2019-09-13
香港呢個咁國際化嘅城市行幾步路又可以見到唔同國家嘅菜~今晚又同朋友一齊黎蘇豪區搵食發現到呢間 Pampas ,入面嘅裝修好有味道亦好精緻 感覺係間好高質嘅扒房 所以就衝咗入去啦!!! 入到去d waiter 哥哥都好好人 好nice 有同我地講解下有乜好食。Provoleta Cheese with tomato sauce 熱辣辣嘅麵包沾上有蕃茄汁嘅芝士 仲有成日掛在口邊嘅拉絲芝士 但唔單止有拉絲效果 仲有好重嘅芝士味係一般餐廳做唔到嘅嘢!Tenderloin Steak 呢個牛排真係好林 完全無筋 唔會話咬唔開咁 仲好多汁 一d都唔乾,完全係大師級水準 而配菜都有驚喜 d mash potatoes 好 creamy 食到令人停唔到。好推介大家一定要嗌呢個黎試!Pork Ribs呢個pork真係好好食 調味都調得好好仲有少少焦焦地嘅感覺 好香口~真係食過翻尋味佢已經變咗我最愛嘅牛房 經過Soho必食嘅一間餐廳
Tenderloin Steak
Pork Ribs
呢個pork真係好好食 調味都調得好好
仲有少少焦焦地嘅感覺 好香口~
真係食過翻尋味
佢已經變咗我最愛嘅牛房 經過Soho必食嘅一間餐廳