2016-04-13
土多啤梨法式班㦸 $49 要加一.哩間個門面好少女 而我入去前亦知道最少每人要叫一個 亦知道要加一 不過我見咁多好評又諗住當飯食咪嘗試下 我覺得可一不可再👎🏻👎🏻.見到咁多甜品都好精緻真係心郁郁黎食😛叫左個我同朋友都喜愛既pancake 個樣好靚好精緻 不過入口就真係麻麻地.個皮冇蛋香 雖然整得軟同少少煙un 不過入口係鞋鞋地😓入口第一個感覺係負面印象 pancake入面包住既係好多cream同切碎左既士多啤梨粒❗️雖然有少量既士多啤梨jam 不過真係冇乜味道呢😓 整體感覺好乾爭爭 😂最入得口就係個朱古力雪糕 不過食完個pancake已經好溜 冇乜quota欣賞哩舊雪糕..冰火焦糖燉蛋 $52.甜品最緊要好睇❗️哩個甜品賣相唔錯 d蛋白整左個火焰形狀令燉蛋更添霸氣。仲有小小燒焦既感覺去加強氣勢.。要食個燉蛋就要先ko上層既蛋白 咁個蛋白其實冇乜特別既 不過入口都叫ok 食完層蛋白終於見到焦糖 一敲就食到燉蛋啦❗️質感較為結實 入口返而係好濃既蛋味 因為d雲尼嗱籽係晒底 有少少唔均勻 所以扣左分😕.至於個雪糕我覺得有少少多餘其實 唔係因為難食而係違和感 個雪糕反正同個燉蛋分開放 如果唔要雪糕係
. 冰火焦糖燉蛋 $52
。
至於個雪糕我覺得有少少多餘其實 唔係因為難食而係違和感 個雪糕反正同個燉蛋分開放 如果唔要雪糕係咪可以減幾蚊⁉️
overall 哩個價有點不值 味道都只係普通 但幾岩相機食先 pancake真係叫唔過 雖然有樣但內涵欠奉 收得加一又水都冇杯 更何況係服務 😂