2022-08-26
Bookmark 左呢間餐廳好耐 終於去試!嘆住維港美景鋸牛扒😋😋附送即影即有相片📸想要生日Menu同佈置既話記得需要打電話提早預約😘------------------------------🎂Birthday Set Menu 🎂$1888+10%前菜 主菜 配菜同甜品都各有幾個款可以揀架.🟡洋蔥包好大個包 但就冇乜洋蔥味 反而牛油好香.🟠前菜:新鮮生蠔& 額外加$120 焗莫爾頓海鮮拼盤(焗蠔 蝦 帶子 蟹餅)生蠔鮮甜 海水味唔算好重 海鮮拼盤樣樣嘢都好食 焗海鮮既奶油香口又唔會遮左海鮮味 蟹餅啖啖肉.🟡帶骨肉眼牛扒22oz (二人份)呢塊牛扒喺呢度嘅出名菜式 果然無失望呀😬揀左7成熟 好大塊 煎得外脆內軟 好有牛肉味兩個人都夠食😋.🔵配菜:薯蓉 &忌廉菠菜見好多人揀忌廉菠菜所以我都試吓 忌廉香口 同菠菜好夾 薯蓉就不過不失.🟣甜品:甜品拼盤有芝士蛋糕 朱古力蛋糕 焦糖布甸 三個甜品都唔算太甜都好好食 食得出係用比較高質既材料 我覺得個芝士蛋糕仲好食過文華😂➡️ 喺高級酒店入邊嘅餐廳價位係比較高 食物不過不失 如果想要生日氣氛🌃同埋對住海景食飯既 呢度就岩哂啦!
🎂Birthday Set Menu 🎂$1888+10%
前菜 主菜 配菜同甜品都各有幾個款可以揀架
🟡洋蔥包
好大個包 但就冇乜洋蔥味 反而牛油好香
🟡帶骨肉眼牛扒22oz (二人份)
🔵配菜:薯蓉 &忌廉菠菜
🟣甜品:甜品拼盤