2022-12-30
聖誕正日黎左呢間餐廳😝😝Christmas set menu 總共有六道菜連甜品 我地卜左第二個session , 2030食到尾CARPACCIO DI GAMBERI SICILIANI CON SCAMPI E CAVIALE OSIETRA -Red Sicilian Prawns, Scampi, 10gr Osietra Caviar呢個紅蝦嘅頭盤 炸咗個下身啲蝦肉放喺底一啖就食到 好正☺️TARTARE DI “FASSONA” ITALIANA & TARTUFO BIANCO - Hand Cut Italian Beef "Fassona" with 3gr White Truffle我全晚最欣賞就係呢個他他,佢好似Tacos,個皮係炸芝士好香脆,配上好Fresh嘅牛肉他他 , 好特別MEZZI PACCHERI CON ARAGOSTA - Half Paccheri pasta, Blue Lobster, Fresh Cherry Tomato 手工意粉不過不失TOURNEDOS ROSSINI CON GUANCIALE - Beef Tenderloin W
呢個紅蝦嘅頭盤 炸咗個下身啲蝦肉放喺底
一啖就食到 好正☺️
MEZZI PACCHERI CON ARAGOSTA -
Beef Tenderloin Wrapped with Guanciale Ham, Foie Gras, Port Wine Reduction
好抵 又有鵝肝又有牛扒 但食落一啲都唔油膩
Dessert 🥰🥰
值得一讚,係甜品
本身以為係一碟 點知係成個teaset 😍 感覺又可以用佢嚟再打卡
仲有杯白酒冇影到😛😛
最後一提係呢間嘅員工都好用心 同每枱嘅客人都會好傾好多計 tum 得我地好開心😉😉