2019-08-18 52 瀏覽
今日放假,但都好忙,有份報告趕住交。所以訓醒覺就搵野食,想一路食野一路做野。我記得同事之前介紹過一間cafe,話啲野好好食,所以我就帶住電腦去果到食野。坐底左之後,感覺到果一種寧靜同優閒。我先點左一杯野飲同一件牛柳食飽飽先工作。 呢個叫威靈頓牛柳,好香,香脆既酥皮包住5至7成熟既牛柳,做工精美。入口好有層次感,有牛肉既質感亦有酥皮既鬆軟👍🏻👍🏻 而且牛肉肉質柔軟,非常美味😍 飲埋杯檸茶,可以開工了。打開電腦,做做做.....有啲口乾了,所以叫多杯野飲。我叫左一杯紫色既飲品,好靚呀個色😍😍 呢杯係蝶豆荔枝梳打,靚到吾捨得飲。繼續做做做,差吾多完成工作,但肚仔又餓了,唯有叫多件蛋糕仔獎勵自己。哈哈😂我叫左一件白色紅乾果蛋糕同埋有機伯爵茶,做完野,飲返杯茶,真係人生一大樂事。BTW,有機種出黎既茶葉特別甘香,大家鍾意飲茶既一份子,都可以去試下。而件蛋糕既紅乾果酸酸甜甜,好好味,食完醒神晒👍🏻👍🏻

打開電腦,做做做.....有啲口乾了,所以叫多杯野飲。

而件蛋糕既紅乾果酸酸甜甜,好好味,食完醒神晒👍🏻👍🏻

2019-08-17
午餐
2019-08-11 310 瀏覽
「東邪」多年來努力的成果終於有回報喇!雖然她的路道不算一帆風順,早期得到的負面評價,至今仍叫人摸不著頭腦,但憑著默默耕耘、認真用心的態度,否極泰來,現在就是收成期了。那麽,不是要賀賀佢嗎?據知「東邪」的地頭將軍澳中心,經翻新後開了不少新餐廳,今趟一於由她帶路。在商場內走呀走,走到最盡處便見到這間餐廳。店子主打牛肉菜式,更為此設計了幾個卡通角色,無論裝修、傢俱、餐牌、紙巾,都見到他們的芳容。餐廳走年輕路線,裝修以白色為主調,光猛通爽。座位距離雖不算闊,但因樓底高,沒有壓逼感。翻開餐牌,食物主要分為幾大類:沙律、小食、意大利包、主菜、漢堡、飯麵、甜品和飲品,當中以牛肉菜式為主,亦不乏創意之作。點餐方式也追上潮流,只需素描店家提供的QR Code,便能直接落柯打,而且已計算好價錢,方便快捷。我們打算吃牛扒,原來可以加錢升級做套餐,食客能在沙律、湯、飲品和甜品中作挑選 (選2款:+$42;選3款:+$56)。薯仔忌廉湯溫度暖和,濃稠適中;忌廉蹤影幾乎不著痕跡,飲落很light,全無膩感。湯中有薯仔粒,粉粉綿綿,帶點咬口。慢煮雞胸玉米卷($58)每客兩件,像是墨西哥地道小食。煙韌的玉米餅皮,包著
在商場內走呀走,走到最盡處便見到這間餐廳。店子主打牛肉菜式更為此設計了幾個卡通角色,無論裝修、傢俱、餐牌、紙巾,都見到他們的芳容。餐廳走年輕路線,裝修以白色為主調,光猛通爽。座位距離雖不算闊,但因樓底高,沒有壓逼感。
翻開餐牌,食物主要分為幾大類:沙律小食意大利包主菜漢堡飯麵甜品飲品,當中以牛肉菜式為主,亦不乏創意之作。點餐方式也追上潮流,只需素描店家提供的QR Code便能直接落柯打,而且已計算好價錢,方便快捷。
慢煮雞胸玉米卷($58)每客兩件,像是墨西哥地道小食。煙韌的玉米餅皮,包著雞肉羅馬生菜紫洋蔥,並以千島醬調味。雖然採用雞胸部位,但絲毫不粗糙,外層染上一層黃色,可是味道太淡,試不出是何方神聖。羅馬生菜夠爽,令人煥然一新。
全晚最期待的主角出場!美國里脊肉重6安士($188),足足有拳頭般大小,外層煎得焦香邊位微脆;用刀切開,已feel到超級腍軟。牛扒中心呈現粉紅色,沒有血水流出,似乎多於要求的七成熟,幸而肉質細嫩牛味亦相當濃。筆者起初覺得價錢稍高,然而試過便知品質上乘,物有所值。
滿足完「肉」望後,不如來道素食平衡一下。大褐菇牛油果腰果醬漢堡包($72)用料豐富,兩片煎過底部的麵包,夾著油潤的牛油果、菌香濃郁的大褐菇、甜美的紫洋蔥、清新的沙律菜和多汁的番茄,並配上輕怡的腰果醬,突顯食材本身的原味。旁邊還有芝士玉米片田園沙律,絕不單調。
晚餐最後以一杯凍奶茶作結。茶色看來對辦,可是味道稍薄淡奶糖醬以兩個迷你玻璃瓶奉上,需要多少悉隨尊便。冰塊足夠,喝起來透心涼。店子還提供特色飲品,例如乳酪搖擺氣泡梳打牛奶奶昔花茶冷泡水果茶等,下次可以試試。
2019-08-07 95 瀏覽
今晚在家附近吃飯,近來將軍澳中心新開了不少餐廳,我的目標是把這一帶的餐廳全部試一試。餐廳裝潢摩登,燈光明亮,餐廳除了靠牆的一排座位外,中間有一排長座位,配上藍色和橙色相間的座椅。⭐️雜錦莓莓搖擺$45雜莓乳酪正合我的口味,加入藍莓和士多啤梨,口感酸甜迷人。⭐️Lena 秘製炸雞翼$18只要在facebook點讚便有優惠,雞翼醃得入味,表皮酥脆,味道不俗。⭐️威靈頓牛柳$218外型像一個麵包,切開裡面是半熟牛柳,顏色呈血紅色,入口牛肉很嫩,肉厚味美,一口一口地嚼起來,令人滿足。⭐️南瓜蘆筍義大利飯$88這道飯很香甜,因為南瓜蓉的份量很足,米飯軟硬適中,適合喜歡甜味的人。

⭐️雜錦莓莓搖擺$45
雜莓乳酪正合我的口味,加入藍莓和士多啤梨,口感酸甜迷人。
Lena 秘製炸雞翼

⭐️Lena 秘製炸雞翼$18

⭐️威靈頓牛柳$218

⭐️南瓜蘆筍義大利飯$88
Lena 秘製炸雞翼
2019-08-04 112 瀏覽
唔講唔知一排冇去到將軍澳中心,原來開咗咁多餐廳, 今次區內朋友介紹之下嚟到呢間試吓佢哋流心牛角包。牛角包非常鬆脆都好重牛油嘅味道。 重要嘅係佢哋真係流心㗎。估唔到佢哋其他嘅嘢食都幾好食。 叫咗個雞胸黃姜飯,成個飯黃色嘅食落味道好特別,真係有少少薑味,有啲似印尼嘅黃姜飯。雞胸都唔會煮得太過乾。另外叫咗個煙三文魚番茄長通粉,蕃茄味都幾重,煙三文魚大概有三塊都幾抵食。亦都叫咗個牛尾湯,呢度嘅湯都唔貴$52,牛肉味好重牛尾燉得啱時間,牛尾肉已經林左咬落去好容易。肉嘅精華都落晒去湯到佢哋冇慳料真材實料。
唔講唔知一排冇去到將軍澳中心,原來開咗咁多餐廳,

六月有好消息有好消息!將軍澳中心嚟咗一個徹底嘅商場裝修,有好多鋪頭都重新開業,其中包括在這間六月中開張的餐廳, Moo Beef Cafe;經過朋友介紹,叫咗兩種別是嘅食物,首先係流心牛角包,牛角包鬆脆,套餐仲有介紹話係用咗12小時慢煮嘅牛角湯,而他上面亦都有一個好趣嘅酥皮,聽聞話係法國進口的!第二樣就係試咗牛油果香蕉蘋果奶昔,全部水果都係用新鮮水果造成,唔會好似其他餐廳咁用濃縮果汁,所以飲想去都比較鮮甜,兩個人食呢兩個餐啱啱好!值得推介,價錢$200來另外喺將軍澳中心嘅物價都比較貴,呢一間西餐廳價錢唔算太貴都唔錯一定要試佢哋嘅牛角包加上環境非常之好適合一家大細嚟食。另外都叫咗牛扒質素唔差仲要價錢都係百零蚊好抵食。

另外都叫咗牛扒質素唔差仲要價錢都係百零蚊好抵食。
2019-08-04 85 瀏覽
放假帶仔仔去朋友將軍澳屋企會所游水, 做運動前當然要食飽飽, 朋友就向我推介新開的Moo Beef Cafe, 環境夠闊落食物又有水準。因我帶著小朋友去餐廳吃飯最緊要坐得舒服!  朋友推介這裏的牛扒菜式非常出色, 但因為之後要做運動不想吃太多, 所以就叫了一個安格斯牛扒三文治試試, 脆卜卜麵包夾著半生熟安格斯牛扒,牛扒味道又香又濃郁,入口外脆內軟好惹味,果然冇介紹錯! All day breakfast 也不錯,炒蛋香滑充滿牛油香,放在多士上吃,小朋友都吃得好開心 又有營養好健康,我仔仔吃了大半分呢,而香腸味道也不錯,不會太鹹,外皮很脆口。 配一杯cappuccino, 奶泡豐富幼滑, 咖啡味夠香,好享受。 下次要再來試試牛扒呢~

下次要再來試試牛扒呢~
2019-08-02
  • 安格斯牛扒三文治
好少黎TKO,如果唔係黎探親戚真係唔係好經常黎,一直個感覺係呢度比較多連鎖店餐廳,但係響表姐帶路之下黎左呢間cafe食lucnh,唔錯唔錯!# 卡邦尼意粉配温泉蛋 # ***** **** 8.5/10意粉係煙煙un un 架,係香港最驚係食到冧晒既意粉,又或者有時食到扮煮到好意大利authentic style但又鬼死咁硬,呢度煮得啱啱好夠煙un又唔會太硬,而且好掛汁,feel到啲汁唔係救其用乜乜湯煮,所以好有誠意! 加埋個温泉蛋,好香甜! 正。唔知幾時開始勁喜歡食Carbonara,唔知係咪因為某Pum Bweei!!# 蘑菇湯 #勁香mushroom味,好香好濃好creamy,食到好多蘑菇蓉,勁鍾意。Cream of Mushroom最緊要就係夠creamy同埋要有蘑菇蓉! 同埋都幾大碗下!# Coffee # ***** *** 8/10跟餐要左coffee,唔錯,有一陣roasted coffee既香味。

# 蘑菇湯 #

蘑菇湯
咖啡
  • Carbonara
2019-08-02 87 瀏覽
食咗兩次,真係得啲牛排好味。Australian Ribeye Steak 叫咗 Medium。 好夠味,牛肉texture都幾好,但唔太un。US Tenderloin叫咗 Medium 就超軟熟,推薦嘅。其他野最多一般。但係服務方面差到一個點:- 用個QR code點餐超慢- 兩日黎食都兩日都漏單一次漏米餅,一次漏甜品- 甜品最恐怖係無得睇個樣,淨係得個名職員講嘅同老闆講嘅仲要唔同 一個話朱古力布丁,另一個話朱古力Brownie唔緊要,兩樣都算食得過。最得人驚係等2x分鍾等佢出甜品竟然出兩個Toffee Cake 完全O咀1/5 overall
食咗兩次,真係得啲牛排好味。
其他野最多一般。

但係

服務方面差到一個點:

- 用個QR code點餐超慢

- 兩日黎食都兩日都漏單

一次漏米餅,一次漏甜品

- 甜品最恐怖係無得睇個樣,淨係得個名
職員講嘅同老闆講嘅仲要唔同
一個話朱古力布丁,另一個話朱古力Brownie
唔緊要,兩樣都算食得過。
最得人驚係等2x分鍾等佢出甜品
竟然出兩個Toffee Cake

完全O咀

1/5 overall

• US Tenderloin
2019-08-02 49 瀏覽
今個星期六去左將軍澳朋友囝囝嘅birthday P, 特登早d去shopping, 個Mall勁新有好多吸引嘅餐廳, Li間Moo Beef Cafe個menu好似好正, 店員好熱情咁邀請同介紹, 橫掂餓餓哋就去試下啦.>小食, 沙律, 主菜, 甜品到特飲都有好多選擇, 好多菜式都係未見過呢! 例如有牛頭包牛尾即係牛角包裏面有牛角湯, 安格斯牛扒三文治, 乳酪火焰雪山等等, 款款都好想食, 下次真係要同多啲人嚟先~>Moo 犇 (HKD128)佢係一個牛嘅拼盤, 三款牛嘅做法放在一起, 啱曬每款都想試嘅我, 首先係意大利炸飯糰, 美味嘅飯團裏面包住一啲牛肉粒, 外面有一啲麵包糠再拎去炸, 外面香口裏面溫暖. 中間係mini burger, 其實佢一啲都唔mini! 香脆嘅麵包中間夾住兩層手打牛肉, 兩片芝士, 另外有唔少嘅蔬菜類, 例如生菜, 蕃茄,洋蔥, 十分豐富!最後就係超好味嘅迷你威靈頓牛柳, 裏面嘅牛柳特登煮到七成熟, 牛肉味突出之如,仲一啲都唔"un", 酥皮層下面有一蘑菇醬為整健威靈頓牛柳提升不少層次!>見到佢雪櫃裏面有唔同種類嘅蛋糕, 十分吸引因為

Moo 犇 (HKD128)
Moo 犇

見到佢雪櫃裏面有唔同種類嘅蛋糕, 十分吸引因為一陣我都要食生日蛋糕所以冇叫到~~
Cake櫃

蝶豆檸檬莓莓梳打 (HKD38)
蝶豆檸檬莓莓梳打

呢兩年開始興起呢個蝶豆花, 遇上檸檬之後就會變成紫色, 顏色相當吸引, 好多時我都會叫呢個蝶豆花嘅飲品, 呢度仲要係有埋我鍾意嘅梳打飲品同埋有不同嘅莓類, 例如藍莓同士多啤梨, 感覺上非常健康.
對呢間新嘅餐廳印象非常良好, 食物飲品有水準之餘, 店員十分殷勤, 佢嘅裝修, 用具器皿都係 走young line, 相信可以吸引唔少後生囝囡去試試!
2019-07-27
Moo 犇
Cake櫃
蝶豆檸檬莓莓梳打
2019-07-30 66 瀏覽
將軍澳不是旺區 未必是覓食的天地不過近來因公作關係經常走到這裡來到時到候也要照顧一下自己的胃😋😋已經來了不止一次了 加起來寫一次評語吧入門感覺很新鮮 藍白配搭很大膽整間店的主角很清晰 牆上的公仔也很有趣見Reception很落力介紹menu 本身我也很喜歡吃西餐就來試試吧😊第一次來有點晚已經是下午茶時間於是決定試試這裡小漢堡滿足一下自己的好奇心漢堡配的玉米片似是自己造的薄薄芝士放上面很香口放了一段時間直至食完漢堡也很脆👍🏻因為趕回去辦工 飲完咖啡就走了臨走前看到lunch menu 好像也很吸引加上這裡新張期內都不收加一於是決定下次要來試試lunch!第二次來一看就被menu上的全日早餐吸引了很多地方都有做全日早餐但不外乎煙肉蛋腸仔多士但這裡寫牛油果醬搭多士 又是個非凡的配搭於是決定試一試聽職員說這個全日早餐開業後也很受歡迎看到果然有驚喜 其他地方少有用方包以外的麵包做多士而且麵包和蛋也分開放置但這裡就放在一齊起初也懷疑兩者味道會否唔夾但一入口就知自己錯了蛋炒得很香 加上牛油果醬 剛剛好中和蛋的咸味配軟林林的意大利包 原來也十分之match😯特別喜歡他們的香腸外皮煎得脆卜卜 味道也很出
將軍澳不是旺區 未必是覓食的天地

放了一段時間直至食完漢堡也很脆👍🏻
因為趕回去辦工 飲完咖啡就走了
臨走前看到lunch menu 好像也很吸引
加上這裡新張期內都不收加一
於是決定下次要來試試lunch!

第二次來一看就被menu上的全日早餐吸引了

• Mini  burger
  • All  day  breakfast
  • 牛油果香蕉蘋果奶昔
2019-07-29 66 瀏覽
自從呢個商場翻新工程完成後,進駐唔少食店,有連鎖亦有D獨立店舖,當然要睇下有咩好食啦,行下行下就被呢個藍色牛仔標誌吸引住,食咩東東架呢?!原來呢度係以食牛肉及以乳製品為主打菜式,但亦有D清新菜式及輕食,自家製乳酪特飲,仲有甜品供應個人黎講呢,對於蕃茄係有點偏好嘅,呢客蕃茄湯質感岩岩好,食到蕃茄茸,味道酸酸地,似飲緊無蔬菜版嘅羅宋湯,飲完都幾開胃口!飲完湯,主菜上枱啦,就係呢客焗蕃茄澳洲豬扒飯,未食已經聞到香味,快D趁熱食先豬扒係澳洲貨,有相當厚度,面頭舖上芝士一齊焗,身為芝士控嘅我已經心心眼啦; 厚切豬扒肉質鬆化,又無咩肥膏位,咬多啖肉汁開始流出黎; 而飯粒加埋蕃茄醬一齊炒香,酸甜度豐富左白飯嘅味道,就咁單食都好味!  而飯中亦有粟米及豆角作為配菜,食起上黎就無咁易膩!炎炎夏日,唔一定要飲汽水嘅,食多D生果咪仲有益?! 呢杯蜜瓜香蕉搖擺,用上蜜瓜香蕉呢兩種香甜生果做材料,再加埋乳酪打製而成,飲落有滿滿香甜果味,亦食到粒粒果肉,有D似飲緊奶昔,但更健康同好飲!呢度嘅裝修同環境比人一種走年輕路線為風格,有D玩味,仲認識到牛仔一家,加上燈光柔和,空間感十足,最緊要坐得舒服!   食物味道唔錯

呢度嘅裝修同環境比人一種走年輕路線為風格,有D玩味,仲認識到牛仔一家,加上燈光柔和,空間感十足,最緊要坐得舒服!   食物味道唔錯,份量都幾對眼,回頭率當然唔會低啦!
2019-07-24 87 瀏覽
將軍澳中心,裝修左好耐,終於都完成得7788喇!有不同食肆進軍🤭慢慢試齊佢先得~今日試左Moo Beef Cafe🤪🤪位置有點入,容易走留眼,裝修簡潔,環境舒適,中間位置更有提供差電位,可以慢慢食同時差埋電。試咗招牌菜安格斯牛扒三文治:㨂左五成熟,入面帶紅😋😋睇落好靚仔~炸左既牛扒,口感似炸豬扒😱😱😱但確實有牛肉香味,味道不錯,而醬汁帶點甜甜的,非常開胃。牛油果香蕉蘋果奶昔🍌:即叫即整,比較清淡😀飲到有果粒~如果多返啲裝飾就更加靚🤣

2019-07-22 438 瀏覽
又係將軍澳fd子好介紹🤩, 住喺Park Central嘅佢今日又同我去食特別野, 開左無幾耐嘅Moo Beef Cafe🐮, 平日lunch hour都幾多人wor. Lunch set menu (11:30am-3pm) 勁多款揀, 點知原來散叫menu仲吸引. >火龍果香蕉🍌奶昔 (HKD42)美顏聖品❤️瘦身排毒❤️紅肉火龍果blend暢通腸胃❤️香蕉🍌Milkshake🤩. 新鮮打起口感超濃稠, 間中仲有火龍果seed, 淺粉紅漸層靚到有點唔捨得飲🍸. 甜味非常天然, 飲到嘅都係香蕉甜味👍🏻.>雜錦莓莓搖擺 (HKD45)一睇就知有超多藍莓mix紅莓各樣打成嘅Milkshake, 味道勁Fresh, 雜莓甜甜的, 啖啖都好有層次, 足料👍🏻.>Lunch Set- 慢煮咖哩牛腩配椰菜花泥白飯 (HKD88)以慢煮嘅方法處理牛腩一食就有明顯分別, 啖啖牛腩勁腍, 咖哩入味, 驚喜位係面頭粒粒芒果🥭為口感添加點點層次. 近期大熱嘅減肥恩物椰菜花, 搗成濃稠椰菜花蓉代替白汁, 健康又好味.>餐湯濃得有點飽肚嘅日式粟米湯, 正.>安格斯牛扒三文治🥪

火龍果香蕉奶昔

火龍果香蕉🍌奶昔 (HKD42)
雜錦莓莓搖擺

雜錦莓莓搖擺 (HKD45)
慢煮咖哩牛腩配椰菜花泥白飯

餐湯
濃得有點飽肚嘅日式粟米湯, 正.
安格斯牛扒三文治

安格斯牛扒三文治🥪 (HKD128)
用QR code點餐先發現li度嘅order容許好多特別要求: 飲品甜度冰度, 連安格斯牛扒嘅生熟程度都有得揀👏🏻. 我揀7成熟, li塊牛扒有成吋厚, 質素唔錯非常juicy, 生熟程度係我鐘意嗰隻未到全熟加腍腍地, 麵包每面烘得香脆, 份三文治🥪真心豪華呢!

2019-07-22
火龍果香蕉奶昔
慢煮咖哩牛腩配椰菜花泥白飯
安格斯牛扒三文治
2019-07-21 156 瀏覽
我地見將軍澳中心開咗好多新食肆,差唔多每一間都試勻晒,唯獨有一間我地長期都無去過,因為我地見佢門面裝修奇怪,食物價錢唔平,同埋出面無咩人等。今日經過見佢做緊優惠,就諗住去試下啦,點知原來係一個超級大伏嚟㗎!!!首先佢假日午餐唔平,平均都100至到150蚊;但係份量就非常少,得個碟嘅一半多少少。我地叫咗個雞胸黃薑炒飯,個飯無炒過,雞胸無味,食完好似食咗飛機餐咁 😭。跟住原價64,優惠價28嘅半份安格斯牛三文治仲細過大家樂嘅下午茶size。最奇怪係佢嘅服務:我唔係話D侍應無禮貌,但真係好無記性,叫一樣嘢要哎三次先記得,個日係星期日嘅三四點本身已經無咩人。總括嚟講,今次嘅餐飲體驗非常差,非常奇怪,希望佢地可以就住食物份量同味道,價錢同服務質素度好好改善,如果唔係我地都幾難會再嚟。

2019-07-21
2019-07-20 74 瀏覽
今日又出去陪老公食lunch,喺將軍澳中心1樓見到一間新開既餐廳,唔洗煩食乜有別於一般cafe,場內光猛,既簡潔又清爽的裝潢,型格到位餐廳的icon好趣怪,中間座枱位仲設有叉電位,貼心之舉食物以牛為主,當然唔小得咖啡丶奶昔特飲丶甜品同蛋糕,而且烹調同製作都加入創新同健康元素,價錢合理。我地揀咗兩個午餐,可選沙律或餐湯,因為我地另叫沙律,所以揀咗餐湯,係蕃茄濃湯,好豐沃香濃,有點像羅宋湯但有忌廉的creamy用料足~黑蒜羽衣甘藍沙律黑蒜羽衣甘藍沙律,呢度有沙律新寵兒—羽衣甘藍🥬這個除有黑蒜和羽衣甘藍外,仲有白豆丶車厘茄丶牛油果,橄欖丶小波菜同黎麥,再淋上黑醋,superfood集於一身,個黑蒜仲好實身,也沒有酸味,又新鮮又開胃的健康之選這個係澳洲草飼肉眼,8安土,配芝士粟米片及田園沙律,就我叫七成熟,好大塊,而且好腍身,有牛味又軟腍,牛魔皇必吃之選~這個係特別款,叫牛頭包牛尾,即係牛角包包牛角湯,用牛角包包住漫煮牛尾湯,切開流出,有流心效果,建議即食,不然個包索晒D牛尾湯~,不過索咗濃湯亦好食~仲有腍軟的慢煮牛尾佐食這個也很特別~慢煮咖喱牛腩配椰菜花泥白飯,有著強烈對比,有重味而香濃的咖
有別於一般cafe,場內光猛,既簡潔又清爽的裝潢,型格到位
餐廳的icon好趣怪,中間座枱位仲設有叉電位,貼心之舉
用料足~
這個也很特別~慢煮咖喱牛腩配椰菜花泥白飯,有著強烈對比,有重味而香濃的咖喱牛腩和淡味清甜的椰菜花蓉白飯,慢煮牛腩又入味又軟滑,具馬拉色彩,而椰菜花泥打得香滑,吃到原味道的清甜,可以由淡開始食,避免蓋過味道。
跟餐餐飲可加錢升級其他飲品~
沙律用料好足好新鮮,配料亦不例外
最後食埋甜品來個結尾~芒果熱情果蛋糕,仲有生果忌廉擺盤,熱情果味好出,酸酸甜甜,蛋糕鬆軟~除飲品可升級外,蛋糕也是可以升級的另一選擇