2019-04-15
🔎旺角彌敦道594-596號旺角新城8樓全層*「寬敞樓上café,質素有保質」- Nardo’s Cafe.二人套餐($298/2位)忌廉蘑菇湯同朋友飲都大讚呢個湯,蘑菇超多,仲係到諗係咪店主自己親手打。另外,估計應該落咗鮮奶落去,因為好滑。成為我對呢間餐廳must點item。意式芝士焗肉醬意粉呢個係2人份量,但我哋咁餓都食唔哂。證明份量係有幾多。佢只係面個到有肉醬,所以一定要攪拌一下。但佢醬料好多,肉醬夠點都好食D。同埋佢個茄汁唔會好酸。芝士蛋糕藍莓芝士蛋糕呢個set有埋芝士蛋糕幾唔錯。佢仲有隻朱古力揀,算係幾多蛋糕選擇。藍莓醬有DD甜,但餅底都幾好味。特濃芝士薯條($72)聽老闆娘介紹,10個嚟9個都會叫嚟食。我都即刻叫咗個。芝士好濃,芝士迷一定要試。份量多,同埋係粗薯條。日式餃子($55)前幾日先係一間拉麵店食完餃子,比較之下覺得呢間好食好多。佢嘅皮薄好多,其次數量又多D,太厚嘅皮會無咁吸引。🍽7/10
二人套餐($298/2位)
忌廉蘑菇湯
意式芝士焗肉醬意粉
芝士蛋糕
藍莓芝士蛋糕
特濃芝士薯條($72)
日式餃子($55)
🍽7/10