2024-08-17 302 瀏覽
喺旺中行過少少有間Cafe叫Nun Desserts Cafe,入面啲甜品幾抵食同埋好靚的,我之前食過一次,今日帶另一個朋友黎,順便當預祝佢生日~~~韓式芒果芝士蛋糕雪糕窩夫 - 賣相真心靚,底下一塊一開四嘅厚waffle,舖上鮮芒,當中夾雜左Cream,然後四四方方果幾粒係芝士蛋糕黎㗎,最頂加上一球芒果雪糕,非常有層次同好食。迷人草莓韓式牛奶軟雪糕 - 睇落迷人食落都迷人,好鍾意士多啤梨甜品果種酸甜交融嘅味道,牛奶雪糕夠濃味👍韓式蜜瓜鮮奶 - 蜜瓜勁甜!飲得出係真材實料用新鮮果肉攪溶,而唔係加糖水果種死甜。請埋朋友食都唔洗$200, 抵呀~~

請埋朋友食都唔洗$200, 抵呀~~
2024-08-15 282 瀏覽
最近喺堆朋友中聽過Nun Dessert哩間小店,位於旺角中心地帶,之前餐廳有做下啲韓星應援野,我個朋友之前成日黎😂雖然我冇追開韓星,但就專程黎試下啲甜品!weekend黎坐滿晒人。甜品睇menu款款都好靚,揀唔落手呀,最後決定要韓式芒果芝士蛋糕雪糕窩夫,同韓式草莓奶油雪糕吐司。個窩夫好香蛋香味兼且係特厚!咬落軟綿綿外面微脆,整得好好食!芒果肉都新鮮同甜!至於草莓吐司,同樣係特厚麵包,cream同士多啤梨舖面,量多好食!個雪糕都有啲士多啤梨肉喺入面架。覺得小店整甜品整得好有誠意,抵佢咁多人幫襯👍👍

覺得小店整甜品整得好有誠意,抵佢咁多人幫襯👍👍
2024-08-13 296 瀏覽
旺中有間叫Nun Desserts Cafe, 除左主打甜品。例如啲大大份嘅雪糕吐司、窩夫、刨冰等等🧇🍧🍨。佢都有提供啲鹹食嘅,所以都幾岩黎食個中午飯。例如我嗌咗呢個嘅韓式炸醬麵 ($65 ), 又幾正宗喎,真係同我喺當地韓國食嘅嗰種味一模一樣㗎。呢種炸醬麵嘅麵質稍淋,但係我就好鍾意!!加隻蛋又靚又好食~杯嘢飲勁吸睛,叫做海洋荒島(荔枝味) ($54)。啲藍色野飲真係好鬼死靚,有嚿雪糕喺面,而家熱辣辣飲完真係透心涼🤩

2024-08-13 228 瀏覽
八月真係好熱呀…行街行到出晒汗入左間甜品小店抖下涼下冷氣。小店名叫做Nun Desserts Cafe,店員們都好後生同親切。我地嗌左個雙重開心果小山園焙茶雪奶 ($78 ),嘩!!! 好靚呀,仲要開心果配抺茶係我最鍾意嘅兩款味黎,真係一次過滿足晒兩個願望咁😚😚我哋有加埋個煉奶食,三種味道嘅交融,超級超級正!!😍仲有杯又係好靚嘅嘢飲,叫海洋荒島($54),飲落去係唔算太甜,又靚又岩曬打卡。整體黎講,呢間鋪頭真係做得好出色,食物高質,有樣有內涵,超讚!

係朗豪坊啱掃完貨惗住搵個同Friend分享戰利品又開得夜嘅地方坐坐,第一時間惗到嚟呢度,之前就記得佢開到淩晨兩點🤩絕對唔用心急~超滿意呢期嘅新品開心果系列,雪冰味道濃鬱,唔用加煉奶都超正🤩窩夫雖然曡起身,但系每層都有開心果醬巨滿足😝雙重開心果小山園焙茶雪奶開心果奶蓋焙茶麻糬窩夫海洋荒島(荔枝味)真係有條🐟係度🤣韓式草莓乳酪沙冰雖然店仔細細,但係每次離都好爆棚🤣睇離真係唔少夜貓過離離度hea下~

雙重開心果小山園焙茶雪奶

開心果奶蓋焙茶麻糬窩夫

海洋荒島(荔枝味)

真係有條🐟係度🤣

韓式草莓乳酪沙冰

2024-06-22 475 瀏覽
呢間係位於旺角市中心嘅甜品舖,位置非常顯眼好易搵!👍🏻👍🏻店內幾乎全部嘅甜品望落去都好好食,其實望住真係會有啲選擇困難症😂😂,最後我就揀咗韓式芝士蛋糕士多啤梨窩夫🍓🍓!!當佢上枱嘅時候,我有啲俾佢嘅份量嚇親,估唔到係咁大個,而且佢係陪埋煉奶一齊食真係諗吓都覺得好邪惡🤤🤤🤤!!基本上食完呢個甜品一定會飽曬肚✨✨✨佢嘅窩夫煎得好香脆!食落去又有啲軟綿綿嘅感覺,幾得意!個蛋糕都好好食??其實點解唔係雪糕係蛋糕,餐牌寫住係蛋糕,但係食落去明明係雪糕,呢個我都幾疑惑?😂幾樣配搭埋一齊完全冇違和感!如果唔識點揀嘅話就食呢個啦😉😉!真係會俾到你一個好好嘅甜品體驗,不過價錢方面就可能會有啲貴,但係如果你係諗住要好好食,又係士多啤梨控嘅話就唔好諗啦,揀佢就啱!🌟🌟🙆🏻‍♂️
呢間係位於旺角市中心嘅甜品舖,位置非常顯眼好易搵!👍🏻👍🏻

2024-06-02
15 分鐘 (堂食)
$70 (宵夜)
韓式芝士蛋糕士多啤梨窩夫
🐷📌 #豬西食九龍#豬西食旺角🐷韓式紅豆麻糬年糕雪糕吐司🫙吐司外脆內軟,入面夾住香甜嘅紅豆蓉同埋可以拉絲既年糕麻糬,多士上面沈咗好多好香口嘅黃豆粉,味道層次豐富,🍦配埋雪糕一齊食超級正。🐷韓式白雪幻彩馬卡龍雪奶馬卡龍有四款唔同嘅口味,雪奶刨得非常之細,入口即溶,小編鍾意到勁多煉奶落去同埋士多啤梨雪糕一齊食,味道真係幸福感爆棚。🐷芝士韓式炸雞炸雞外皮炸得非常酥脆,上面寫咗滿滿金黃色嘅芝士粉,芝士粉味道鹹鹹甜甜。🐥炸雞用咗雞鎚,食落去啖啖肉。Nun Desserts Cafe📍旺角通菜街119號地舖#吃貨日常#香港#茶餐廳#Cafe#麵包#西餐#中餐#日本菜#韓國菜#泰國菜#堂食#好西#食#香港美食 #hkfoodie #foodiehk #旺角 #旺角好去處 #旺角美食
🐷📌 #豬西食九龍#豬西食旺角

🐷韓式紅豆麻糬年糕雪糕吐司

🐷韓式白雪幻彩馬卡龍雪奶

🐷芝士韓式炸雞

Nun Desserts Cafe
📍旺角通菜街119號地舖

2024-05-05 303 瀏覽
餐廳做緊柴犬🐕主題,餐廳門口內外都有柴犬🐕既裝飾。柴犬主題做到4月尾。7點半入去食,門口係唔洗排隊直入就可以。到8點望一望餐廳外面已經要排隊了。呢間餐廳都食過好多次,本人好鐘意食蜜瓜雪奶,草莓雪奶同埋草莓窩夫🤤雪奶好香,甜度岩岩好(依家仲有得揀甜度,以前去係無得揀既)雪奶d冰好滑好有味,啖啖都有香味(尤其係蜜瓜雪奶,極推介)。天氣熱既時候食一定會立即解暑降温。不過,如果去餐廳食就要帶件外套,食雪奶會越食越凍🥶
蜜瓜雪奶,草莓雪奶
2024-04-27
蜜瓜雪奶,草莓雪奶
  • 韓式特級香滑醉人草莓雪奶
  • 韓式綠寶石香甜蜜瓜雪奶
2024-05-03 226 瀏覽
系旺角同🐧🐧 朋友仔行街街🛍 見到有間勁多柴犬裝飾嘅甜品店🤩🌟 店內不論系牆上、桌面還是椅子附近,都可以見到柴犬嘅蹤跡🥰 真系超級可愛,啱曬打卡❤️ 不過聽職員講,柴犬活動只做到4月30日🥲 想打卡嘅朋友就要襯早🐶🐶 🐧 今次就試咗Oreo 雪糕窩夫😋 甜品造型好華麗好精美🥰 滿滿嘅忌廉上淋滿朱古力醬和Oreo 粉,表面仲插有六塊Oreo 餅作點綴,真系勁豐富🥰 窩夫食落外層香脆,內餡柔軟中帶空氣感,食落唔會太飽太滯❤️ 味道充滿迷人嘅蛋香😚 朱古力同埋Oreo 令窩夫更添甜美😋 真系好出色,果然系世一🤭❤️ 🐧🐧 朋友就情有獨中炸薯條😋 叫咗一份黑松露醬炸薯條😚 薯條新鮮即炸,好有誠意👍 食落好香脆好惹味😋 真系好正❤️兩杯飲品就分別㨂咗一凍一熱😋 🐧 就㨂咗杯海洋荒島💙💙 藍澄澄嘅飲料上蓋有一球白雪雪嘅雪糕,都幾靚靚🤩 飲落滿滿嘅荔枝香,加埋碳酸嘅清爽口感,真系好解膩❤️ 柚子茶清甜又暖笠笠,食完雪糕飲返啖就啱曬😚

下午茶
2024-05-01 299 瀏覽
ෆ 𝙉𝙪𝙣 𝘿𝙚𝙨𝙨𝙚𝙧𝙩𝙨 𝘾𝙖𝙛𝙚 ෆ 柴犬 全部都係柴犬😍聯乘柴犬工房 柴犬主題甜品店🍧柴犬迷千祈唔可以錯過🐶🐶呢間雪花冰甜品舖之前已經試過一次~一直心思思好想再食😋 朋友話而家竟然變咗柴犬主題即刻過嚟試吓😋😋柴犬雪比大滿足焙茶窩夫🧇真心大滿足!! 原來焙茶再加生果嘅窩夫係咁夾~柴犬雪比卷蛋焙茶奶蓋🥧第一次食焙茶味嘅卷蛋 好有茶味但係又唔係好甜💕柴犬雪比白桃梳打🍹超靚💖係有雪糕嘅白桃梳打🍧@nundessertcafe ෆ 𝙉𝙪𝙣 𝘿𝙚𝙨𝙨𝙚𝙧𝙩𝙨 𝘾𝙖𝙛𝙚 ෆ 旺角通菜街119號地舖#NUN Desserts #柴犬工房#柴犬甜品 #香港探店 #香港美食 #旺角美食 #hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfood #foodphotography #foodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #momofoodie #香港美食 #美食 #吃貨 #相機食先21 Momo发布了一篇小红书笔记,快来看吧
ෆ 𝙉𝙪𝙣 𝘿𝙚𝙨𝙨𝙚𝙧𝙩𝙨 𝘾𝙖𝙛𝙚 ෆ

柴犬 全部都係柴犬😍
聯乘柴犬工房 柴犬主題甜品店🍧
柴犬迷千祈唔可以錯過🐶🐶

呢間雪花冰甜品舖之前已經試過一次~
一直心思思好想再食😋 朋友話而家竟然變咗柴犬主題
即刻過嚟試吓😋😋

柴犬雪比大滿足焙茶窩夫🧇
真心大滿足!! 原來焙茶再加生果嘅窩夫係咁夾~

柴犬雪比卷蛋焙茶奶蓋🥧
第一次食焙茶味嘅卷蛋 好有茶味但係又唔係好甜💕

柴犬雪比白桃梳打🍹
超靚💖係有雪糕嘅白桃梳打🍧

@nundessertcafe
ෆ 𝙉𝙪𝙣 𝘿𝙚𝙨𝙨𝙚𝙧𝙩𝙨 𝘾𝙖𝙛𝙚 ෆ
旺角通菜街119號地舖

#NUN Desserts #柴犬工房
#柴犬甜品 #香港探店 #香港美食 #旺角美食 #hkig #hkfoodie #foodiehk #foodiegram #foodiegraphy #foodlovers #foodstagram #happysharing #hkfood #foodphotography #foodie #hkfoodblogger #hkfoodstagram #momofoodie #香港美食 #美食 #吃貨 #相機食先21 Momo发布了一篇小红书笔记,快来看吧! 😆 lSyCI1eDoOe77rx 😆 http://xhslink.com/IFtiNH,复制本条信息,打开【小红书】App查看精彩内容!
2024-04-24 190 瀏覽
進店必點的三樣!!🌟🌟🌟🌟🌟芒果窩夫🥭🧇-鍾意食甜的人必點水冷麵🧊-真心唔錯,次次去都會點炸雞扒-外脆內嫩點醬汁食好正人均100內💰平時都係三四人去食,好抵食
進店必點的三樣!!
🌟🌟🌟🌟🌟

芒果窩夫🥭🧇
-鍾意食甜的人必點

水冷麵🧊
-真心唔錯,次次去都會點

炸雞
-外脆內嫩點醬汁食好正

人均100內💰平時都係三四人去食,好抵食
2024-01-12
$100 (宵夜)
  • 芒果窩夫
  • 水冷麵
  • 炸雞扒
2024-04-21 136 瀏覽
裝修佈置定係甜品擺盤都勁可愛😍好似比好多隻柴犬包圍住咁呀,見到柴柴主題嘅甜品menu 個陣,全部都想食,但係我哋最後淨係試咗👇🏻👇🏻🧇柴犬雪比大滿足培茶窩夫香濃嘅培茶🫖清甜嘅士多啤梨🍓蜜瓜🍈芒果🥭香滑嘅雲尼拿雪糕🍨同埋熱熱嘅窩夫🧇望落已經好colorful,而且口感仲好豐富𠻹🍧柴犬雪比大滿足培茶雪奶除左有窩夫嘅材料(培茶🫖水果🍓🍈🥭雪糕🍨)之外,呢個入面係軟綿綿嘅雪花冰呀,入口即溶,嚟緊夏天,真係消暑必備呀👍🏻🍹柴犬雪比白桃梳打呢款梳打好靚呀,漸變粉紅色,齋睇已經覺得好靚🍑飲落仲好清香,最緊要係飲管位置套住咗柴犬嘅紙卡,每次飲個陣感覺都好似錫緊柴犬咁,好得意㗎

🧇柴犬雪比大滿足培茶窩夫

🍧柴犬雪比大滿足培茶雪奶

🍹柴犬雪比白桃梳打
2024-04-18 161 瀏覽
最近發現旺角東有一間甜品店以柴犬為主題,而且太受歡迎的餐廳,佈置和裝修都花盡心思,周圍都有柴犬主題的大型公仔圖案和打卡位,甚至還有一部不停播放着柴犬卡通的電視擺放在餐廳內。🌟柴犬雪比大滿足焙茶雪奶這個焙茶雪奶非常出色,因為刨冰非常滑冰凍,試吓夏天的好選擇,生果亦非常甜美爽口,顏色亦繽紛鮮艷,絕對是打卡的好選擇。🌟柴犬雪比大滿足焙茶窩夫這個窩夫有四種不同的味道,有芒果、士多啤梨、蜜瓜和焙茶,滿足晒小朋友不同的願望。🌟OREO雪糕併魔鬼朱古力這個Oreo雪糕加魔鬼朱古力的飲品,簡直是小朋友大愛之選,朱古力味道香濃甜美,細佬飲到停不到口,還有Oreo的口感,和雪糕的香滑。🌟熱綠茶鮮奶綠茶味香濃,加上幼滑的鮮奶,配上窩夫非常之夾。

🌟柴犬雪比大滿足焙茶雪奶

🌟柴犬雪比大滿足焙茶窩夫

🌟OREO雪糕併魔鬼朱古力

🌟熱綠茶鮮奶
綠茶味香濃,加上幼滑的鮮奶,配上窩夫非常之夾。

2024-04-09
一知道柴犬工房有crossover 出甜品我就即刻狗衝去打卡🏃🏻‍♀️🤣以柴犬嘅啡色🐕為主打色,期間限定menu 幾款甜品都係焙茶口味☕️正合我心意🤎Pop-up store 做到4月30日!快啲去打卡!柴犬雪比大滿足焙茶雪奶🍧𝗛𝗼𝗷𝗶𝗰𝗵𝗮 𝗠𝗶𝗹𝗸 𝗦𝗵𝗮𝘃𝗲𝗱 𝗜𝗰𝗲 $𝟭𝟬𝟴 (🌟𝟵/𝟭𝟬)3款入面我最愛呢款💕一啖就食到好似雪花❄️咁細棉嘅刨冰同濃厚棉密嘅焙茶厚奶蓋☕️上面仲有一大球香濃嘅雲尼拿雪糕🍨,同芒果🥭、士多啤梨🍓同蜜瓜🍈 想甜啲仲可以加煉奶𝘛𝘩𝘪𝘴 𝘪𝘤𝘦 𝘵𝘳𝘦𝘢𝘵 𝘸𝘰𝘯 𝘰𝘶𝘳 𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵𝘴 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘶𝘯𝘥𝘦𝘯𝘪𝘢𝘣𝘭𝘺 𝘴𝘮𝘰𝘰𝘵𝘩 𝘪𝘤𝘦 𝘴𝘩𝘢𝘬𝘦𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘢 𝘳𝘪𝘤𝘩 𝘢𝘯𝘥 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺 𝘩𝘰𝘫𝘪𝘤𝘩𝘢 𝘮𝘰𝘶𝘴𝘴𝘦. 𝘈 𝘴𝘤𝘰𝘰𝘱 𝘰𝘧 𝘷𝘢𝘯𝘪𝘭𝘭𝘢 𝘪𝘤𝘦 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘪𝘴 𝘱𝘶𝘵 𝘢𝘵𝘰𝘱 𝘢 𝘮𝘰𝘶𝘯𝘵𝘢𝘪𝘯 𝘰𝘧 𝘧𝘳𝘦𝘴𝘩 𝘧𝘳𝘶𝘪𝘵𝘴, 𝘢𝘭𝘭 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘯 𝘢 𝘣𝘦𝘥 𝘰𝘧 𝘴𝘯𝘰𝘸𝘺 𝘪𝘤𝘦 𝘴𝘩𝘢𝘬𝘦𝘴. 𝘠𝘰𝘶 𝘤𝘢𝘯 𝘥𝘳𝘪𝘻𝘻𝘭𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘦𝘯𝘴𝘦𝘥 𝘮𝘪𝘭𝘬 𝘢𝘭𝘭 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘪𝘵 𝘪𝘧 𝘺𝘰𝘶 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘢 𝘴𝘸𝘦

Pop-up store 做到4月30日!快啲去打卡!

柴犬雪比大滿足焙茶雪奶🍧
𝗛𝗼𝗷𝗶𝗰𝗵𝗮 𝗠𝗶𝗹𝗸 𝗦𝗵𝗮𝘃𝗲𝗱 𝗜𝗰𝗲
$𝟭𝟬𝟴 (🌟𝟵/𝟭𝟬)

𝘛𝘩𝘪𝘴 𝘪𝘤𝘦 𝘵𝘳𝘦𝘢𝘵 𝘸𝘰𝘯 𝘰𝘶𝘳 𝘩𝘦𝘢𝘳𝘵𝘴 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘶𝘯𝘥𝘦𝘯𝘪𝘢𝘣𝘭𝘺 𝘴𝘮𝘰𝘰𝘵𝘩 𝘪𝘤𝘦 𝘴𝘩𝘢𝘬𝘦𝘴 𝘢𝘯𝘥 𝘢 𝘳𝘪𝘤𝘩 𝘢𝘯𝘥 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮𝘺 𝘩𝘰𝘫𝘪𝘤𝘩𝘢 𝘮𝘰𝘶𝘴𝘴𝘦. 𝘈 𝘴𝘤𝘰𝘰𝘱 𝘰𝘧 𝘷𝘢𝘯𝘪𝘭𝘭𝘢 𝘪𝘤𝘦 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘪𝘴 𝘱𝘶𝘵 𝘢𝘵𝘰𝘱 𝘢 𝘮𝘰𝘶𝘯𝘵𝘢𝘪𝘯 𝘰𝘧 𝘧𝘳𝘦𝘴𝘩 𝘧𝘳𝘶𝘪𝘵𝘴, 𝘢𝘭𝘭 𝘳𝘦𝘴𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘯 𝘢 𝘣𝘦𝘥 𝘰𝘧 𝘴𝘯𝘰𝘸𝘺 𝘪𝘤𝘦 𝘴𝘩𝘢𝘬𝘦𝘴. 𝘠𝘰𝘶 𝘤𝘢𝘯 𝘥𝘳𝘪𝘻𝘻𝘭𝘦 𝘤𝘰𝘯𝘥𝘦𝘯𝘴𝘦𝘥 𝘮𝘪𝘭𝘬 𝘢𝘭𝘭 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘪𝘵 𝘪𝘧 𝘺𝘰𝘶 𝘩𝘢𝘷𝘦 𝘢 𝘴𝘸𝘦𝘦𝘵 𝘵𝘰𝘰𝘵𝘩.

柴犬雪比大滿足焙茶窩夫🧇
𝗛𝗼𝗷𝗶𝗰𝗵𝗮 𝗪𝗮𝗳𝗳𝗹𝗲
$𝟭𝟬𝟴 (🌟𝟳.𝟱/𝟭𝟬)
同雪奶嘅材料差不多,同樣有焙茶忌廉同3款生果,生果幾甜,仲有好香濃嘅雪尼拿雪糕🍦4色打卡好靚❤️💚🧡🤎但建議都係要趁熱食,影完一輪相啲cream 會整淋個窩夫🫢
𝘛𝘩𝘦 𝘱𝘭𝘢𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘴𝘶𝘳𝘦𝘭𝘺 𝘤𝘢𝘭𝘭𝘴 𝘧𝘰𝘳 𝘵𝘩𝘦 𝘤𝘢𝘮𝘦𝘳𝘢 𝘵𝘰 𝘦𝘢𝘵 𝘧𝘪𝘳𝘴𝘵🤳🏻𝘐𝘵 𝘢𝘭𝘴𝘰 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘪𝘴𝘵𝘴 𝘰𝘧 𝘮𝘪𝘹𝘦𝘥 𝘧𝘳𝘶𝘪𝘵𝘴, 𝘩𝘰𝘫𝘪𝘤𝘩𝘢 𝘮𝘰𝘶𝘴𝘴𝘦 𝘢𝘯𝘥 𝘷𝘢𝘯𝘪𝘭𝘭𝘢 𝘪𝘤𝘦 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮.

柴犬雪比卷蛋焙茶奶蓋
𝗖𝗵𝗼𝗰𝗼 𝗥𝗼𝗹𝗹 𝗖𝗮𝗸𝗲, 𝗛𝗼𝗷𝗶𝗰𝗵𝗮 𝗪𝗮𝗳𝗳𝗹𝗲
$𝟴𝟴 (🌟𝟳.𝟱/𝟭𝟬)
有兩塊細窩夫🧇,同樣有焙茶奶蓋同雪糕,呢個窩夫就脆身過上面個款🧐卷蛋就普通朱古力味🍫
𝘊𝘳𝘪𝘴𝘱𝘪𝘦𝘳 𝘸𝘢𝘧𝘧𝘭𝘦𝘴 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘢𝘳𝘦𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘵𝘩𝘦 𝘥𝘦𝘴𝘴𝘦𝘳𝘵 𝘢𝘧𝘰𝘳𝘦𝘮𝘦𝘯𝘵𝘪𝘰𝘯𝘦𝘥. 𝘛𝘩𝘦𝘺 𝘢𝘳𝘦 𝘱𝘢𝘪𝘳𝘦𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘢 𝘳𝘢𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘮𝘦𝘥𝘪𝘰𝘤𝘳𝘦 𝘤𝘩𝘰𝘤𝘰𝘭𝘢𝘵𝘦 𝘳𝘰𝘭𝘭 𝘤𝘢𝘬𝘦.

柴犬雪比白桃梳打🍑
𝗣𝗲𝗮𝗰𝗵 𝗦𝗼𝗱𝗮
$𝟱𝟱 (🌟𝟳/𝟭𝟬)
又係有一球大雪糕,漸層打卡好靚💕梳打好清新,底部嘅白桃糖漿就略甜
𝘚𝘰𝘥𝘢 𝘸𝘢𝘵𝘦𝘳 𝘮𝘪𝘹𝘦𝘥 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘱𝘦𝘢𝘤𝘩 𝘴𝘺𝘳𝘶𝘱 𝘸𝘩𝘪𝘤𝘩 𝘪𝘴 𝘳𝘢𝘵𝘩𝘦𝘳 𝘴𝘸𝘦𝘦𝘵. 𝘍𝘭𝘰𝘢𝘵𝘪𝘯𝘨 𝘰𝘯 𝘵𝘰𝘱 𝘪𝘴 𝘢 𝘴𝘤𝘰𝘰𝘱 𝘰𝘧 𝘷𝘢𝘯𝘪𝘭𝘭𝘢 𝘪𝘤𝘦 𝘤𝘳𝘦𝘢𝘮 𝘸𝘪𝘵𝘩 𝘢 𝘤𝘶𝘵𝘦 𝘴𝘩𝘪𝘣𝘢 𝘩𝘦𝘢𝘥 𝘤𝘢𝘳𝘥.
2024-04-06
  • 焙茶雪奶
2024-04-04 160 瀏覽
甜品|Nun Desserts Cafe |旺角鐘意柴犬 又鐘意焙茶嘅朋友 一定要嚟😻期間限定‼️而且店內裝修得好可愛—————————————🫶🏼 柴犬雪比大滿足焙茶雪奶 $108柴犬朱古力十分可愛雲呢拿雪糕配上焙茶 好夾焙茶味道香濃 而且唔會過甜水果份量多,有士多啤梨、芒果、哈密瓜雪冰夏天食一流🫶🏼 柴犬雪比大滿足焙茶三重松餅 $168柴犬耳仔超可愛!!雲呢拿雪糕配上松餅 口感豐富忌廉棉滑 甜品外貌十百分🫶🏼 海洋荒島這是店內No.1 的推薦 所以叫咗嚟試荔枝味飲品 配上雲呢拿雪糕🫶🏼 韓國蜜糖生薑茶食甜品 凍冰冰 飲返杯熱飲就啱曬唔會太甜 有淡淡的姜味~————————————📍旺角通菜街119號地鋪————————————Overall 💗💗💗💗#NUN Desserts #柴犬工房#柴犬甜品 甜品 #香港美食 #旺角美食
甜品|Nun Desserts Cafe |旺角

🫶🏼 柴犬雪比大滿足焙茶雪奶 $108
柴犬朱古力十分可愛
雲呢拿雪糕配上焙茶 好夾
焙茶味道香濃 而且唔會過甜
水果份量多,有士多啤梨、芒果、哈密瓜
雪冰夏天食一流

🫶🏼 柴犬雪比大滿足焙茶三重松餅 $168
柴犬耳仔超可愛!!
雲呢拿雪糕配上松餅 口感豐富
忌廉棉滑
甜品外貌十百分

🫶🏼 海洋荒島
這是店內No.1 的推薦 所以叫咗嚟試
荔枝味飲品 配上雲呢拿雪糕

🫶🏼 韓國蜜糖生薑茶
甜品 凍冰冰 飲返杯熱飲就啱曬
唔會太甜 有淡淡的姜味~

————————————

📍旺角通菜街119號地鋪