2019-02-22 31 瀏覽
樓上cafe比比皆是,要有主題或特色才能吸引我去幫襯。早幾跟舊同事飯聚,覺得呢間樓上cafe幾好。一入門口就見到整排飾櫃都放滿figure/board game/胡桃夾子...好eye catching。這裡預左俾人攪function,所以提供party menu俾客,只要4人或以上便可order。party set 的份量比一般食肆多,而且有齊沙律、小食併盤、三個特色小吃、飯/意粉/長通粉三揀二、蛋糕、飲品,真的很豐富。
樓上cafe比比皆是,要有主題或特色才能吸引我去幫襯。

工作壓力越來越大,放左工要識得找方法去relax,否則很容易爆煲。因此我喜歡跟老友們四處去。我喜歡坐窗口位,看著大街的繁忙和急速的景象,使我更珍惜現時那份輕鬆自在的時刻。這裡的套餐幾特別,是按人頭計數的,只要湊夠4位或以上便可,價錢算是相宜。火雞胸沙律混入了胡痳醬,所以是特別惹味的。嘩嘩嘩! 好大份的小食併盤,食晒都差不多半飽。小食停不了...跟住上場的是...茄醬燴肉丸、和風餃子及4種雜錦腸...好豐富呀!芝士焗海鮮意粉好正,芝士被焗至拉絲,熔入意粉裡,所以啖啖都有著香濃的芝士味。黑松露煙三文魚海蝦意大利飯最討我喜歡的是米飯被煮至帶有濕潤的狀態,口感有點煙靭。蜂蜜綠茶清涼消滯解渴,啱晒食得飽飽的我。

火雞胸沙律混入了胡痳醬,所以是特別惹味的。

嘩嘩嘩! 好大份的小食併盤,食晒都差不多半飽。

蜂蜜綠茶清涼消滯解渴,啱晒食得飽飽的我。
如果你問我一間樓上CAFÉ最緊要既元素係咩?我會答係: 食物+環境🌾CAFÉ同一般餐廳既最大分別, 就係CAFÉ係預左比你坐好耐😌唔係好似快餐咁, 食完就走, 所以環境舒適係好緊要!!話雖如此, CAFÉ唔單止係一個比你消磨時間既地方, 同時你會係度進食🍽如果只係虛有靚環境, 食物唔掂既話, 佢只會成為一個可一不可再既打卡地點🙅所以一間好既CAFÉ最重要既2個元素, 我覺得正正就係食物同環境, 缺一不可❗而Nardo's Café係以上2個元素, 絕對做得好!先講環境, 一出lift已經感受到Cafe強烈既自身風格:: 紅白對比色一整間CAFÉ都係運用呢2隻色去裝修… 令人覺得悠閒又有D活力 ! 💪🏻最特別係餐廳主位置係一個圓形既多人包廂座位, 而圓形外圍就繼續擺放其他位感覺好得意 ! 好似比較少係其他CAFÉ見到咁樣既格局~~另外 係鏡面背後原來都隱藏左一間party房, 想要私密度既聚會就岩晒!而佢既枱面鋪滿有少少幻彩既枱磚, 令人感覺比較高級✨✨呢度除左有board game之外, 仲有好多擺設 (Gundam都有, 睇到我男朋友好開心😂)都唔岩既 呢度都有電視睇, 唔驚會悶呀~
如果你問我一間樓上CAFÉ最緊要既元素係咩?
我會答係: 食物+環境🌾
唔係好似快餐咁, 食完就走, 所以環境舒適係好緊要!!
而Nardo's Café係以上2個元素, 絕對做得好!
感覺好得意 ! 好似比較少係其他CAFÉ見到咁樣既格局~~
而佢既枱面鋪滿有少少幻彩既枱磚, 令人感覺比較高級✨✨
都唔岩既 呢度都有電視睇, 唔驚會悶呀~
我地BOOK左7:00pm黎~ 好彩… 有book到….
因為 原來呢度會好快full😱😱 我地7pm入座後, 陸陸續續有預約左既客人上黎喇… 仲有大家都係一大班人咁..
即係.唔book位既話 好大可能無位坐架, 大家要留意
食物選擇方面, 其實都係一般party食品, 好似炸物, 餃子, 雞翼, 沙律同肉丸等等
同時亦有dinner set可以揀, 有7款pasta可以揀呢 ! 🍝
而飲品方面除左有特飲, 沙冰, 梳打類之外, 亦都有茶類同咖啡類🍵☕
最鐘意佢有花茶同埋健康推介, 連我都有野好飲喇!! T___T
一大班friend黎既話 仲有party set!! 🎉
食物係即叫即製架, 所以建議大家坐低可以叫左野食先
之後再邊玩邊等野食~
日式餃子
我同男友今日唔係太餓, 所以叫左D輕食先 !
日式餃子$55 一上枱 第一反應係估唔到有咁多隻😂
餃子非常熱辣辣呀!! 賣相亦不錯, 最估唔到係味道亦有水準
餃子皮薄, 肉份量適中, 重點係個汁! 微微甜, 好夾同好開胃, 配上少少木魚碎已經好豐富😋
蜜糖雞翼$68
雖然我心目中第一位既蜜糖雞翼始終留返比蜜糖雞翼元祖, 但只可以講 呢度已經做得非常不錯
每隻雞翼都好大隻, 我鐘意佢焗既程度拿捏得好好, 食落口感夠juicy又夠香脆
我覺得唔夠既係蜜糖呀~ 好想要再多D蜜糖🍯🍯
洋蔥圈
洋蔥圈
洋蔥圈$55
呢個係朋友既最愛, 佢話好鐘意佢炸出黎既香脆口感同埋包係炸粉內幼滑既麵粉蓉🥔
洋蔥香味係食得到既但唔算太突出
整體我最欣賞佢係炸既程度剛剛好, 無過火~ 都值得一試!
挪威煙三文魚沙律$138
沙律, 確實, 估唔到 …係有小驚喜既🥗
煙三文魚明顯食得出比平時食到既高質, 肉質更加肥美同埋新鮮
挪威煙三文魚沙律
而沙律菜竟然都係一個值得讚既位 ! 用上幾款唔同沙律菜, 每一片都沾上左汾律醬, 唔會出現唔平均既情況
而且食得出每一片菜都好靚好鮮甜, 最後我地兩個食到一片都無剩 ! 😆
KING(檸檬汁+利賓納+梳打特飲)+小天使(花茶:金桂子+杞子+桂圓肉)
飲品方面, 男友叫左特飲 KING $42 即係檸檬汁+利賓納+梳打
而著重養生既我今日咁岩有女性唔舒服.. 所以叫左花茶:: 小天使$58
內有金桂子+杞子+桂圓肉😌
小天使(花茶:金桂子+杞子+桂圓肉)
飲完可以請員工幫你再refill熱水架, 有排飲 ^^
New York Cheesecake+Double Chocolate Cake
最後我地仲加埋甜品:: New York Cheesecake $27
Double Chocolate Cake $27
兩件cake都係屬於比較清淡之選, 唔會太甜太膩, 食完都唔會太飽呀~
食完野之後, 當然要HEA下玩下board game啦!!
話說 今晚我地玩左成晚同企鵝有關既遊戲😆😆
因為兩個人可以玩既game唔係太多選擇~ 但呢兩隻game都易玩又刺激
好好玩呀😆😆😆
好開心今晚係度度過左好relax既一晚, 成個氛圍都好開心呀~
D客開心, 員工有禮貌, 野食好味, 所有野都好完美呀~
當然 最重要既係同我一齊黎既人😉😉😉
想搵Café一大班人聚聚, 又或者想同另一半黎hea下休息下, 都推介你黎試下Nardo’s Café!
2019-02-10
挪威煙三文魚沙律
小天使(花茶:金桂子+杞子+桂圓肉)
今日諗住開開心心一班朋友上cafe 食下野聚下傾下計架ma,點知就比依個外觀還好既cafe 呃走左我既第一次,真係咁大個仔都未食過咁難食既cafe!仲諗住係自己味覺問題,諗住同朋友仔傾下覺得點,點知個個都話冇味加難食!環境一般,台唔多,剛到有5台客,佛系職員,剛到門口,冇店員接待,自行入到去,搵到店員,訂左位,跟住安排入房坐!重點:入房坐感覺好似與世隔絕咁,冇人服務!每次拎親餐具、碟,全部都要自己走出去搵店員,店員係個阿姐同後生仔個阿姐講:你地拎餐具🍴叫我得架啦,我會幫你地拎架啦,唔洗自己拎,明明就係佢地唔入黎服務每次都要自己走出去!1)茄醬肉丸以為係手打肉丸,點知一咬落去就知中伏,個茄醬超級(結),但係個粒所謂既肉丸,只係明副其實既打邊爐豬肉丸,好難食!2)白汁xx長通粉份量好多值得一讚,但食落冇味,勁難入口,10幾個人食一碟野,都冇人選擇食,啲汁好稀(要加芝士粉、辣椒仔先有味)3)肉醬意粉一睇就知青口唔熟,意粉好似浸過水咁,好軟,肉醬雖多但冇味(要加芝士粉、辣椒仔先有味)4)小食雞翼炸得over晒時間,又乾,啲雞肉又過老,好難食5)黑松露意大利飯有黑松露味,但超淡,好似冇落鹽調味咁

環境一般,台唔多,剛到有5台客,
重點:入房坐感覺好似與世隔絕咁,冇人服務!
每次拎親餐具、碟,全部都要自己走出去搵店員,
店員係個阿姐同後生仔

1)茄醬肉丸
2)白汁xx長通粉
(要加芝士粉、辣椒仔先有味)
3)肉醬意粉
4)小食雞翼
炸得over晒時間,又乾,啲雞肉又過老,好難食

5)黑松露意大利飯
有黑松露味,但超淡,好似冇落鹽調味咁,上面既蝦伴碟,好明顯係同飯分開煮
所以隻蝦同白灼冇分別,只可以講啲蝦明副其實係冰鮮蝦!

2019-02-14 376 瀏覽
同朋友仔喺旺角行完街,佢哋話之前試過附近有間餐廳好食又好坐,於是就同咗我嚟這間位於旺角新城8/F 嘅 Nardo's Cafe。餐廳裝修以紅白為主調,門口除咗擺有好多figure公仔,仲有一個架專放各類棋類、啤牌……等遊戲畀食客用,啱曬大圍朋友嚟聚會。我哋點咗兩個 Dinner Set 及兩個小食。鮮雜菜沙律配日式蛋醬 - 雜菜新鮮爽脆,配上滋味嘅日式蛋醬,清新開胃。忌廉蘑菇湯 - 忌廉香濃,口感幼滑,配上大量雜菌粒,十分唔錯。香蒜忌廉蜆肉煙三文魚意粉 - 意粉軟硬度適中,忌廉味香濃,配上大量蜆肉及三文魚,爽口雜菌粒及洋蔥粒。再加上表面香辣惹味嘅辣椒絲,豐富又好食。黑松露海蝦帶子意大利飯 - 海蝦煎得香口,配上爽口鮮甜帶子,加上意大利飯帶有淡淡嘅黑松露香味,亦係一個唔錯嘅選擇。藍莓芝士蛋糕 - 芝士香濃幼滑,配上清新酸味味嘅藍莓醬,好食又唔覺膩。特濃朱古力蛋糕 - 朱古力味十分香濃,口感綿密幼滑,邪惡到一個點。士多啤梨朱古力 ($42) - 香濃嘅朱古力味入面帶有酸甜嘅士多啤梨味,兩個味道夾得嚟又幾好飲。薄荷朱古力 ($42) - 朱古力味香濃,薄荷味道恰到好處,唔錯。小食方面:蒜香雞

我哋點咗兩個 Dinner Set 及兩個小食。

小食方面:

蒜香雞翼 ($68) - 熱辣辣上枱,雞翼表面香脆,雞肉嫩滑,而且十分入味,加上香口惹味嘅香蒜粒, 出色之作!

特濃芝士薯條 ($72) - 亦係熱辣辣上枱,薯條表面炸得香脆,入面軟熟唔乾身,加上香濃嘅芝士醬及香脆嘅香蒜粒,芝士控必試!

整體感覺,環境舒服、食物味道唔錯、價錢實惠、老闆亦十分好客,絕對係旺角區一個食飯及聚腳嘅好選擇!

• 蒜香雞翼
  • 特濃芝士薯條
2019-02-01 67 瀏覽
現在做樓上鋪餐廳,必須有其賣點,若不然很難做下去。Nardo's Cafe主打生日會或朋友聚會開P,這裡擺滿主提模型,玩偶等,充滿玩意。餐牌也有Party Package, 以人頭計算,如果份量不足,可以免費添加,所以每碟都大大份,分量十足。今日我哋叫A2Party Package, 首先上台的有凱撒沙律和荔枝熱飲, 羅馬生菜拌著沙律醬和厚厚的芝士粉,好開胃。腸仔拼盤及意大利蕃茄醬肉丸開Party又怎能少呢!這籃魔鬼食物,看到直流口水,有我的至❤️薯角,雞翼,咖哩角及麥香雞,老闆娘說,如果唔夠可以免費添加。香濃味美的黑松露三文魚大蝦意大利飯,不一會兒就吃光光。西班牙芝士焗海鮮意粉,芝士濃香滑滑,意粉煮得剛好彈牙,超正New York Cheese Cake 很實在的芝士蛋糕,平實好吃。

腸仔拼盤及意大利蕃茄醬肉丸開Party又怎能少呢!

香濃味美的黑松露三文魚大蝦意大利飯,不一會兒就吃光光。

西班牙芝士焗海鮮意粉,芝士濃香滑滑,意粉煮得剛好彈牙,超正

2019-02-01 49 瀏覽
同人妻朋友太耐冇見面要好好搵個地方談個天於是我地就揀左環境摩登嘅Nardo’s Cafe我要左個dinner set ($125)Main Course 係黑松露海蝦帶子意大利飯黑松露配海鮮的味道也很夾 香氣濃郁配上意大利飯 粒粒有口感👍🏻+$12 有忌廉磨菇湯 好多磨菇 好飲啊😳杯Oreo奶昔好好飲 估佢唔到‼️而人妻就散叫唔同小食 話要增肥咁話特濃芝士薯條 ($72) 我個人好推薦芝士醬係無得輸 食到停唔到口相反芝士肉醬焗薯皇 ($68)就冇咁出色而蜜糖雞翼 ($68) 份量多 又夠熱辣辣🥳_________________________裝修環境:✨✨✨✨✨服務態度:✨✨✨✨✨食物質素:✨✨✨✨✨(5個✨為滿分)________________________唔信我嘅可以自己去試試😂
同人妻朋友太耐冇見面
要好好搵個地方談個天
於是我地就揀左環境摩登嘅Nardo’s Cafe
我要左個dinner set ($125)
Main Course 係黑松露海蝦帶子意大利飯
_________________________
裝修環境:✨✨✨✨✨
服務態度:✨✨✨✨✨
食物質素:✨✨✨✨✨
(5個✨為滿分)
________________________
唔信我嘅可以自己去試試😂
2019-02-01 48 瀏覽
第一次來Nardo's Café感覺驚喜,一出電梯看見充滿色彩玩意的門面,心情馬上興奮。這裏擺放了很多經典玩偶,也提供不同種類的紙牌玩具給顧客玩。荔枝熱飲,甜甜的,暖暖的,帶有荔枝香味,不錯。這裡的飲品可無限添飲。凱撒沙律,新鮮的羅馬生菜上鋪上芝士粉、沙律醬和脆卜卜的面飽粒,好味。肉丸彈口,茄醬香濃,一口一粒。肉腸拼盤,四種腸仔,各有所愛香辣脆薯角、蒜香雞翼、香脆咖哩角和麥樂脆雞,一大籃子,小朋友吃到停不了口。黑松露煙三文魚海蝦意大利飯,香氣十足,味道濃厚,大蝦鮮甜。西班牙芝士海鮮意大利面, 意大利麵爽口彈牙,足料海鮮,配上濃濃的芝士,惹味十足。兩款蛋糕都很好吃,芝士味很出,不太甜。兩

這裏擺放了很多經典玩偶,也提供不同種類的紙牌玩具給顧客玩。

肉丸彈口,茄醬香濃,一口一粒。

肉腸拼盤,四種腸仔,各有所愛

黑松露煙三文魚海蝦意大利飯,香氣十足,味道濃厚,大蝦鮮甜。

兩款蛋糕都很好吃,芝士味很出,不太甜。

2019-01-28 49 瀏覽
又黎cafe gathering 貪可以食住玩 玩住傾計Nardo's cafe 我食過幾次ga la 第一次寫佢食評裝修好光猛 仲有好多figure 做decoration 好童心 游戲又多野食選擇十分多 有套餐 有散叫我地懶得諗就叫2人餐 乜都有d每人一個前菜 有湯/沙律㨂我地都揀左沙律 細細地 一人份量岩岩好小食蜜糖雞翼拼芝士薯條係有6隻雞翼 焗到岩岩好 好juicy 芝士薯士加上左忌廉同芝士 雖然好邪惡 但好惹味主菜焗芝士雞肉闊條麵二人份量 但前太多野食 食到我地都飽飽地 食唔晒 唔會焗到燶晒 汁又唔會好漏 👍🏻甜品藍莓芝士蛋糕同特濃朱古力蛋糕2樣都好比美出面d甜品店 好值得一食野飲加左錢要花茶同peach沙冰 2樣都好推介
又黎cafe gathering

野飲
加左錢要花茶同peach沙冰
2樣都好推介
2019-01-25 66 瀏覽
樓上Cafe來講,其實環境都算唔錯都叫乾淨,朋友Book咗一間房用嚟傾婚禮安排,有門隔一隔,所以都能夠安安靜靜傾下野。食物就覺得小食好過主食,凍飲全部都有好大舊冰,其實飲兩三啖就無乜。我個人就好少去樓上Cafe嘅,所以我整咗個心態,其實係期望個環境可以傾吓計多過對食物嘅要求。一入門口都有好多玩具擺設放咗喺度,都吸引住我睇咗一陣,仲有少少嘅board game提供俾人自己攞嚟玩,感覺都係幾新奇嘅,如果大家未去過都值得推介大家去一試架!
2019-01-25
2019-01-18 54 瀏覽
相約朋友夜晚在旺角晚餐,係OpenRice 見到Nardo’s cafe 嘅環境好特別,於是決定一試。餐廳位置好方便,信和行前小小就到。環境方面,果然,給人一種好特別嘅感覺,全部都是紅白色的設計,好有格調。食物方面,我們叫了一個2人套餐,套餐內容好豐富,有頭盤、小食、主菜、甜品及飲品。☝🏻頭盤我們叫了一客鮮雜菜沙律配日式蛋醬及忌廉蘑菇湯。沙律味道不過不失,而蘑菇湯好濃味,有驚喜☝🏻小食(蜜糖雞翼拼芝士薯條)薯條量超級多,啱晒鍾意食薯條嘅我☝🏻主菜我地揀左芝士忌廉雞肉闊條麵,份量好大,芝士忌廉味好濃,好高質☝🏻甜品我們叫了紐約芝士蛋糕及特濃朱古力蛋糕,不得不提後者朱古力味極濃,令人想再回味整體而言,Nardo’s cafe無論環境定食物都幾高質,是一個不錯的晚餐體驗。

☝🏻頭盤

☝🏻小食(蜜糖雞翼拼芝士薯條)
薯條量超級多,啱晒鍾意食薯條嘅我

☝🏻主菜

☝🏻甜品

2019-01-18 553 瀏覽
自從工作後,已經很少跟朋友到樓上cafe吃晚餐。難得今次有人提議,於是我們便上OpenRice,看見這間很多好評,於是決定book位來試一下😜這間餐廳是紅色主題,我們到的時候還比較早,所以不是太多人,差不多八點便坐滿了人。打開餐牌,看見小食的種類也有很多, 除此之外,仲有晚餐選擇。首先叫了兩個milk shake, 一個係oreo 味,另一個係朱古力味。朱古力味喝下去是加cream打在一起,所以飲落去好滑🤗Oreo 味 上面仲有一塊曲奇,一樣加了cream在上面😋 oreo味真係冇得輸之後我們叫了一個特色小食拼盤,黎到的時候好驚訝😂是超超超大盤,用一個籃載著。有雞翼,日式餃子,麥樂雞,薯角就春卷和咖喱角。個人覺得最好味係麥樂雞同雞翼👍這個份量足夠四個人食!另外叫了一個特濃芝士薯條,芝士個味像芝士焗飯的那種。晚餐方面,叫了一個西班牙芝士焗海鮮意粉,賣相非常好,而且是新鮮焗的,熱辣辣👍海鮮份量也多有蝦,蜆,魷魚😀這裏食物的份量也很大,所以相對價錢都幾抵!食完晚飯,當然要玩一下board game🤗這裏有很多遊戲選擇,適合一班人過來玩同gathering!!!

朱古力味喝下去是加cream打在一起,所以飲落去好滑🤗
朱古力Milkshake

Oreo Milkshake

個人覺得最好味係麥樂雞同雞翼👍這個份量足夠四個人食!
特色小食拼盤

另外叫了一個特濃芝士薯條,芝士個味像芝士焗飯的那種。
特濃芝士薯條

2019-01-14
朱古力Milkshake
特色小食拼盤
特濃芝士薯條
  • 西班牙芝士焗海鮮意粉的
2019-01-17 393 瀏覽
老友呢幾個月要飛嚟飛去都冇咩點見,我1月都勁忙唯有帶佢去Nardo’s cafe聚一聚!吉列海鮮拼盤@拼盤份量都唔少,每款炸物都有4件,款式分別有酥炸魚柳、日式吉列炸蝦、黃金蟹鉗、帶子同魷魚圈,新鮮炸起熱辣辣,件件都非常脆口,一邊玩一邊食就最合適。個人最喜歡係炸蝦同帶子,蝦嘅大細適中,好彈牙;帶子好大隻,口感十足😚西班牙芝士焗海鮮飯@飯同海鮮嘅份量都好足,加上芝士一齊焗,賣相都唔錯~海鮮有青口、魷魚同大蝦,加上大量菇、椒、洋蔥等配菜,食落層次豐富,蕃茄醬汁嘅甜味比較特出,唔會覺得酸亦唔太膩~食量唔太大嘅話,同朋友一齊sharing就啱啱好👍🏻紐約芝士餅&藍莓芝士餅@兩款芝士餅嘅芝士味都好重,覺得好好味,而且都用消化餅做餅底,個人覺得口感更加完美~紐約芝士餅口感夠實,芝士味特別濃郁,而藍莓芝士餅入口清新香甜,口感細緻😋特色飲品@同朋友各點了一杯特飲,分別係國王(檸檬汁、利賓納、梳打)同女皇(青蘋果汁、芒果汁、乳酪)。兩杯飲品一紅一綠,顏色配搭上幾吸引,而且飲品屬半沙冰嘅狀態,特別係食完炸物,覺得好清爽,感覺到兩杯飲品嘅配搭都有研究過,以比較清新嘅果汁中和返啲甜度🤤
老友呢幾個月要飛嚟飛去都冇咩點見,我1月都勁忙
唯有帶佢去Nardo’s cafe聚一聚!
2019-01-14
2019-01-16 31 瀏覽
放滿左好多士兵擺設,仲有其他模型品,侍應服務態度良好,非常友善叫d野食,就可以一邊hea一邊玩game,有好多選擇,總有一款岩玩雜菜沙律$10,先食個前菜,蔬菜新鮮西班牙芝士焗海鮮意粉$112,焗到香噴噴,而且好多芝士仲可以拉絲忝吉列海鮮拼盤$158,有5款炸物,魷魚圈蟹鉗,帶子,蝦,魚柳,每款各4件,全部上枱都熱辣辣,最喜歡魷魚圈,因為外面脆魷魚夠彈牙特濃芝士薯條$68,果然係特濃,好濃郁芝士味,不錯,同樣炸得夠晒熱辣辣朱古力奶昔$49,奶昔比沙冰好處,除左一樣夠冰涼之外,仲有入口時唔會飲到冰粒,好飲Oreo朱古力曲奇奶昔$52,oreo溝朱古力一向都係絕配,仲可以邊飲邊食oreo餅

雜菜沙律$10,先食個前菜,蔬菜新鮮

2019-01-14 36 瀏覽
今日同朋友黎左一呢間cafe食野傾計呢間cafe 出品份量都偏大 抵食地方以紅白為主調 再加埋大量動漫公仔陪伴男生既我 表示環境好評同埋老闆娘超好客 服務真係超好.食左⭐️黑松露海蝦帶子意大利飯$128跟$30野飲加蛋糕$15 加湯$12👍🏻意大利飯好邪惡 可以做到小小芝士拉絲效果👍🏻水份唔多 岩岩好痴係飯既表面 加分👍🏻而且飯既份量同 海鮮量都好多 唔錯 抵食!.湯方面都高質 入面有唔小蘑菇(可睇圖).我叫左藍莓蛋糕加$15價錢都算合理 幾重芝士味 芝士蛋糕控既我 呢個推介😂.⭐️吉列海鮮拼盤$158呢個 一樣份量十足 岩岩上台熱辣辣👍🏻4個人分享會比較好 魚手指 帶子 蟹鉗咩都有😍個人最鐘意隻帶子.野飲叫左神仙 同提子沙冰神仙姐係熱桂花蜂蜜 呢個好評桂花味好香 帶住蜂蜜香甜 味好夾而且賣相 加分 再揀我會揀佢.呢到重有重點係party set 野飲任飲價錢相對比dinner抵...同埋有勁多party game既野下次中學聚會黎呢間唔錯!推介
今日同朋友黎左一呢間cafe食野傾計
呢間cafe 出品份量都偏大 抵食
地方以紅白為主調 再加埋大量動漫公仔陪伴
男生既我 表示環境好評
同埋老闆娘超好客 服務真係超好
👍🏻意大利飯好邪惡 可以做到小小芝士拉絲效果
👍🏻水份唔多 岩岩好痴係飯既表面 加分
👍🏻而且飯既份量同 海鮮量都好多 唔錯 抵食!
湯方面都高質 入面有唔小蘑菇(可睇圖)
⭐️吉列海鮮拼盤$158
神仙姐係熱桂花蜂蜜 呢個好評
桂花味好香 帶住蜂蜜香甜 味好夾
而且賣相 加分 再揀我會揀佢
呢到重有重點係party set 野飲任飲
價錢相對比dinner抵...
同埋有勁多party game既野
下次中學聚會黎呢間唔錯!
推介