2024-08-15 4570 瀏覽
呢間自助餐真係超值得推介俾大家!價錢唔貴仲要抵食,食物種類多又高質!✨ 而且環境唔錯,枱與枱之間有距離,窗口位仲可以邊食邊欣賞維多利亞港夜景🌃🫧入坐即送豪華魚生船✨ 唔洗同人迫就可以食到唔到款刺身!好新鮮好正!😍🫧冷盤海鮮最推介係長腳蟹!啖啖肉,好夠鮮味✨超多龍蝦、蟹放埋一齊真係好震撼!🫧即開生蠔都係必食!每次限拎3隻,真係好新鮮,好甜同creamy,行咗幾轉去拎🙈🫧 估唔到呢到中西式湯都有,有忌廉湯同茶樹菇乾貝煲螺頭湯!每次中式湯一出爐就勁快俾人拎哂,因為真係好足料~-其他必食推介仲有:🫧龍蝦、蟹腳海鮮冷盤生蠔、刺身、壽司、🫧美國極黑和牛壽喜燒🫧薄燒鐵板佐賀牛、佐賀牛火炙壽司🫧日本和牛慢烤🫧紅酒、 白酒、sake🫧MOVENPICK 、Haagen-dazs 雪糕-✨特別話俾大家知呢到仲係慶祝之選!無論係生日,定係周年紀念都好適合!呢到嘅即整心太軟可以寫上祝福語💗仲有蠟燭供應!而且心太軟整得好好,一切即流!好正💗咁多好嘢食,真係輕鬆食回本!

其他必食推介仲有:
🫧龍蝦、蟹腳海鮮冷盤生蠔、刺身壽司、🫧美國極黑和牛壽喜燒
🫧薄燒鐵板佐賀牛、佐賀牛火炙壽司
🫧日本和牛慢烤
🫧紅酒、 白酒、sake
🫧MOVENPICK 、Haagen-dazs 雪糕

而且心太軟整得好好,一切即流!好正💗

咁多好嘢食,真係輕鬆食回本!
2024-08-04 6708 瀏覽
呢間自助餐真係超出我想像!除咗有長蟹腳、龍蝦同新鮮生蠔刺身之外,仲有各種美味嘅和牛料理,包括薄燒、關東煮同壽司。無論係海鮮定係肉類,款式都非常豐富,食物份量又足。其中又以薄燒同生蠔刺身最為出色,外表鮮嫩,入口即化。價錢雖然略為貴,但性價比相當高。不過最令我推崇嘅,係佢哋的貼心服務,服務生隨時解答我們的疑問。
2024-07-29 6595 瀏覽
特登由屯門去香港食自助餐慶祝周年紀念日,但係估唔到依家自助餐係咁難食啲海鮮完全唔新鮮入唔到口 比較好只的是牛和甜品。 不會再有下一次幫襯。對這間餐廳很失望本來看食評還以為會好一點,平均一人$400。
中伏
2024-07-29
慶祝紀念
紀念日
2024-07-27 6567 瀏覽
#老闆仔餐廳推薦 ♡゛早排慶祝公公生日🎂所以book咗出哂名性價比高嘅自助餐專門店Mr Steak buffet a la minute我哋平日19:30 -22:00 呢段時間入座,價錢都係平均400幾/人 ,職員知道我哋嘅小朋友,已經一早安排咗BB餐椅,真係細心呀😉♡゛同時入座即送豪華魚生拼盤,坐低咗一陣之後已經送上豪華魚生拼盤,呢個刺身拼盤所有食材都好新鮮,最鍾意食帶子,又大粒又爽甜,低食!之後就同老闆仔爸爸出擊睇下有咩食,不過我哋首先都係照顧好老闆仔先,小朋友都有好多嘢食㗎,熟食區都有好多選擇!ᥫ᭡ 甜品區我習慣咗首先會去甜品區望吓先,甜品區都有好多多款式選擇,不同款式而且好繽紛嘅件裝蛋糕、磅裝蛋糕、布甸、豆腐花、雜果撻、蛋撻、生果等,不過我最鍾意都係食佢哋嘅Tiramisu 同濃香滑溜嘅北海道牛乳布甸ᥫ᭡和牛區呢個區域有燒美國牛、和牛壽喜燒及和牛鐵板燒我最鍾意和牛鐵板燒:和牛煎香再卷上少許香蔥及炸乾蒜一齊,好惹味 、而和牛壽喜燒:肉質滑又濃香加上配菜一齊食都好好味ᥫ᭡熱食區熱食區才都有啲驚喜菜式例如芝士煙肉焗蠔、原片香煎鴨肝、滷乳鴿、蠔汁菜膽冬菇扣花膠一定要拎滋補燉湯,好好飲
#老闆仔餐廳推薦

ᥫ᭡ 甜品

ᥫ᭡和牛區
呢個區域有燒美國牛、和牛壽喜燒及和牛鐵板燒

ᥫ᭡熱食區
一定要拎滋補燉湯,好好飲又足料
另外有咖哩牛腩、忌廉意粉、煲豬腳薑、辣酒煮花螺、荷葉清蒸蝦、咕嚕肉,仲有新鮮即炸天婦羅🍤 太多款式揀不能盡錄🫢

ᥫ᭡ 海鮮刺身
呢個區域好熱鬧,最受歡迎當然有回本嘅長蟹腳及龍蝦🦞龍蝦才都算大隻而且肉質扎實鮮甜
蟹腳肉質飽滿鮮甜唔會偏鹹,食飯枱上面已經有齊食蟹工具,所以都好方便
當然唔少得有即開生蠔 🦪即開即洗,每人兩隻,蠔味濃郁、新鮮、非常甜美
刺身櫃有三文魚、八爪魚、醋鯖魚及𩶘魚
旁邊亦放有冷麵、蕎麥麵、烏冬及壽司卷物

ᥫ᭡飲品區
飲品🥤包括咖啡、紅茶、冰紅茶及果汁
鮮檸檬片都有㗎,可以自己沖杯檸茶飲
另外白酒,紅酒🍷都可以選擇可以配肉類🥩、海鮮🦞 旁邊仲擺放咗餸酒芝士🧀

ᥫ᭡沙律區
我哋都習慣要食菜,所以我哋都會食沙律菜,
呢度都有幾款預拌沙律🥗或新鮮沙律菜供選擇
非常新鮮!

ᥫ᭡即整心太軟

最多人行過去嘅都係可以傳達心意嘅即整心太軟
可以寫一張紙仔,寫上祝福語,比你親愛的人,
甜品師傅會根據紙仔上面嘅字,心意寫句會寫落碟上,再畫簡單圖案,心太軟係即焗,切開後裏面嘅朱古力流心湧晒出嚟,都好好食呀
而且隔離就放有haagendazs 同埋movenpick雪糕,有超過八款嘅味道選擇,另外仲有雪條添

ᥫ᭡公公收到老闆仔親自遞上嘅心太軟 ,即時笑得好開心呀,下次都會再嚟呢度食飯呀
2024-07-19 7902 瀏覽
今年生日🎂老公帶我去食自助餐酒店級水準,性價比超高既人氣Buffer就點唔知係Mr. Steak Buffet à la minute🔸Dinner Buffet 自助晚餐任食日本和牛🐮龍蝦🦞蟹腳🦀生蠔🦪鵝肝,鮑魚,花膠只要$358起就可以食到自助餐😋質素相當之中,性價至係全港之冠‼️每枱都會送刺身船,所以大家記得第一輪就唔使排隊住啦!唔夠食先再岀去排隊再拎‼️法國生蠔🦪都係識開即食!好新鮮,蠔味十足👍🏻好海鮮檔仲有長腳蟹,龍蝦🦞,青口,全部都大大隻好新鮮😍😍仲有各式各樣嘅壽司🍣有各種各樣既和牛供應,包括:特選黑毛和牛香蔥燒,日本和牛鹽燒,火焰和牛壽司,美國極黑和牛壽喜燒,記得一定要食呀!每一款都有唔同的口感仲有各款熱食供烤乳鴿,烤蠔,螺頭老火湯,冰鎮鮑魚,鵝肝,花膠炆冬菇,豬腳薑,各式各樣炒飯,野食真係多到數唔晒😍飲品方面有紅酒🍷清酒🍶白酒🥃,各式各樣的果汁,咖啡☕️無限供應甜品🍮有各種蛋糕🍰,泡芙,豆腐花,燉蛋,水果🍉,啫喱,蛋撻,雪糕🍧仲有為大家寫字✍️既心太軟供應,記得預先寫紙仔!無論係生日,定係周年紀念都好適合喺呢度慶祝🪅唔洗買蛋糕🎂,仲有蠟燭🕯️可以供應㗎‼️溫馨提示🔔預早寫紙仔‼️心太
今年生日🎂老公帶我去食自助餐
酒店級水準,性價比超高既人氣Buffer

🔸Dinner Buffet 自助晚餐
任食日本和牛🐮龍蝦🦞蟹腳🦀生蠔🦪鵝肝,鮑魚,花膠

法國生蠔🦪都係識開即食!好新鮮,蠔味十足👍🏻

好海鮮檔仲有長腳蟹,龍蝦🦞,青口,全部都大大隻好新鮮😍😍

仲有各式各樣嘅壽司🍣

仲有各款熱食供

溫馨提示🔔預早寫紙仔‼️心太軟整好就會做陸續可以拎返位嫁啦!

$358食到咁多野,真係對得起個價錢嫁!仲唔快啲去食反夠本?
2024-07-10 6746 瀏覽
Happy Friday 放工後同左老公去we time今次我地去左銅鑼灣既Mr Steak食 Buffet之前一直都有聽聞Mr Steak性價比超高 今次終於黎親身體驗到啦 我地坐窗口位仲可以邊食邊欣賞維多利亞港夜景 岩哂Happy Friday個mood入座即送豪華刺身船 刺身每樣都非常新鮮 特別係帶子 好鮮甜佐賀和牛 刺身 生蠔 龍蝦 鴨肝 鮑魚任食 簡直係輕鬆回本之選 食物種類真係超多 真係驚你試唔哂 佐賀牛 包香蔥蒜片香煎 牛味濃 肉質軟滑 黎自日本既生蠔好鮮甜 龍蝦啖啖肉 一般人都會覺得Buffet既熟食通常都比較遜色但呢度嘅熟食我覺得好出色 佢嘅茶樹菇干貝燉螺頭湯真材實料 鮮甜濃郁 以為平平無奇既乳鴿 味道竟然非常惹味 皮脆肉滑 豬腳薑貪得意試吓 出奇地好味 花膠食落滿滿骨膠原 客人仲可以自己係紙仔寫上心意 叫師傅係碟度畫出黎 配埋啱啱焗起既心太軟 真係好睇又好食 師傅既畫功同手字都好靚呀 我見好多枱都係黎慶祝生日 仲有免費金蠟燭提供 好窩心 簡直係慶祝之選 其他食物包括前菜區 沙律區 芝士區 壽司區 甜品區 飲品區 仲有唔同種類既酒任飲 真係琳瑯滿目簡單講 酒店級水準
Happy Friday 放工後同左老公去we time
今次我地去左銅鑼灣既Mr Steak食 Buffet

入座即送豪華刺身刺身每樣都非常新鮮 特別係帶子 好鮮甜
佐賀和牛 刺身 生蠔 龍蝦 鴨肝 鮑魚任食

一般人都會覺得Buffet既熟食通常都比較遜色

其他食物包括前菜區 沙律區 芝士區 壽司甜品區 飲品區 仲有唔同種類既酒任飲 真係琳瑯滿目

簡單講 酒店級水準 晚市低至$358 真係超高CP Buffet 絕對要Encore!
2024-06-30 6004 瀏覽
和家人去食dinner buffet慶祝爸爸生日。食物ok, 不過不失,呢個價錢,其實算唔錯,特別係鐵板燒和牛,確實有驚喜。👍海鮮中就蟹腳最好,生𧐢比較細小,不過味道可以。甜品雖然種類多,但很一般,除了雪糕,其他基本上可以唔食。服務較參差,收碟職員好勤力,幫忙影相留念的職員好用心。但鐵板燒師傅可能燒了一天,所以有些黑臉,例如,排前面的太太問可否煮熟一些,她怕太生,師傅完全冇回應或任何交流,照把牛放在那太太碟上然後叫佢再排隊。(因為一人每次只可取一份),那太太之後再排去取一份較熟的牛。不過更奇怪的係我去取雪糕,當時冇人排,負責職員在玩電話,我等了3分鐘,負責職員繼續玩電話,我跟他說:「唔該,我想要雪糕。」該職員回覆:「等多陣」。我唯有繼續等,之後隔離負責心太軟的師傅見到過黎幫我。可能我小食buffet, 一年四次左右,通常只見職員傾計,而且見到人有需要,都會有反應serve 客先。第一次見玩電話然後叫客「等多陣」。(P.S. 那位職員玩時面帶笑容)🤪
和家人去食dinner buffet慶祝爸爸生日。

海鮮中就蟹腳最好,生𧐢比較細小,不過味道可以。

甜品雖然種類多,但很一般,除了雪糕,其他基本上可以唔食。

• 心太軟
  • 佐賀牛
  • 長腳蟹
2024-06-25 5546 瀏覽
成日食放題 食酒店自助餐無乜新意?今次就試吓 Mr. Steat 嘅 Dinner buffet358蚊就可以食到和牛 生蠔 鴨肝 鮑魚 龍蝦就咁食呢啲就物有所值超輕鬆就食回本 一入座櫈都未坐暖就有隻魚生船送到埋嚟 📸📸📸好新鮮㗎 絕對唔係hea你嘅質素之後梗係狂擦我至愛嘅生蠔足足食咗一打呀 (我自己一個人呀吓)之後食和牛壽喜燒 黑毛和牛燒呢啲值得encore 記得唔好食海鮮食到飽晒呀留番啲位俾 🐮🐮蟹腳龍蝦鮮甜 蟹腳一撕 成條肉就出咗嚟😙啲蛋糕件件都好出色 🥰心太軟記得一入座就去拎紙仔寫定心意食7點呢輪嘅就8點15分可以拎到心太軟㗎喇總結係 性價比極高 全港之冠回頭率超高
成日食放題 食酒店自助餐無乜新意?
358蚊就可以食到和牛 生蠔 鴨肝 鮑魚 龍蝦
就咁食呢啲就物有所值
超輕鬆就食回本 一入座櫈都未坐暖
就有隻魚生船送到埋嚟 📸📸📸
好新鮮㗎 絕對唔係hea你嘅質素
之後梗係狂擦我至愛嘅生蠔
足足食咗一打呀 (我自己一個人呀吓)
之後食和牛壽喜燒 黑毛和牛燒
食7點呢輪嘅就8點15分可以拎到心太軟㗎喇

總結係 性價比極高 全港之冠
回頭率超高

2024-06-21 5343 瀏覽
Mr. Steaks's buffet was really impressive last time and it is a great place for celebrations, esp birthdays due to their pretty plating for the chococlate lava cake.However, what was more impressive was the price. They now have a birthday discount for even smaller parties(2-3people) where the 2nd person is only half priced if it is your birthday month. You need to remind them when they give you the bill and show your HKID. The price for the lunch buffet is around $320 after discount and given th
However, what was more impressive was the price. They now have a birthday discount for even smaller parties(2-3people) where the 2nd person is only half priced if it is your birthday month. You need to remind them when they give you the bill and show your HKID. The price for the lunch buffet is around $320 after discount and given the quality and the chocolate lava cake, I would say it was definitely worth it.
For lunch, the 3 beef stations are American beef for lunch buffet and the Japanese beef is only available for dinner buffet. However, the beef was still very tender and I would definitely be coming for a 3rd visit.
2024-06-08
2024-06-19 4593 瀏覽
一行9人既生日飯🥰🥰屋企人生日成日都話好想再去銅鑼灣食自助餐❣️今次我就一早上網book🙌🏻仲揀咗場喺窗邊位有海景🤞🏻我哋都非常準時就到達時間一到就開始食嘢啦~一開始都未算好多人!所以好快就已經拎到嘢食!! 有長腳蟹有香有生蠔有魚生~ 有熟食有壽喜燒有牛!! 仲有大量甜品~ 最緊要係小朋友可以行嚟行去去拎嘢食非常開心❣️不得不提每次我哋嚟到食都一定會寫字喺心太軟嘅甜品上邊!! 今次都唔例外!! 唯一最特別嘅係今次係小朋友自己親手寫落自己師傅幫佢畫落碟!! 佢畫咗好多好多個心心佢話好喜歡身邊嘅屋企人同埋今次嘅自助餐🩷🫶🏻一家人食得開心最緊要!! 不過就冇咗我最鍾意嘅酥皮湯😭 唔知有冇機會再推出番呢
一行9人既生日飯🥰🥰

屋企人生日成日都話好想再去銅鑼灣食自助餐❣️
今次我就一早上網book🙌🏻仲揀咗場喺窗邊位有海景🤞🏻

我哋都非常準時就到達
時間一到就開始食嘢啦~
一開始都未算好多人!
所以好快就已經拎到嘢食!!
有長腳蟹有香有生蠔有魚生~
有熟食有壽喜燒有牛!!
仲有大量甜品

最緊要係小朋友可以行嚟行去去拎嘢食非常開心❣️
不得不提
每次我哋嚟到食都一定會寫字喺心太軟嘅甜品上邊!!
今次都唔例外!!
佢畫咗好多好多個心心
佢話好喜歡身邊嘅屋企人同埋今次嘅自助餐🩷🫶🏻

一家人食得開心最緊要!!

不過就冇咗我最鍾意嘅酥皮湯😭 唔知有冇機會再推出番呢
2024-06-18 4815 瀏覽
今次試吓唔係酒店嘅自助餐,揀咗呢間得獎嘅餐廳,但係not my cup of tea:空間比較窄,食客同埋手推車爭路(排隊攞食物時因為條路太窄送貨的車仔焗住擦身而過),食物種類每樣都有啲,但係選擇唔多,冇乜驚喜,不過加添蟹腳嘅節奏同埋食客都係行動好快,合乎香港人嘅活力💪 其中有幾樣嘢係好食嘅:豬腳薑同蛋(好耐未食過啦);燉湯,豬展螺頭蟲草花,足料同埋鮮甜;日本生蠔,時而飽滿時而較廋,但味道濃郁👍 甜品選擇唔多,大盤彩色啫喱,很有港式兒時嘅回憶,我就眼看手勿動了(戒糖中)。

最近去了Mr. Steak Buffet a la minute,晚市最平只需$358 就可以任食日本和牛、龍蝦、蟹腳、生蠔、鴨肝、鮑魚、花膠等一系列美食,真是輕鬆吃回本!入座先送上豪華魚生船,刺身肥美新鮮非常高質!凍海鮮種類繁多,有開邊龍蝦、即開生蠔、長腳蟹蟹腳、翡翠螺、紐西蘭青口、鮮蝦等🦞 當然還少不了煙三文魚、沙律、芝士得前菜🥗來到重頭戲之一!就是無限供應的⽇本佐賀和⽜鐵板燒及美國SRF和⽜壽喜燒🐮 佐賀和⽜包着香蔥及炸蒜一起吃,牛味濃郁超滿足🥹 而美國極黑和⽜壽喜燒味道則較香甜,又是另一種享受🥩 吃飽飽後便來到甜品環節🍰 甜品款式多得誇張,最吸晴一定是特長雜果忌廉蛋卷,真的超~長~ 餐廳還提供在心太軟的碟上寫上祝福字句和畫畫,太有心思了吧!除了必有的咖啡和果汁,自助餐還可任飲紅白酒,沒有看錯,是不用另外加錢!真的是太誇張了🍸😳
32069 瀏覽

2024-06-12 3497 瀏覽
價錢超級抵食🫠晚市只需要HK$358起就可以食到和牛蠔鴨肝鮑魚龍蝦任食,入座即送豪華魚生船🤤絕對係性價比全港之冠🤗🦋新鮮豪華魚生船🦋魚生船超豐富🤗魚生真係超新鮮, 每塊三文魚都勁厚肉😍 有赤蝦、帶子、三文魚、油甘魚、八爪魚、赤貝、三文魚籽😌樣樣都勁大舊, 鮮味十足😚晚市既食物種類都好多架😍🦋海鮮類🦋有齊龍蝦🦞, 長腳蟹, 生蠔, 蝦🦐, 紐西蘭青口, 翡翠螺😍龍蝦勁厚肉又彈牙, 長腳蟹又好新鮮, 即開生蠔係日本蠔黎架🤤好鮮甜🩷一個人都可以食到勁多隻😝🦋熟食🦋熟食選擇都超級多😚我就最鍾意飲佢哋嘅燉湯, 茶樹菇乾貝煲螺頭湯超鮮甜濃厚, 非常足料既老火湯, 仲有乳鴿, 冰鎮鮑魚, 炭燒麻辣生蠔, 豉汁蒸白鱔仲有我勁鍾意食嘅豬腳薑, 鵝肝同花膠😍鵝肝食落去真係入口即溶好creamy 🫠食物質素都好好,會不斷encore🤣🦋牛🦋我既重頭戲就係佢既日本佐賀和牛及美國SRF和牛壽喜燒同鐵板燒, 牛味係超級濃郁🤩特別係鐵板和牛, 油脂好香🤤肉質軟嫩, 口感滿滿, 加埋鐵板燒上面嘅燒汁🫠真係好好味, 啱晒我呢啲牛粉絲😚 絕對係我成晚最期待之一🤗🦋甜品🦋甜品方便都好多選擇🤭首先係佢哋signature有一
價錢超級抵食🫠晚市只需要HK$358起

🦋新鮮豪華魚生船🦋
樣樣都勁大舊, 鮮味十足😚

晚市既食物種類都好多架😍
🦋海鮮類🦋
一個人都可以食到勁多隻😝

🦋熟食🦋
熟食選擇都超級多😚
仲有我勁鍾意食嘅豬腳薑, 鵝肝同花膠😍
鵝肝食落去真係入口即溶好creamy 🫠
食物質素都好好,會不斷encore🤣

🦋牛🦋

🦋甜品🦋
甜品方便都好多選擇🤭
首先係佢哋signature有一個Happy birthday生日區嘅心太軟, 無論有冇朋友生日都好😂佢地嘅心太軟都好好食, 朱古力好濃厚, 內裏朱古力都係流心架🤤

同場仲有豆腐花, 磅裝蛋糕, 水果撻, 芝士蛋糕, 布甸, 同埋佢哋嘅葡撻再加長長嘅蛋捲都好好食🤩 仲有好多唔同種類嘅雪糕同雪條🤣真係超豐富🤭

🦋飲品🦋
飲品除咗基本飲品必有外, Mr.Steak仲新出咗兩款幾特別既飲品,樹莓百香果味綠茶同鉑金英倫茗香伯爵紅茶, 味道幾清香, 甜度剛剛好😎

📍Mr. Steak Buffet à la minute (銅鑼灣)🔍銅鑼灣告士打道280號世貿中心6樓----上個月母親節,今個月父親節,為咗方便慶祝就決定一次過請爸爸媽媽齊齊食個buffet慶祝一番。一段時間無黎,人氣依然,7:15到達已經成個電梯口附近都係人,餐廳大概7:20就開始放人入去,跟住準時7:30全場客人就可以開始攞野食。.一開場最受歡迎嘅有生蠔、龍蝦、佐賀牛、長腳蟹等等,刺身就可以先唔攞住,因為餐廳會好貼心地為每檯客人送上刺身船🍣。即開生蠔Size說不上很大,卻是口感Creamy又順滑,帶淡淡海水味,雖是任食,但質素非常不錯;龍蝦爽甜彈牙,膏味濃郁,而且最緊要係refill速度快;珍寶帶子,貝柱肥厚,嫩白鮮甜;三文魚則魚脂豐腴,厚切非常,以上幾款都係推介嘅高質回本之選。琳瑯滿目嘅前菜區,基本上每款質素都很不錯,貌相精緻,味道調配亦到位,每樣都值得一試,另外仲有芝士區、麵包區、紅白酒、清酒等等,由於區域分佈都幾多,所以大家攞野食唔會對埋堆埋一齊,攞食物過程都好順暢。熟食方面,燉湯足料清甜;豬腳薑啖啖都膠質滿滿;燒乳鴿皮脆肉嫩,仲有會不定時推出花膠花菇、鮑魚撈麵同鵝肝炒
🔍銅鑼灣告士打道280號世貿中心6樓
----

熟食方面,燉湯足料清甜;豬腳薑啖啖都膠質滿滿;燒乳鴿皮脆肉嫩,仲有會不定時推出花膠花菇、鮑魚撈麵同鵝肝炒飯等,三款質素都非常不錯,尤其係醬油鮑魚香甜香甜的,確係幾正。

甜品區質素唔輸好多五星級酒店,新鮮即焗嘅朱古力心太軟係甜品嘅熱門之選,熱辣辣外脆內軟,雖然食太多容易膩,但係都忍唔住食咗兩個。北海道牛奶布丁濃滑非常,麵包布丁配搭雲呢拿汁,香甜綿密,邪惡卻又令人不能自拔。除此之外,甜品嘅選擇同埋款式都非常之多,係值得留肚一食嘅質素。
2024-06-04 2397 瀏覽
咁抵食🤩 只需$358就可以無限享用和牛、生蠔、鴨肝、鮑魚、龍蝦!質素仲相當之高,性價比堪稱全港之冠,是不是聽起來就已經讓人心動了呢✨🌊 海鮮刺身類🔸刺身船:餐廳為每枱先準備刺船,一次過滿足所有刺身愛好者!唔使排隊相當細心!🔸法國生蠔:鮮美滑順而且蠔味十足,我諗過自助餐都可以吃到這個質素🔸長腳蟹、龍蝦、青口:這些海鮮都是超級新鮮,肉質彈牙,蝦膏高濃郁🔸多款壽司:精選食材製作,每一口都是日本料理的精髓。🥩 和牛必吃推介一開波一定要直衝和牛區!超多款特色和牛任食!🔸特選黑毛和牛香蔥燒:我最喜歡這種,報燒和五,肉味香氣四溢,肉質軟嫩入味🔸日本和牛鹽燒:簡單的調味展現了和牛的醇厚肉香,肉感滿滿🔸火炙和牛壽司:外層微焦,內裡柔軟,口感層次豐富🔸美國極黑和牛壽喜燒:肉汁豐富,每一口都相當入味 🍽️ 推介美食真係好多款㗎,以下幾款是我的誠意推介🔸烤乳鴿:外皮酥脆,肉質鮮嫩多汁。🔸烤蠔:大蠔烤得恰到好處,多款唔同醬汁例如麻辣、燒汁等,仲保留了海的鮮味,推介食晒咁多隻味🔸螺頭老火湯:非常足料的老火湯,熬煮多時,湯頭濃郁,滋補養生🔸冰鎮鮑魚:口感爽滑,是高級美味的代表。🔸花膠炆冬菇:傳統美食的完美演繹🍰 特
1948 瀏覽

🌊 海鮮刺身

🔸多款壽司:精選食材製作,每一口都是日本料理的精髓。

🥩 和牛必吃推介
一開波一定要直衝和牛區!超多款特色和牛任食!

🔸日本和牛鹽燒:簡單的調味展現了和牛的醇厚肉香,肉感滿滿

🔸火炙和牛壽司:外層微焦,內裡柔軟,口感層次豐富

🔸美國極黑和牛壽喜燒:肉汁豐富,每一口都相當入味

🍽️ 推介美食
真係好多款㗎,以下幾款是我的誠意推介

🔸烤乳鴿:外皮酥脆,肉質鮮嫩多汁。

🔸冰鎮鮑魚:口感爽滑,是高級美味的代表。

🔸花膠炆冬菇:傳統美食的完美演繹

🍰 特色甜品
爆餡心太軟:除了甜品本身的美味外,還能免費寫心意卡,在碟畫上滿滿的圖案,表達你的心意。

這樣的價格享受如此豪華的美食,絕對是全港性價比最高!輕鬆食回本