-銅鑼灣呢間和風庭園佈置嘅餐廳🎐環境舒適,仲有好多貓貓裝飾🐱餐廳主打無麩質日式班戟同輕食,以全日本空運食材,獨家研發技術製作極具日本風味嘅班戟🇯🇵 🍠金時蕃薯 Mont Blanc 班戟 $138招牌甜品之一,外形美觀📸使用日本鳴門金時蕃薯,稍作調味,製成新鮮香滑條狀蕃薯蓉,口感綿密且香甜。至於班戟,🐷揀左抹茶味,茶味清香中和甜味。士多啤梨雪糕有好多果肉,推薦呢個配搭🤩 🐄濃蕃茄牛肋條配烏冬 $138醬汁質感較似蕃茄濃湯🍅牛肋條非常入味,配菜有大量紅蘿蔔同洋蔥,烏冬口感滑溜。 🏔焙茶富士山 $56不得了,呢個真係好好味😍!飲品以400次焙茶奶蓋鋪面,先用匙羹品嚐一啖,口感濃厚醇滑,有香濃嘅烘焙味道而不帶苦澀。之後再根據餐廳建議分次攪拌,會有唔同層次嘅口感同味道,逐漸飲到鮮奶嘅香味🥛 ☕️雪波茶 $42又名南非國寶茶,味道同紅茶相似,味道清澈。不含咖啡因,單寧酸含量低,適合大部分人士飲用。餐廳採用日式傳統茶具,同餐廳環境好襯呢。

🍠金時蕃薯 Mont Blanc 班戟 $138

🐄濃蕃茄牛肋條配烏冬 $138

🏔焙茶富士山 $56

☕️雪波茶 $42

2024-02-06 1367 瀏覽
[ #caloriefoodie銅鑼灣 ]• 𝙿𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎 𝚂𝚎𝚗𝚖𝚘𝚗 •🐿-​ ​位於銅鑼灣主打無麩質日式班戟嘅專門店🥞有多款精緻打卡嘅班戟甜品✨每款都令人好心動除咗甜食之外🧁仲有鹹食可以揀🥨係令人滿足嘅一餐🫶🏻-🍔 芝士和牛漢堡班戟 𝙱𝚞𝚛𝚐𝚎𝚛 𝙿𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎 💰$168第一次食鹹𝙿𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎 感覺好新奇幾特別😳口感鬆軟嘅班戟代替漢堡包皮(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)和牛漢堡扒超厚 配上薯餅、芝士、茄汁、生菜等整體味道都幾好✨漢堡扒夠juicy!-🍇 巨峰提子班戟 𝙼𝚘𝚗𝚝 𝚋𝚕𝚊𝚗𝚌 💰$158可以自由選擇蒙布朗、班戟同雪糕嘅味道👅我哋揀咗巨峰提子味蒙布朗+抹茶班戟+焙茶雪糕巨峰提子味蒙布朗係店家首創 有濃濃香甜果香味🍇口感綿密、滑順 而且賣相超打卡添😳🫶🏻茶控超仼性揀咗巨峰提子味配茶味🤣兩者唔係好溝得埋抹茶班戟口感鬆軟 可以解蒙布朗帶嚟嘅甜膩感焙茶味雪糕茶味香濃 味道幾好✨-🗻 焙茶富士山 💰$56即係400次焙茶鮮奶 表層有厚厚綿密奶蓋自行再攪拌20幾下 就飲到濃稠嘅焙茶鮮奶🫶🏻-🍫 貓貓朱古力 💰$56朱古力貓貓掛係杯邊 再自行倒上熱鮮奶將貓貓攪拌至完全溶解 就飲到濃濃朱古力
[ #caloriefoodie銅鑼灣 ]
• 𝙿𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎 𝚂𝚎𝚗𝚖𝚘𝚗 •
🐿
-​ ​
位於銅鑼灣主打無麩質日式班戟嘅專門店🥞
有多款精緻打卡嘅班戟甜品✨每款都令人好心動
除咗甜食之外🧁仲有鹹食可以揀🥨係令人滿足嘅一餐🫶🏻

第一次食鹹𝙿𝚊𝚗𝚌𝚊𝚔𝚎 感覺好新奇幾特別😳
口感鬆軟嘅班戟代替漢堡包皮(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)
和牛漢堡扒超厚 配上薯餅、芝士、茄汁、生菜等
整體味道都幾好✨漢堡扒夠juicy!
🍇 巨峰提子班戟 𝙼𝚘𝚗𝚝 𝚋𝚕𝚊𝚗𝚌 💰$158

可以自由選擇蒙布朗、班戟同雪糕嘅味道👅
我哋揀咗巨峰提子味蒙布朗+抹茶班戟+焙茶雪糕
巨峰提子味蒙布朗係店家首創 有濃濃香甜果香味🍇
口感綿密、滑順 而且賣相超打卡添😳🫶🏻
茶控超仼性揀咗巨峰提子味配茶味🤣兩者唔係好溝得埋

朱古力味道偏苦澀 係真朱古力奶😗
📍 銅鑼灣百德新街57號海華大廈地下B號舖
#caloriefoodie
  • 和牛漢堡班戟
去開百德新街行街時經過,俾呢間木質日系風裝修嘅門面成功吸引到,原來呢度有間食pancake嘅專門店,見啲甜品賣相唔錯就入左去試下🤭-🍔和牛漢堡班戟 / $168以pancake來做漢堡,塊原味pancake超級鬆軟!果然係pancake專門😋好吃!和牛漢堡非常香牛味超級Juicy 🐮配上黃金薯餅車打芝士同埋生菜,新食感非常特別😋非常推薦這個咸食pancake burger~-🗻焙茶;抹茶富士山 / $56飲品嘅分層非常美~先飲最上層嘅泡沫感受茶香,然後再攪勻佢飲又會係另一種口感🥛-🍓粉紅花園 / $168超級吸睛的一款甜品呀!上台時超級有儀式感~甜品分為兩層~上層為日式厚忌廉&燉蛋💛下層係日式草莓雪糕配香檳寒天🥂超級濃嘅香檳味~很特別的一款甜品👍🏻佢哋仲有好多其他種類嘅甜品例如拿破崙,日式大福等等~每款甜品賣相都非常吸引呢😍

-🍔和牛漢堡班戟 / $168
和牛漢堡班戟

-🗻焙茶;抹茶富士山 / $56
焙茶/抹茶富士山

-🍓粉紅花園 / $168
超級吸睛的一款甜品呀!上台時超級有儀式感~

2024-01-24
和牛漢堡班戟
焙茶/抹茶富士山
粉紅花園
係銅鑼灣即興食飯,經過見呢間pancake專門裝飾設計都不錯就試下,估唔到令我第一次出post🤗成餐飯最深刻係呢個「雪花牛日式燒汁丼」, 無諗過$148出嚟嘅效果係同白烚牛肉飯無分別,所謂嘅燒汁好似無落過咁,完全無味(有得揀會俾零⭐️)另外,值得讚嘅位係員工服務態度好好,嘢飲方面都不錯,焙茶同綠茶味都好重,但推薦焙茶多啲,而帶子意粉屬於正常水準。 總結,最後埋單四百幾蚊,如果嘢食方面出色都值,所以無下次🤗

雪花牛日式燒汁丼(大伏)

總結,最後埋單四百幾蚊,如果嘢食方面出色都值,所以無下次🤗
2024-02-03
  • 焙茶富士山
介紹返💁🏻‍♀️。。🇭🇰 甜品cafe 在 銅鑼灣 🇭🇰。Pancake Senmon 。海華大廈地下B號舖。輕食系列 - 餐湯 Soup • 主菜 Main • 麥茶 / 抹茶 Tea松露香燒帶子 Truffle Grilled Scallop。HKD138 + 10% 香燒牛小排蘑菇汁 Grilled Short Ribs with Mushroom Sauce 。HKD138 + 10%*可配 - 飯 / 烏冬 / 意粉波子青提大福Pancake。HKD148 + 10%焙茶富土山 Hojicha Fujisan。HKD56 + 10% 抹茶富土山 Matcha Fujisan。HKD56 + 10% 🤫 恭喜恭喜~恭喜W豬有咗身己🥳新一年收到一個咁好嘅消息緊係要同W豬食餐好嘅𪊴祝吓啦~不過粗身大細咁就唔可以食我哋平常最鐘意嘅海鮮呀刺身呀嗰啲㗎啦🤭最後揀咗間近排落銅鑼灣都成日經過見到..裝修好日式仲有棵銀杏樹喺窗邊嘅Pancake Senmon試吓~🤫 就係咁..尋日Lunch Time我哋兩丁友就千里迢迢由太古搭地鐵過銅鑼灣開餐~Senmon地方都幾闊落..日糸木製枱櫈打咭唔錯
介紹返💁🏻‍♀️

🇭🇰 甜品cafe 在 銅鑼灣 🇭🇰
。Pancake Senmon
。海華大廈地下B號舖

。HKD138 + 10%

焙茶富土山 Hojicha Fujisan
。HKD56 + 10%

抹茶富土山 Matcha Fujisan
。HKD56 + 10%

🤫 就係咁..尋日Lunch Time我哋兩丁友就千里迢迢由太古搭地鐵過銅鑼灣開餐~Senmon地方都幾闊落..日糸木製枱櫈打咭唔錯..兼且入到去先知餐廳有輕輕滲入咗貓貓主題(🐱貓奴們留意🤩)
🤫 我哋叫咗兩個輕食Set Share食..個人好鐘意佢哋嘅Cream Sauce..味道好濃郁而且唔係杰身嗰種..好味到我當湯咁飲🤭而主食嘅牛小排份量都俾得多加上牛香且嫩口..配埋軟硬適中嘅Spaghetti非常唔錯
🤫 然後另外嗰份松露帶子就配烏冬..個Cream Sauce就多咗陣Truffle嘅香味..帶子煎香..底面微微焦香內裏肉嫰..又係一件不漏清哂成隻碟😉
🤫 跟餐嘅茶飲就冇乜特別嘅..麥茶or抹茶Depends當日餐廳提供啲乜..但係值得一提嘅係佢哋個餐湯🤤超好味喎~雖然唔Excetly知道係乜湯..但係飲落似係日式蘿白豚肉湯啲Friend..勁香濃同暖身👍🏻
🤫 咁嚟得甜品Cafe走唔甩要叫返佢哋主打嘅Pancake先至夠圓滿嘅😆奈何我就好多生果都唔鍾意食嘅..所以我哋最後揀咗嘅係青提子大福Pancake..所謂嘅大福Pancake其實就係On Top Of Pancake同埋生果上邊再加一塊大大塊煙靭有口感嘅大福皮..原來呢個糯米糍皮配埋鬆軟嘅Pancake口感都幾特別喎..不過可能提子未係季節所以味道就唔算話太過突出..成個配搭味道恰到好處..啱晒我呢啲鍾意食甜品但係又未去到好鍾意食甜嘅人😌
🤫 最後我哋兩個貪威識食嘅女人仲每人叫多咗杯富士山Latte..飲落非常順口..最緊要係冇落甜..原汁原味焙茶加奶打成泡沫..茶味香濃..正~
🤫 食勻晒鹹點甜點飲埋佢哋嘅特色飲品..成個人大滿足飽飽咁樣坐喺度閑聊一下..咁餐廳都冇話喺呢啲Lunch Time時間表現得好想收你張枱..其實喺咁旺嘅銅鑼灣地段嚟講..服務都算係唔話得..下次過嚟銅鑼灣行街之後唔知食乜可以考慮吓佢😆
。。
翻兜指數:🙆🏻‍♀🙆🏻‍♀️🙆🏻‍♀️️(5個🙆🏻‍♀️為翻兜爆燈)
。。
2024-01-31
  • 香燒牛小排蘑菇汁
麩質過敏的朋友如果想食班㦸,就要想想哪間餐廳才能一齊吃。現在我們可以去位於銅鑼灣的 Pancake Senmon 。自然簡約的木系風格裝修,主打無麩質的日式班㦸。 無麩質班㦸選擇都有不少,而且賣相都很吸引。不過店員就推介了一款新年限定 🥞金薯滿屋 (HKD 138)外層是使用日本鳴門金時蕃薯弄成超幼的蕃薯蓉,口感細膩,吃起來有點像栗子的味道,甜度適中。在蕃薯蓉下除了有忌廉,還會有自選口味的雪糕和班㦸。焙茶口味的雪糕都幾大一球,班㦸則選了抹茶。班㦸質感是厚實的那種,吃落是頗有份量,不會太乾身。除了甜食外,這間還有提供鹹食。✨香燒雞拼盤 (HKD 118) 拼盤有炸雞、串燒雞肉和脆皮腸。🥛焙茶富士山 (HKD 56)第一口要在還沒有攪拌下嚐嚐濃郁的焙茶奶蓋,之後才攪拌20下左右,再嚐牛奶與焙茶兩個層次的味道,充分攪勻後焙茶味會淡一些,但還是香濃醇滑喔。🐱貓貓熱朱古力 (HKD 56)貓貓的杯子再加上貓貓樣子的掛耳朱古力,不過拍拍下照片就自己掉進杯子 (;゚д゚) 嚇了一跳。加入熱牛奶和拌勻後就成熱朱古力奶。
麩質過敏的朋友如果想食班㦸,就要想想哪間餐廳才能一齊吃。
自然簡約的木系風格裝修,主打無麩質的日式班㦸。

無麩質班㦸選擇都有不少,而且賣相都很吸引。
外層是使用日本鳴門金時蕃薯弄成超幼的蕃薯蓉,口感細膩,
吃起來有點像栗子的味道,甜度適中。
在蕃薯蓉下除了有忌廉,還會有自選口味的雪糕和班㦸。
焙茶口味的雪糕都幾大一球,班㦸則選了抹茶。
班㦸質感是厚實的那種,吃落是頗有份量,不會太乾身。
金薯滿屋

除了甜食外,這間還有提供鹹食。
香燒雞拼盤

🥛焙茶富士山 (HKD 56)
第一口要在還沒有攪拌下嚐嚐濃郁的焙茶奶蓋,
之後才攪拌20下左右,再嚐牛奶與焙茶兩個層次的味道,
充分攪勻後焙茶味會淡一些,但還是香濃醇滑喔。
焙茶富士山

🐱貓貓熱朱古力 (HKD 56)
貓貓的杯子再加上貓貓樣子的掛耳朱古力,
不過拍拍下照片就自己掉進杯子 (;゚д゚) 嚇了一跳。
加入熱牛奶和拌勻後就成熱朱古力奶。
貓貓熱朱古力
2024-01-22
下午茶
2024-01-30 48 瀏覽
銅鑼灣百德新街有一間專門吃班戟的餐廳「Pancake Senmon」,裝修格調充滿日本和風感覺,柔和舒適。餐牌主打日式班戟、和風輕食及丼飯等等,仲有多款特色精緻飲品,影相打卡就啱晒日式雜錦便當日式和風便當盒盛載着豐富食材:芝士漢堡扒、炸雞、竹輪及蟹柳。炸雞啖啖肉;漢堡扒肉味濃郁,中間係芝士夾餡,正呀松露香燒帶子意粉意粉口感偏軟,奶油忌廉汁中加入咗黑松露,充滿香氣!燒帶子半熟,鮮嫩又甜美,好好食哦抹茶富士山餐廳招牌飲品,外型似足日本富士山🗻抹茶鮮奶香滑濃郁,甜而不膩焙茶富士山同樣出色嘅焙茶鮮奶,茶味香氣清雅脫俗,濃郁滋味

日式雜錦便當

松露香燒帶子意粉

抹茶富士山

焙茶富士山

同樣出色嘅焙茶鮮奶,茶味香氣清雅脫俗,濃郁滋味
2024-01-26 39 瀏覽
同朋友銅鑼灣行完街,搵左呢間Pancake Senmon 專門🥞食晚餐。餐餐係和風系,好舒服,最鐘意餐廳好多貓貓🐱既元素,啱哂鐘意貓貓但養唔到既我。呢度主打日式主食同Pancake,叫完野食,打一輪卡,先慢慢食野。🤣我地兩個人要留肚食甜品,所以叫左一份晚餐,牛肋條意大利麵🍝,牛肋條軟腍,醬汁鮮甜。最鐘諗個餐湯,似磨菇湯,超香濃。呢度啲飲品好精緻,我杯貓貓朱古力都唔捨得用奶淋溶佢。朋友抹茶富士山🏔都好靚,又香抹茶🍵味。我最期待既甜品到啦,比芒果🥭拿破崙吸引到我,好高好豐富既拿破侖,滿足死。下次先再黎試梳乎厘。

2024-01-24 39 瀏覽
位於百德新街呢間cafe裝修好靚,感覺好日式好舒適,以貓咪做主題,好適合約閨蜜嚟嘆下午茶同傾偈!▪️熟成芒果麻薯雪糕拿破崙 賣相超精緻,三層各有不同,第一層係熟成芒果,中層有麻糬,而底層有雪糕!拿破崙係即叫即製,酥皮香濃鬆化,充滿牛油香氣,熟成芒果好香甜,同幼滑忌廉非常匹配,最後仲有兩球綿密幼滑嘅雲呢拿雪糕,真係大大滿足▪️濃蕃茄牛肋條 可以自選配白飯、意粉或者烏冬,蕃茄醬汁香濃,牛肋條肉質軟嫩,同蕃茄酸度互相融合,好開胃嘅菜式▪️焙茶富士山先飲一口400次焙茶奶蓋味道香濃,口感醇滑,再充分攪拌後飲到兩個層次嘅味道,飲到焙茶混合奶嘅味道▪️Cold Brew 冷萃咖啡經冷藏發酵後增添口感層次,口感較為滑順,咖啡豆味好香,而且用上精緻杯具,影相打卡啱哂

▪️熟成芒果麻薯雪糕拿破崙

▪️濃蕃茄牛肋條

▪️焙茶富士山

▪️Cold Brew
2024-01-20 41 瀏覽
偷得浮生半日閒😌最啱食個甜品Chill Chill佢😉班戟控嘅我無意中發現,銅鑼灣呢間裝修非常日系嘅Pancake專門❣️MONT BLANC和栗班戟我一直都好想試吓呢啲海量一絲絲嘅甜品😚我揀咗秋冬最啱食嘅和栗口味🌰面頭嘅一絲絲栗子蓉口感幼滑😍中間有一大球栗子雪糕,增加奶香!底下有一塊軟綿綿嘅厚班戟🥰熟成芒果麻薯雪糕拿破崙每一塊拿破崙酥皮都好香牛油香🤤面頭嘅芒果好甜好多汁,中間有幾粒煙煙韌韌嘅麻糬🤓Creamy嘅忌廉加埋雲呢拿雪糕一齊食,整體口感好有層次❤️抹茶富士山⭐️一啲苦澀味都無嘅抹茶,微甜飲落厚身😋焙茶富士山⭐️焙茶味超級濃郁,鍾意焙茶口味嘅朋友一定唔可以錯過☺️
偷得浮生半日閒😌最啱食個甜品Chill Chill佢😉

MONT BLANC和栗班戟

我一直都好想試吓呢啲海量一絲絲嘅甜品😚
我揀咗秋冬最啱食嘅和栗口味🌰
面頭嘅一絲絲栗子蓉口感幼滑😍
中間有一大球栗子雪糕,增加奶香!

底下有一塊軟綿綿嘅厚班戟🥰

熟成芒果麻薯雪糕拿破崙

每一塊拿破崙酥皮都好香牛油香🤤
面頭嘅芒果好甜好多汁,中間有幾粒煙煙韌韌嘅麻糬🤓

抹茶富士山⭐️一啲苦澀味都無嘅抹茶,微甜飲落厚身😋

• MONT BLANC和栗班戟
2024-01-20 25 瀏覽
今次喺呢間日式cafe試咗佢嘅得獎「熟成芒果麻糬雪糕拿破崙」🥭 有三層酥脆嘅拿破崙,熟成芒果夠香甜,cream唔會太膩,配埋雪糕一齊食好好味😋 不愧為得獎嘅拿破崙店員態度好好,裝修都係日式風格,不失為一個係銅鑼灣chill吓食下午茶嘅地方,不過留意返佢哋有每位最低消費$100 (店員無係我哋落order嘅時候講,喺食物送咗上嚟先有提及)

2024-01-18 37 瀏覽
最近新年轉左主題, 都係以貓貓為主, 上次10月黎係紅葉, 今次黎變左銀杏😂晚餐.♡松露香燒帶子意大利麵 $138輕食黎講分量頗大,帶子好大粒燒到燶邊, 松露汁好香。套餐仲配餐湯&餐茶。今晚係麵豉湯&麥茶。♡粉紅花園 $168上枱勁靚,好大一盤有乾冰飄出黎,老板仲提我影相先拎起個蓋,超級打卡able~ 上面個碟係厚忌廉配日式燉蛋,無留意menu 以為係pancake😂 下面個杯係日式草莓蛋糕&香檳寒天, 香檳味好重, 幾特別~另外揀左2杯飲品,飲品杯全部都用貓貓杯, 好靚想買返屋企用😂♡熱提拉米蘇咖啡 $48咖啡上面加cream 同手指餅♡貓貓朱古力 $56原粒朱古力加熱牛奶, 迎合今年龍年, 朱古力係醒獅公仔, 成杯好足料,飲落好滑。
晚餐.

貓貓朱古力
2024-01-16
熱提拉米蘇咖啡
  • 松露香燒帶子意粉
✨芝士和牛漢堡班戟 好奇心重重嘅我未食過一個由pancake代替包嘅burger,就嚟試下!呢個burger有金文畢芝士、和牛扒、薯餅、生菜、茄汁,仲有上下層嘅2塊pancake,餡料好豐富🍔和牛扒厚實同香口 好juicy🐮薯餅炸得香脆,都幾大塊🥔~pancake好厚身 算飽肚😳😳質地鬆軟,味道就係cake味🍰😋✨椰香咖哩雞,配白飯🍛食落個咖哩同平時嗰啲唔太似,好特別😳🤔好濃郁咖哩味,有淡淡嘅椰香🥥,而且辣度都唔低🌶️!!大大舊雞肉,質地扎實🐓,配飯食一流🍚✨餐茶:好有茶香,唔會苦澀🍵✨餐啡☕️:咖啡濃郁,都幾提神🤎✨餐湯:應該係菇湯嚟 好香菇味 幾清甜✨結帳後有4粒糖送🍬(隻貓好搞笑🐱
✨芝士和牛漢堡班戟

✨椰香咖哩雞,配白飯🍛

✨餐茶:好有茶香,唔會苦澀🍵
✨餐啡☕️:咖啡濃郁,都幾提神🤎
✨餐湯:應該係菇湯嚟 好香菇味 幾清甜

芝士和牛班戟漢堡
椰香咖哩雞飯
  • 芝士和牛漢堡班戟
2024-01-15 29 瀏覽
又係銅鑼灣lunch系列,今次比較特別,係pancake 😍而且仲有好多的貓貓打卡位同充滿日式嘅味道🤩最啱girls talks ⭐️Homemade 和牛漢堡班戟 $168本身睇圖片好似好細個咁,但原來食落都幾飽,pancake 鬆軟,但唔算係空氣感嗰種,食落甜甜地,又夠咬口,加上juicy 既和牛,比想像中夾,同埋個口感好特別👍🏻 ⭐️壽喜燒日式叉燒配豬骨湯烏冬 $118 (跟餐茶)呢個屬於輕食,所以份量比較少。叉燒肥瘦均勻,油脂味好香,烏冬亦都煙靭,而個味噌湯都好足料👅⭐️抹茶富士山 $56呢個直頭係打卡able,作為抹茶愛好者,呢個茶味非常香濃同滑,必飲!

⭐️Homemade 和牛漢堡班戟 $168

⭐️壽喜燒日式叉燒配豬骨湯烏冬 $118 (跟餐茶)

⭐️抹茶富士山 $56
2024-01-07 35 瀏覽
今日黎到銅鑼灣Pancake 專門,呢間餐廳日式裝修,環境佈置精緻,店面有好多空間,寧靜聊天既好地方,店舖有班戟甜品,我點左和粟MONT BLANCH pancake同粒粒椰青咖啡,清甜椰青水配香濃咖啡,我真係覺得好特別好好味,pancake除左甜最離譜,根本冇pancake,入面果個係蛋糕底,仲有D硬添,呢個價既甜品,真係唔係好抵,只會食一次打下卡。和粟MONT BLANCH pancake$158粒粒椰青咖啡$52Pancake 專門 (銅鑼灣)銅鑼灣百德新街57號海華大廈地下B號舖

和粟MONT BLANCH pancake$158
粒粒椰青咖啡$52

Pancake 專門 (銅鑼灣)
銅鑼灣百德新街57號海華大廈地下B號舖