍係會令人心情平靜落嚟. 你可以嗌杯嘢飲同朋友慢慢坐慢慢傾, 同貓咪一齊享受悠閒時光🫶🏻呢度啲貓貓真係好友善, 每一隻性格都好好, 唔怕生, 會自己行過嚟親近你. 我自己都有養貓經驗, 知道呢啲舉動係需要訓練出嚟的, 可以睇得出店家好用心照顧呢啲貓貓, 值得讚揚. 一坐低, 貓貓就會主動跑過嚟坐喺你大腿上面, 坐好耐都唔捨得走開🤭餐廳係按人頭收費, 每人$80入場, 其中$40可以用嚟點飲品, 主食或小吃, 比如一杯咖啡. 坐耐啲都無問題. 🍝墨汁蒜蓉意粉配燒雞串這道菜以獨特黑色調味搭配濃厚蒜蓉風味, 帶來豐富且吸引人嘅視覺同味覺體驗. 燒雞串都烤得香甜, 每一口都散發出獨特烤香味✨再嚟一杯熱紅茶或果茶, 悠閒地品嚐, 同貓咪一齊玩耍, 真的很舒適. 返食指數: 🥑🥑🥑🥑(5🥑滿分)#墨魚肉醬

🍝墨汁蒜蓉意粉配燒雞串

返食指數: 🥑🥑🥑🥑(5🥑滿分)

#墨魚肉醬意粉 ($58)

@loftcatfe

📍 Loft Cat-fe (佐敦)
佐敦彌敦道204-206號Loft閣樓B號舖

#instafood #Instafoodie #foodiegram #drinkdrinkeateatuide #drinkdrinkeateatguy #彌敦道 #油麻地 #油麻地美食 #佐敦 #佐敦美食 #食好西 #DE九龍篇
2024-09-11 38 瀏覽
【貓奴必訪—佐敦貓cafe】平時工作太大壓力,除咗做瑜珈放鬆之外,我就會去吸貓🐱🤍今次放假嚟咗佐敦呢間新嘅貓貓cafe,場內都有6-7隻貓貓,佢哋super可愛,我都俾佢哋俘虜哂了🥰貓奴一定唔可以錯過~\(≧▽≦)/Cafe位於閣樓,地下果層售賣好多貓貓嘅用品,啱哂貓奴shopping,買完野就可以上埋去吸貓嘅靈氣🐱🥰店主係佈置上都花咗啲心思,上閣樓嘅樓梯同牆身都係色彩繽紛,讓人感到好開心😍💚💛🧡❤️💜💙🩵🤍🤍入場費每位$80(大小同價)每位即時回贈$40現金券(現金券可用作購買食物、飲品及貓條)即係只係$40入場‼️另外$40可以叫嘢食~場內嘅主食都係大約$50幾蚊,補少少就食到,真係好抵‼️😝🤍貓條$20一條🔶 香蒜肉醬意粉 $58以新鮮的香蒜醬為基底,搭配嫩滑的肉醬,香氣四溢。意粉煮至完美的 al dente(嚼勁十足),與濃郁的醬汁相結合,讓每一口都充滿風味。🤩🤩
🔷 番茄肉醬意粉 $58採用新鮮的番茄製作出酸甜平衡的醬汁,搭配精選的肉末,為你帶來家常的味道😋。🔶朱古力奶 🍫$38口感濃郁,甜而不膩😆。🔷士多啤梨奶🍓 $38清新可口,帶有自然的甜味和香氣😝。#Laglag美食推介#f
【貓奴必訪—佐敦貓cafe】

🤍入場費每位$80(大小同價)
每位即時回贈$40現金券
(現金券可用作購買食物、飲品及貓條)
🤍貓條$20一條

🔶 香蒜肉醬意粉 $58

🔷 番茄肉醬意粉 $58

🔶朱古力奶 🍫$38
口感濃郁,甜而不膩😆。

🔷士多啤梨奶🍓 $38
清新可口,帶有自然的甜味和香氣😝。

#Laglag美食推介
#foodielagblah佐敦#foodielagblah打卡cafe
📍:Loft Cat-fe (佐敦)
佐敦彌敦道204-206號Loft閣樓B號舖
#LoftCat-fe#佐敦##佐敦好去處#打卡cafe#貓cafe#貓貓天堂#貓奴#貓奴天堂#catcafe#佐敦餐廳#佐敦cafe#娛樂消遣
2024-09-05
  • 香蒜肉醬意粉
原來佐敦有間貓貓Cafe,位於Loft閣樓入場費$80(大小同價),即時回贈$40現金卷可以用作購買食物、飲品及貓條店內環境乾淨企理且燈光明亮,沒有異味入去前要消毒雙手先好接觸貓貓貓貓們全部都好可愛和乖,會主動過來親近而且全部都很為食,看到貓條就急不及待過來食感覺自己十分受貓貓們歡迎🫣餵飽完貓貓就到自己啦,同朋友點些意粉和飲品❥墨魚肉醬意粉|香蒜肉醬意粉 ❥凍伯爵茶|凍橙氣金桔百香果菊花茶 意粉調味挺好幾惹味,菊花茶入口清甜滋潤帶果香
原來佐敦有間貓貓Cafe,位於Loft閣樓
入場費$80(大小同價),即時回贈$40現金卷
可以用作購買食物、飲品及貓條
店內環境乾淨企理且燈光明亮,沒有異味
入去前要消毒雙手先好接觸貓貓
貓貓們全部都好可愛和乖,會主動過來親近
而且全部都很為食,看到貓條就急不及待過來食
感覺自己十分受貓貓們歡迎🫣
餵飽完貓貓就到自己啦,同朋友點些意粉和飲品
❥墨魚肉醬意粉|香蒜肉醬意粉
❥凍伯爵茶|凍橙氣金桔百香果菊花茶
意粉調味挺好幾惹味,菊花茶入口清甜滋潤帶果香

2024-09-07 38 瀏覽
通常貓Cafe都要入場費,但係佐敦有間樓上 cafe ,喺佐敦地鐵站附近,唔需要俾入場費,就可以喺度輕鬆食個輕食,同貓貓🐱渡過一個悠閒嘅下午😌在場幾款貓都相當溫馴,隨意抱同撫摸,仲有貓條可以同貓貓互動我哋仲食咗意粉🍝小食同飲品,隨食隨同貓貓玩✨蕃茄肉醬意粉Minced Pork Tomato Sauce Pasta $58意粉炒得乾身,硬度適中,蕃茄肉醬不會太辣,啱小朋友食!✨蜜味台灣腸 Honey Taiwanese Sausage $18皮脆肉香,多肉汁,帶有啖啖蜜糖味✨拿鐵 Latte $42咖啡味道濃郁,入口順滑,不會太甜

在場幾款貓都相當溫馴,隨意抱同撫摸,仲有貓條可以同貓貓互動

我哋仲食咗意粉🍝小食同飲品,隨食隨同貓貓玩
意粉炒得乾身,硬度適中,蕃茄肉醬不會太辣,啱小朋友食!

皮脆肉香,多肉汁,帶有啖啖蜜糖味

✨拿鐵 Latte $42
咖啡味道濃郁,入口順滑,不會太甜
下午茶
2024-09-04 88 瀏覽
I人weekend好去處,當然要去吓貓貓cafe,佐敦呢間貓貓cafe都好隱蔽,要上去雜貨店閣樓先見到,夠晒與世無爭醫貓雞之前要醫咗人類可悲嘅胃先,呢度有正餐食㗎,意粉都算幾大盒,香蒜肉醬味都幾香濃墨汁意粉超級黑,墨魚味好出,食完記得抹吓嘴,因住嚇親一班主子食完嘢就飲杯嘢冷靜吓自己,呢度連flat white都有喎,正好飲一飲提一提神同主子玩除咗啡,連果茶都有,呢杯奇異果檸茶,同一般檸茶唔同,淡淡茉香,檸味清幽,仲有奇異果乾嚼吓𠻹食飽飲夠就同主子玩喇,可以同佢地玩吓、摸吓但就唔好抱住佢地,以免受驚或者受傷佢地都肥嘟嘟毛茸茸,摸佢地真係好療癒佢地都唔怕人,但如果買埋貓條俾佢地食嘅話佢地就會主動睬你多啲,有三隻味揀任何一隻味佢地都吼住,而且好襟玩,一條都餵咗好耐

香蒜肉醬意粉

墨魚肉醬意粉

澳白

茉香奇異果香檸茶

食飽飲夠就同主子玩喇,可以同佢地玩吓、摸吓

但就唔好抱住佢地,以免受驚或者受傷

佢地都肥嘟嘟毛茸茸,摸佢地真係好療癒

佢地都唔怕人,但如果買埋貓條俾佢地食嘅話

貓條

佢地就會主動睬你多啲,有三隻味揀

任何一隻味佢地都吼住,而且好襟玩,一條都餵咗好耐
2024-09-01
香蒜肉醬意粉
墨魚肉醬意粉
澳白
茉香奇異果香檸茶
2024-09-03 70 瀏覽
📍位於佐敦D出口 出口轉左 LOFT入面嘅閣樓 地理位置好方便👍🏻 上閣樓嘅樓梯裝修已經非常打卡📸 推門入到去 🔖店員會細心講解同貓貓玩嘅注意事項 呢度地方雖然唔算好大 但枱與枱之間都有足夠距離🤗🐱是日有六隻貓貓出黎款待客人 每隻都肥喐喐 好可愛😍 唔怕被人摸 可以係Café內買指定貓條 餵詞貓貓🤗 佢哋見到貓條 會好主動積極 而且有客人同佢哋玩波波 份外興奮😆🍴Café 有三款意粉 & 幾款小食 飲品有茶或咖啡 選擇唔算好多 👍🏻但都好有誠意 😋即叫即做 墨魚汁意粉味道濃郁 雞翼香辣惹味 朋友覺得咖啡都好香濃 不錯👏🏻 我揀咗烏梅山查桑葚檸檬茶 清甜又解渴😚👉🏻收費每位$80 (大小同價)💗每位即時回贈$40現金券 可以用作購買食物/飲品/貓條😉🐱鍾意貓嘅朋友 可以去探下佢哋 因為真係好可愛🥰🥰🥰

👉🏻收費每位$80 (大小同價)
💗每位即時回贈$40現金券 可以用作購買食物/飲品/貓條😉

🐱鍾意貓嘅朋友 可以去探下佢哋 因為真係好可愛🥰🥰🥰
我中意呢間貓咪Cafe 🐱🐱環境乾淨整潔、貓咪品種多又乖又活潑!靜靜地玩貓好治癒❤️‍🩹 店家會控制人流😎而且好近地鐵站!🤣🤣 好耐之前我去過尖沙咀某間貓Cafe體驗我覺得唔多好 環境好逼太多人又嘈..然後d貓咪又唔多痴人🙈去到要消毒雙手先可以掂貓貓🐈‍⬛然後點餐點咗兩個意粉同野飲· 蕃茄肉醬意粉 醬偏酸都好食!$58· 香蒜飲醬意粉 蒜蓉有爆香過好食 😋!$58· 凍士多啤梨牛奶 $38· 熱烏梅山楂桑葚檸檬茶 $28好彩去果陣D貓咪已經訓醒曬可以撚貓🤣🤣拎咗貓條餵佢地食😚 成班都為食🐱 成群結隊咁等餵食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 超級可愛鬼!覺得好適合大家去拍拖/朋友聚會玩下🫡畢竟都要轉下新玩意✌🏻✌🏻入場費:$80 (包$40現場消費)*請記得預先預約時間**切勿抱起貓貓**貓條每日有限度供應,所以早去早著數* 😬 Loft Cat-fe📍:佐敦彌敦道204-206号B舖地舖 loft206店樓上閣樓 (彌敦道地鐵站D出口左側就係)
我中意呢間貓咪Cafe 🐱🐱
環境乾淨整潔、貓咪品種多又乖又活潑!
靜靜地玩貓好治癒❤️‍🩹 店家會控制人流😎
而且好近地鐵站!🤣🤣
好耐之前我去過尖沙咀某間貓Cafe
體驗我覺得唔多好 環境好逼太多人又嘈..
然後d貓咪又唔多痴人🙈

· 凍士多啤梨牛奶 $38
· 熱烏梅山楂桑葚檸檬茶 $28
好彩去果陣D貓咪已經訓醒曬可以撚貓🤣🤣
拎咗貓條餵佢地食😚 成班都為食🐱
成群結隊咁等餵食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 超級可愛鬼!
覺得好適合大家去拍拖/朋友聚會玩下🫡
畢竟都要轉下新玩意✌🏻✌🏻

入場費:$80 (包$40現場消費)
*請記得預先預約時間*
*切勿抱起貓貓*
*貓條每日有限度供應,所以早去早著數* 😬

Loft Cat-fe
(彌敦道地鐵站D出口左側就係)
2024-09-01
2024-09-02 41 瀏覽
👧🏻好喜歡小動物🐶🐱🐰呢日放咗學 嚟到佐敦呢間新開、近二千呎嘅貓Cafe😺有田園貓、布偶、英短、美短、𨗴羅貓註場同大家玩🎈👧🏻見到好多貓貓好開心😺喺咁講嘢😂😂第一次自己用貓條餵貓貓好快掌握到技巧🤭玩到攰時呢度有幾款意粉、小食、窩夫飲品種類都唔少媽咪同姐姐試咗🍓同🍫奶🥛👧🏻就最喜歡小香腸🌭呢度環境好安靜、最重要係乾淨喺度過一個下午都好舒服😌🏡Lofe Cat-fe📍佐敦彌敦道204-206號B舖地舖 Loft 206店 樓上閣樓 (佐敦地鐵站D出口左側)#LofeCat-fe #hkkids #hkkidsmodel #parenting #babyblogger #香港bb #親子好去處

👧🏻好喜歡小動物🐶🐱🐰
呢日放咗學
嚟到佐敦呢間新開、近二千呎嘅貓Cafe😺
有田園貓、布偶、英短、美短、𨗴羅貓註場同大家玩🎈

👧🏻見到好多貓貓好開心😺
喺咁講嘢😂😂
第一次自己用貓條餵貓貓
好快掌握到技巧🤭

玩到攰時
呢度有幾款意粉、小食、窩夫
飲品種類都唔少
媽咪同姐姐試咗🍓同🍫奶🥛
👧🏻就最喜歡小香腸🌭

呢度環境好安靜、最重要係乾淨
喺度過一個下午都好舒服😌

🏡Lofe Cat-fe

2024-09-02
用餐優惠
試食活動
閣樓的貓啡🫖coffee shop x meowmeow🐱溝埋吖笨香港地地少人多,總有一兩個想養貓之人不能養貓,貓咖的出現實在造福廣大市民;貓貓真的好可愛,大人細路都中意!位置毗鄰佐敦地鐵站🚉,上到地左邊就會見到有間賣精品雜貨店 ,掛滿可愛的貓狗圖樣,出售有機食品,貓糧狗糧、貓狗小食等;更上一層樓,就是Loft Cat-fe環境昨晚發夢夢到登上七色彩雲下就可以見到我夢中注定的「有圖喵」🐱喵~係店鋪內行到最尾就會見到有條彩虹🌈樓梯,牆壁上噴滿塗鴉,之後上到黎閣樓就見到圓軲轆巧打意的貓貓🐈‍⬛落地玻璃門好透光,開揚度十足,通過入口玄關位,員工態度都親切友善要先消毒雙手,貓咪和奴才健康是最重要‼️餐廳分成三區:水吧、貓咪休息居、用餐區枱與枱中間都有距離,貓貓全場走,是自由的貓托邦入場收費每位$80(大小同價),每位即時回贈$40 (可用作購買食物、飲品和貓條),手揸馴貓神器- 貓條🥖即蜂擁而至,小手肉緊捉住,真的被貓星人溶化了❤️仲有鈴鐺波波🔔都係佢地favourite,貓貓四方八面湧埋黎,召集食物輕食為主,食物方面有意粉小食例如意粉、雞翼和薯條等飲品有各式咖啡茶同水果特飲🍝蒜香肉醬意粉蒜香+辣

位置

食物

🍝蒜香肉醬意粉

蒜香+辣肉醬好濃好惹味
🐙墨汁肉醬意粉

墨汁黑媽媽,有海鮮味

灑上芝士絲🧀咸香可口的兩款意粉都煮得岩岩好,煙韌彈牙,食啖意粉摸一下貓貓

🍓草莓牛奶
就是韓國士多啤梨味牛奶🥛,加冰好味😋

🍋烏梅山楂桑葚檸檬茶
微酸開胃,夏天之寶

貓咖的貓咪都好痴人,如果係被主子揀中既天選之人仲可以獲得肉球按摩服務,今次我靜係睇,只能欲求不滿;溫馨提示:大家一定要記得幫牛牛摸肚!會發出咕咕的聲音…

支持小店,與貓貓共舞;下次見🥰
2024-08-24 60 瀏覽
身為一個專業貓奴,除咗屋企幾個主子,都好鍾意同其他貓咪玩😁😁 最近去咗一間新開嘅貓cafe , 啲貓貓可愛又靚之餘仲好活潑為食!好易引佢哋注意!超cute cute 🥰 可能佢哋都比較後生(我家的老貓係已經好少彩人🙄),會玩玩具周圍跟人、跑黎跑去!雖然唔算好多貓,但已經好忙,一有貓條,成堆貓衝埋嚟圍住你🤭🤭 食物方面有意粉小食,即叫即整,唔算好多選擇但味道👍 叫咗兩個意粉,一個係蒜香另一個係墨汁。蒜香味好濃,好香。墨汁都好香好有口感。意粉唔會太啉身。飲品有各式咖啡茶同水果特飲,清新可口,一路飲一路同貓貓玩! 正現場可以買貓條,啲🐱🐱 真係好為食😂😂 同埋佢哋好乾淨,好乖!入場$80 ,當中$40可以用黎redeem .

2024-08-23 54 瀏覽
貓貓Cafe通常都係觀塘旺角荃灣呢啲地方估唔到俾我誤打誤撞 經過佐敦嘅時候發現有一間貓貓Cafe 真係好隱蔽啊地鐵站exit D一出左手邊就見到 响Loft閣樓上!如果有帶BB車嘅話 就可能有少少麻煩啦但係貓貓Cafe嘅員工知我有bb車 幫我枱上黎cafe度真係好好服務!好sweet又好細心!揀好左食物 就可以落order Cafe嘅食物都係比較簡單為主 我哋兩個大人加一個小朋友就簡單地叫咗個意粉 五隻雞翼同兩杯飲品 整體Cafe 食物質素都幾好貓貓Cafe 地方夠大 空間感夠 枱與枱中間都唔會話好迫啲貓貓响店內可以周圍走 完全唔驚人 如果你嫌佢地同你唔夠互動 只要手揸貓 佢哋就會湧埋嚟😂 好可愛 我個女又要上摸,又要怕羞 最後仲要同佢哋爭波玩😂😂😂
貓貓Cafe通常都係觀塘旺角荃灣呢啲地方

地鐵站exit D一出左手邊就見到 响Loft閣樓上!
如果有帶BB車嘅話 就可能有少少麻煩啦
但係貓貓Cafe嘅員工知我有bb車 幫我枱上黎cafe度
真係好好服務!好sweet又好細心!

揀好左食物 就可以落order
同兩杯飲品 整體Cafe 食物質素都幾好

貓貓Cafe 地方夠大 空間感夠 枱與枱中間都唔會話好迫
啲貓貓响店內可以周圍走 完全唔驚人
我個女又要上摸,又要怕羞
最後仲要同佢哋爭波玩😂😂😂

10 分鐘 (堂食)
午餐