2024-09-17
Lost Stars Snack Platter ($268)小食拼盤啱哂樣樣都想試吓嘅大家拼盤包括串燒牛肉粒 巴馬火腿哈蜜瓜 單骨棒棒雞 炸牛油果條 同串蕃茄另外配有兩款特色醬 個人最鍾意炸雞Grilled New Zealand Ribeye Steak (8oz) Set ($288)套餐包括Soup of the Day 同一杯紅酒或者無酒精飲品餐湯南瓜湯濃厚creamy 飲品我揀咗Bee Calm係洋甘菊花茶加少少vanilla香味 侍應不時會加熱水紐西蘭肉眼揀咗medium rare 熟度剛好 外層焦香 肉質軟嫩以呢個價錢黎講 呢個套餐真係性價比好高Japanese Scallop Sashimi Two-toned Pasta ($248)雙色意粉係混合咗墨汁意粉同普通意粉 意粉有咬口每一條都沾滿忌廉明太子汁 仲有嘅蘆筍 口感更豐富刺身帶子好厚肉 食落鮮甜嫩滑 值得一讚Moon River ($138)呢杯cocktail以baileys同drambuie兩款甜酒做base再加上朱古力同奶泡 成杯飲品係好似一個甜品
小食拼盤啱哂樣樣都想試吓嘅大家
以呢個價錢黎講 呢個套餐真係性價比好高
雙色意粉係混合咗墨汁意粉同普通意粉 意粉有咬口
每一條都沾滿忌廉明太子汁 仲有嘅蘆筍 口感更豐富
刺身帶子好厚肉 食落鮮甜嫩滑 值得一讚
Moon River ($138)
再加上朱古力同奶泡 成杯飲品係好似一個甜品