Poking

🎀銅鑼灣。隱藏橙系小店 健康有營PokeBowl🍣 仲有酒飲🍸🎀🪄店名* #Poking🔮地址* 銅鑼灣禮頓道125號地舖🔮🗾分店地區🗾 上環,銅鑼灣💰價錢$367 (2人)➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同區推介👉地區搜尋🔍🗾#pickyme_銅鑼灣剩系食呢一類👉食物類型搜尋🔍🍜#pickyme_日本菜➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖🎵餐廳環境🎵好耐無食過Poking拉🤣🤣成日食肉同熱氣野 間唔中都要食翻啲健康野中和下!見到呢一間位於銅鑼灣內街既Poking專門店設計好靚~主要系用橙色做主調 招牌有寫住都屬於系bar 幾得意~入到去舖頭已經有好多聖誕裝束 相當有氣氛 最特別就係我地坐果個位好似一個秘密空間 系轉左入去 勁有私隱度 整體舖頭裝修得幾靚👍🍽️食物質素🍽️而呢間餐廳顧名思義都係主要食Poking 佢地每一份食物都係有顯示卡路里同埋材料 就算素食者有好多選擇😆而且仲可以根據個人喜好加配相應材料 每一樣都係七彩顏色 吸引食慾~另外都有提供熱食便當 各式飲品 例如咖啡,希臘乳酪,蛋白飲,花茶等 最特別系呢度竟然有得飲酒~👀評分💖💖💖💖💖🪄I Am Greedy $158 入面甘多款 我當

🪄店名* #Poking
🔮地址* 銅鑼灣禮頓道125號地舖🔮
🗾分店地區🗾 上環,銅鑼灣
💰價錢$367 (2人)

➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

🎵餐廳環境🎵

🍽️食物質素🍽️

👀評分💖💖💖💖💖
🪄I Am Greedy $158
入面甘多款 我當然揀左個最邪惡果個😂😂但就係系最邪惡 呢款食完都係451kcal 好正👍入面有三文魚,吞拿魚,鮮蝦,蟹籽沙律,蟹籽,雞蛋絲,青瓜及支豆 營養價值均衡豐富 刺身質感滑嫩 味道新鮮 魚味濃郁~食完都唔會好heavy

🪄 蒲燒鰻魚拼雞扒便當 $118
而家天氣凍咗少少 除咗可以食魚生飯之外 呢間餐廳都有提供熱食便當 咁我就揀咗我最愛嘅鰻魚同埋雞扒😍 兩款肉嘅味道都調味正常 唔算話太膩 同埋仲配有多款雜菜 都係一個健康之選

🪄 椰子蜆湯 +$5
加咗五蚊就可以試到呢一款椰子蜆湯 佢哋嘅蜆肉都幾多 而且都好肥美 不過佢個湯入面有好多洋蔥 我自己就比較鍾意飲creamy啲嘅湯多啲

👀評分💖💖💖💖
🪄飲品-Plum Fizz +$48 & 紅火龍果希臘乳酪特飲+$38
第一杯係布冧酒 佢嘅酒精含量唔算話太多 聞落去可能會有酒味 但係飲落去就有啲似氣泡水 如果好似我咁平時唔飲酒都算幾易入口
另外一杯就比較fresh啲 佢哋嘅特飲係無加到任何糖 只係用咗天然嘅 火龍果同埋乳酪調配而成 所以個感覺會比較健康清淡

(5個💖為最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整體評級⚜️
🎈味道評分*😋😋😋😋
🎈環境質素*🎇🎇🎇🎇🎇
🎈抵食程度*💰💰💰💰
🎈服務態度*💌💌💌💌
  • I am greedy
2024-10-22 912 瀏覽
某天在openrice上發現寶藏小店 Poking 在銅鑼灣新開了分店,所以這天就跟朋友立即來試一下!銅鑼灣店的店面比上環的更大, 而且明顯裝修有一些橙色的元素,門口甚至有一些打卡位,難怪這天星期五晚上也差不多有坐滿。食物方面跟之前在上環分店吃的差不多,主打是健康低脂高蛋白的夏威夷蓋飯,亦有蕎麥麵,最新還出了湯品跟小食,我們這天也有看到有一個明顯是健身人士的男人自己一人來吃。我們兩個分別都點了自選蓋飯,半沙律菜半壽司飯底,這次選了少飯就剛剛好,真的已經很大碗!我們很貪心的加了很多配菜,朋友選的是牛展肉,配了芒果、蟹子、蟹柳沙律、中華沙律、西蘭生, 加上芥末乳酪醬, 牛展肉很軟身,完全不怕會硬,而且調味很夠。我的則是三文魚配粟米、泡菜、冬菇、 蟹子和蟹柳沙律,我個人的口味認為中華沙律、蟹柳沙律跟蟹子都很適合撈飯的,而且兩種沙律味道會比較濃,所以加上白飯很對我胃口,即使是吃健康的食物也不是清淡無味,而且非常飽,因為我們還加了一個牛油果豆腐,有點像台式那種皮蛋豆腐,都是配芝麻醬,但上層的皮蛋就換成了牛油果。牛油果是偏軟的那種,所以跟豆腐加起來的口感還是挺配合的。整體跟之前一樣非常滿意﹐是健康

整體跟之前一樣非常滿意﹐是健康、飽肚又美味的一餐飯!新分店開在銅鑼灣地理位置更好,而且因為份量很大,即使各人只點一碗 蓋飯也會食很久!不像是跟朋友吃碗拉麵會很快就吃完了,在這裏是吃蓋飯即是各人各自點自己的,也是可以坐很久聊天的感覺,很不錯!
宜家既人越黎越講求健康,所以開始流行食Poke Bowl,Poke係夏威夷文,意思係將魚生🍣切粒或者片,再搭配主食、蔬菜同醬料,豪邁咁裝埋喺一大碗入面,就變成宜家既Poke Bowl 夏威夷生魚飯~ 呢到既poke bowl 營養均衡,會列埋卡路里,色彩鮮豔,用料新鮮,係低卡、低脂、高蛋白、健康飽肚既配搭,啱晒要減肥增肌又追求健康既人黎👍🏻(5 😍 係滿分,🤩係半分)I’m greedy - $158 (好味指數:😍😍😍😍🤩)果然係greedy,有超級多料😍 包括有肥美甘香既三文魚粒🍣、魚味香濃又細緻既吞拿魚粒🍣、爽口既鮮蝦🍤、鮮甜解膩既蟹柳沙律🦀🥗、有鹹香又脆卜卜既蟹籽🟠、香口既雞蛋絲🥚、清爽既青瓜粒🥒、清香有咬口既枝豆🫛、香口既芝麻⚪️,口感好豐富,加埋啲自家製醬油,撈埋落去微酸既壽司飯🍣同清新爽脆既沙律菜🥗幾好食😋 健康得黎又唔會dry同寡Moo-moo Onsen Bowl - $108 (好味指數:😍😍😍😍)另一個選擇都五彩繽紛,有唔同既配料,包括惹味軟腍既牛腱肉🐮、酸甜清爽番茄洋蔥莎莎🍅🧅、酸甜芳香既新鮮芒果🥭、香口creamy既溫泉蛋♨️🥚、清新爽口既紫洋蔥🟣🧅、香口既芝麻⚪️

(5 😍 係滿分,🤩係半分)
I’m greedy

Moo-moo Onsen Bowl

另一個選擇都五彩繽紛,有唔同既配料,包括惹味軟腍既牛腱肉🐮、酸甜清爽番茄洋蔥莎莎🍅🧅、酸甜芳香既新鮮芒果🥭、香口creamy既溫泉蛋♨️🥚、清新爽口既紫洋蔥🟣🧅、香口既芝麻⚪️,口感一樣咁豐富,撈埋清香既糙米飯🍚同清新爽脆既沙律菜🥗都唔錯,如果自家製醬油可以再多啲就更加好

冷泡菠蘿紅茶 🍍☕️ - $10 (好味指數:😍😍😍🤩)
跟餐加10蚊就有,有幾芳香甘甜既菠蘿香味🍍,亦有淡淡清新既茶味,可以消膩,不過如果酸甜味可以勁啲就更加好

蜂蜜柚子茶 🍯🍊🍵 - $15 (好味指數:😍😍😍😍)
另外個柚子茶🍊🍵跟餐就加15蚊,酸酸甜甜,有芳香馥郁既柚子🍊香味幾清新,有埋蜜糖🍯感覺滋潤~

好味指數:😍😍😍😍🤩
推介指數:😍😍😍😍🤩
I’m greedy
Moo-moo Onsen Bowl
2024-09-06 1043 瀏覽
平時我同朋友多數銅鑼灣做gym,平時食開既Poking喺銅鑼灣開咗分店,對我地嚟講實在太開心,係健身一族減脂之選😍對於我嚟講Poke餐廳唔需要任何華麗嘅裝潢,最緊要係環境乾淨同食材新鮮!不過餐廳都有一兩個打卡位,面積比起上環分店更加大。- Nutty Shanghai Chicken Protein代表有手撕雞雞胸肉同香煎雞扒,兩款肉質都好滑嫩,份量好大。蘿蔔絲同青瓜絲帶來清新嘅感覺。不過相比起芝麻醬配蕎麥麵,我覺得蕎麥麵都係同鰹魚汁更加夾!- Tuna the Classic 主要材料有吞拿魚、牛油果、青瓜同芒果,吞拿魚口感嫩滑好大粒,加上芝麻粒更香,芒果非常甜美,另外牛油果加上醬油有少少食緊三文魚嘅口感。餐廳可以俾客人選擇一半沙律菜同壽司飯,唔使淨係食壽司飯咁悶🤣- 蜜糖藍莓椰子脆片希臘乳酪健康又好食既甜品好難得,希臘乳酪屬於高蛋白,配上蜜糖已經好好味,加埋椰子脆片同藍莓嚟口感更豐富😍- 蜂蜜枸杞玫瑰花茶餐廳健康飲品都有好多選擇,我揀左蜂蜜枸杞玫瑰花茶,味道甜甜地,見到入面有好多枸杞,非常足料。雖然Poke價錢有少少貴,但Poking嘅蛋白質的確好優質,食材選擇非常多。另外無論壽司

Nutty Shanghai Chicken

- Nutty Shanghai Chicken

Tuna  the  Classic

- Tuna the Classic
主要材料有吞拿魚、牛油果、青瓜同芒果,

蜜糖藍莓椰子脆片希臘乳酪

- 蜜糖藍莓椰子脆片希臘乳酪

蜂蜜枸杞玫瑰花茶
- 蜂蜜枸杞玫瑰花茶
枸杞,非常足料。

雖然Poke價錢有少少貴,但Poking嘅蛋白質的確好優質,食材選擇非常多。另外無論壽司飯沙律菜同蕎麥麵都好食👍🏻
2024-08-30
Nutty Shanghai Chicken
Tuna  the  Classic
蜜糖藍莓椰子脆片希臘乳酪
蜂蜜枸杞玫瑰花茶
3天前 0 瀏覽
冬天呢輪食得太多火鍋,係時候要食返啲健康餐減下肥喇!今次同朋友去到呢間Poking(銅鑼灣分店)食晚飯,餐廳主打健康Poke Bowl,以高蛋白同健康為主,仲有多款選擇,天氣涼仲會warm bowl揀!佢哋仲好貼心會係menu上寫每一款Bow嘅卡路里係幾多。另外,佢地嘅Poke Bow仲可以客製化,自由組合個人口味,可以自選飯或菜底、配料、自家醬汁等。值得一提嘅係餐廳仲有cocktail / 啤酒 / 紅白餐酒揀,下午3 - 8點會有Happy Hour 優惠,我哋緊係會叫埋酒飲啦!Popeye Punch 2.0勁量蛋白質Poke Bowl,呢款好啱減肥 / 做gym嘅朋友,包含咗約150克慢煮雞胸、豆腐、西蘭花、雜錦香菇,調味就用芝麻碎配日式照燒醬。Tropical Moo-moo幾鐘意呢款Bow,入面好豐富,包括有牛腱肉、西蘭花、菠蘿粒、藜麥車厘茄沙律配和風沙律汁。沙律清新爽口,加入咗醋之後,提升味道層次感。紅酒Cabernet Seuvignon,果味比較濃厚,酸度會比較低,配紅肉一流!白酒Chardonnay 香氣非常豐富,有清爽果香,仲有檸檬酸甜香!
冬天呢輪食得太多火鍋,係時候要食返啲健康餐減下肥喇!

Popeye Punch 2.0

Tropical Moo-moo

紅酒

白酒
4天前 0 瀏覽
平時一個月同同事最少食一次pokebowl上2個星期喺銅鑼灣發挖到pokebowl 小店《Poking》有唔少set好的選擇《I’am Greedy》顧名思義貪心咩都有三文魚,吞拿魚,鮮蝦,蟹柳沙律,蟹籽雞蛋絲,青瓜,枝豆配自家製豉油清清地調味唔多選擇困難症啱晒可以選壽司飯/糙米飯/沙律菜/蕎麥麵我選咗壽司飯加沙律菜大份到都食唔晒補咗幾十蚊點咗杯《椰青冰萃叻啡》好飲唔錯《D. Tuna The Classic》點了以吞拿魚為主題的pokebowl今次揀咗壽司飯底配料有吞拿魚、牛油果、青瓜、新鮮芒果、芝麻以及自製醬油牛油果生熟度剛好芒果份量唔算多幾好開胃*建議大家選擇沙律菜底可以食多啲菜之餘又食得晒唔好浪費Poking (銅鑼灣)銅鑼灣禮頓道125號地舖
平時一個月同同事最少食一次pokebowl

有唔少set好的選擇

《I’am Greedy》
顧名思義貪心咩都有
三文魚,吞拿魚,鮮蝦,蟹柳沙律,蟹籽
雞蛋絲,青瓜,枝豆配自家製豉油
清清地調味唔多

好飲唔錯

《D. Tuna The Classic》
點了以吞拿魚為主題的pokebowl
今次揀咗壽司飯底
配料有吞拿魚、牛油果、青瓜、新鮮芒果、芝麻以及自製醬油
牛油果生熟度剛好
芒果份量唔算多幾好開胃
*建議大家選擇沙律菜底可以食多啲菜之餘又食得晒唔好浪費

Poking (銅鑼灣)
銅鑼灣禮頓道125號地舖
2025-01-11 0 瀏覽
平時我喺香港食過好多次夏威夷飯,每次都超好食!今次去嘅呢間叫Poking,就係銅鑼灣嘅逛街區。我哋叫咗一款叫Greedy嘅Bowl,裡面有三文魚🐟、吞拿魚、蟹柳🦀、蝦🍤、雞蛋🥚,真係咩都有一啲,超級豐富!仲叫咗一個Creamy Bowl,主要係蟹籽、三文魚、豆腐同青瓜🥒,每一口都好滋味,口感層次分明!我個人最鍾意叫一半沙拉🥗一半壽司飯🍚如果你唔鍾意上面嘅組合,可以自由選擇不同嘅配料,根據自己口味調整!想健康啲,仲可以選擇糙米飯,或者要齋沙律底,真係好靈活!每日八點之前都有Happy Hour🍻,最平嘅啤酒兩瓶只需$68!Single Mix嘅Gin Tonic都只要$40,真係太正啦!✨
平時我喺香港食過好多次夏威夷飯,每次都超好食!

今次去嘅呢間叫Poking,就係銅鑼灣嘅逛街區。

我個人最鍾意叫一半沙拉🥗一半壽司飯🍚

2025-01-09 0 瀏覽
今日,同家人入左這間店食飯。環境清靜舒適,比較似橙色簡約風。當時食了店家招牌蓋飯I Am Greedy配紅火龍果乳酪特飲, 和Creamy Baby 配牛油果乳酪特飲。乳酪特飲明顯是新鮮水果酢取,配上無糖希臘乳酪而成。飲品不會太甜,主打喝到乳酪的奶香,口感偏厚。牛油果乳酪更突顯到乳酪特有的咸香。火龍果則較重果甜味,會有淡淡酸甜味。Creamy baby(c餐)醬汁是沙律醬加山葵,上層木魚絲配蟹籽,下層則有牛油果三文魚和豆腐做配菜,味道甜中帶辣,口感偏濃。I am Greedy(a餐)比較少醬,主打品嚐食材獨有口質,上層鋪上蟹肉絲蟹籽紫菜,下層則是三文魚,吞拿魚,蝦,枝豆做配菜。口感會更加豐富。總體而言,魚生挺新鮮,三文魚可以食到魚本身的油脂,C餐口感比較濃郁,a餐則更加清淡,推薦食得比較清淡的人試。魚生蓋飯食材非常健康豐富,的確適合健身人士。#Poking#銅鑼灣禮頓道125號

#Poking
#銅鑼灣禮頓道125號

2025-01-06
做冬,聖誕,新年,一路係咁食食食,食到肚滿腸肥。想忍住唔食嘢,但肚餓又真係對於一個為食嘅人嚟講係好辛苦嘅事。決定去銅鑼灣嘅Poking食個夏威夷蓋飯,感覺會冇咁罪惡。tuna the classic($118) +$3轉淨沙律菜底(唔要飯同麵) + $12 冷泡玫瑰紅茶 + $15 香濃南瓜湯:好大嘅一碗!食完真係好飽. 吞拿魚份量多而且新鮮。牛油果棉滑。菠蘿香甜。青瓜同沙律菜都好新鮮爽脆。南瓜湯棉滑濃稠,用咗好多洋蔥去煮。冷泡玫瑰紅茶,玫瑰味好出,味道清香。香煎三文魚柳便當($118)+ $28秘製牛腱肉 + $5椰子蜆湯:如果鍾意食熱食嘅朋友,呢度都有自選熱食便當可以揀。朋友要咗糙米飯底就更高纖。三文魚表面煎得香脆,入邊依然保留肉汁。牛腱肉煮嘅時間夠,所以易咬開,而且牛腱肉牛味都好濃。伴菜味道清甜,有雞髀菇片,粟米芯,甜豆同埋紅蘿蔔。值得加$5將個南瓜湯轉做椰子蜆湯,佢有兩款蜆喺入邊,每款掀起碼有三粒,令個湯有鮮味。間唔中食清啲,會覺得好舒服

間唔中食清啲,會覺得好舒服

2025-01-08 0 瀏覽
做完gym有時候要食返啲健康嘢,原來銅鑼灣禮頓道有間賣魚生飯,餐牌上面就會列出每個餐嘅卡路里,健康人士嘅飯堂I Am Greedy $158叫得Greedy 一聽就知好多料,岩曬貪心人仕食Greedy Bowl 集齊三文魚、吞拿魚、鮮蝦、蟹柳,全部都系高蛋白質低脂肪食物飯底亦可以自由選擇,想食得健康D,可以簡沙律菜做Base Thai Good Day $98另外試左個Thai底Bowl,雞扒、鮮蝦、菠蘿配泰式沙律醬個醬汁酸酸甜甜,配上健康食材好滋味

I Am Greedy $158
叫得Greedy 一聽就知好多料,岩曬貪心人仕食
飯底亦可以自由選擇,想食得健康D,可以簡沙律菜做Base

Thai Good Day $98
另外試左個Thai底Bowl,雞扒、鮮蝦、菠蘿配泰式沙律醬
個醬汁酸酸甜甜,配上健康食材好滋味

位於銅鑼灣的Poking,主打健康餐食,餐廳橙色的設計簡約時尚,明亮清新,讓人感到輕鬆愉悅;座位寬敞舒服,用餐環境舒適,無論是與朋友聚餐還是獨自享用,都是不錯的選擇I Am Greedy $183菜如其名,材料十分豐富,包括三文魚、吞拿魚、鮮蝦、蟹柳沙律、蟹籽、雞蛋絲、青瓜和枝豆,熱量僅有451卡路里,營養價值均衡,既健康又滿足刺身質感滑嫩,味道新鮮,魚味濃郁,肥美的三文魚和細緻的吞拿魚,搭配清爽的青瓜,加上自家製醬油的更為整道菜增添了風味Thai Good Day $110包含了蝦、雞扒、菠蘿、中華沙律、甘荀絲、花生碎和泰式沙律醬蝦的鮮嫩與多汁的雞扒互相結合,提供了豐富的蛋白質,既飽肚又滿足。菠蘿的甜味與酸味增添了一絲熱帶風情,而花生碎、中華沙律和甘荀絲則帶來了清爽的口感,讓整個菜餚更加輕盈,泰式沙律醬的酸辣味道更是將所有食材完美融合餐飲配了 冷泡菠蘿紅茶,菠蘿的果香與紅茶的醇厚相互交融,口感清爽可口蘋果醋氣泡紅茶,蘋果醋的酸甜與氣泡的清爽感相結合,解膩一流 總體評分環境:7/10食物:7/10服務:7.5/10抵食:7/10Poking📍銅鑼灣禮頓道125號地舖

I Am Greedy $183

Thai Good Day $110
包含了蝦、雞扒、菠蘿、中華沙律、甘荀絲、花生碎和泰式沙律醬

蘋果醋氣泡紅茶,蘋果醋的酸甜與氣泡的清爽感相結合,解膩一流

總體評分
環境:7/10
食物:7/10
服務:7.5/10
抵食:7/10

Poking
📍銅鑼灣禮頓道125號地舖
2K
❣️健康好味嘅poke bowl ❣️-今次嚟到銅鑼灣食poke bowl🤣 平時想食健康啲 都會食poke bowl 覺得選擇多🤣 又有唔同嘅配料同埋醬汁可以揀 夠大兜 食完飽肚😝 呢間環境唔錯 坐得幾舒服 食材都幾新鮮😝-🍣Salmon The Classic $118入面有三文魚、牛油果、青瓜、葱花、芝麻 😊我哋揀咗一半沙律一半壽司飯 🤣 三文魚好新鮮 同牛油果 點豉油食 好好食🤓 -🥘Thai good day $98呢個bowl 有雞扒 🍗鮮蝦 🦐菠蘿 🍍仲配埋泰式沙律醬汁😝 今次轉左蕎麥麵 🤓 雞扒好滑 我哋都好鍾意呢個泰式沙律汁 同個蕎麥麵好match🥹-🥥椰子蜆湯 $20椰子味好濃 蜆肉好甜🤤 雖然細碗咗啲 不過都好滿足😊- 🥑牛油果豆腐 $38牛油果好軟熟 加埋豆腐 🤤口感幾配合 呢個小食都唔錯❣️-📍Poking銅鑼灣禮頓道125號地舖-
❣️健康好味嘅poke bowl ❣️

牛油果好軟熟 加埋豆腐 🤤口感幾配合 呢個小食都唔錯❣️

📍Poking
銅鑼灣禮頓道125號地舖
2025-01-05 0 瀏覽
上星期放工後同朋友嚟到「Poking」食晚飯🤩🤩餐廳主打夏威夷蓋飯,並提供多款高蛋白食物選擇!店內的menu仲會標明每款菜式所含的卡路里,啱哂注重健康飲食人士🙌🏻🙌🏻🍱I Am Greedy $158✨賣相吸引!包括有三文魚、吞拿魚、鮮蝦、蟹柳沙律、蟹籽、雞蛋絲、青瓜、枝豆等~~三文魚同吞拿魚鮮甜肥美,鮮蝦口感爽彈🍤,加上蟹柳、青瓜、雞蛋絲等配料,味道層次豐富😋😋🍱Salmon The Classic $118✨朋友就叫咗呢款,望落都唔錯!包括有三文魚、牛油果、青瓜、蔥花、檸檬、芝麻碎等~~三文魚刺身肉質肥美,牛油果口感幼滑🥑!飯底揀咗配壽司飯,整體份量都多,健康又好味👍🏻👍🏻🍹凍檸檬茶 (+$15)✨茶味香濃,帶點檸檬的清香🍋!口感清爽解渴❤️❤️
上星期放工後同朋友嚟到「Poking」食晚飯🤩🤩

🍱I Am Greedy $158✨

🍱Salmon The Classic $118✨

🍹凍檸檬茶 (+$15)✨
茶味香濃,帶點檸檬的清香🍋!口感清爽解渴❤️❤️
2025-01-03 0 瀏覽
Pokebowl 一定係外食健康之選🥰⛳️一大碗唔同嘅魚生組合作為主食 可以揀蕎麥麵、壽司飯、或者係沙律菜做底 營養均衡,用料新鮮,低卡、低脂、高蛋白、健康飽肚既配搭^ω^呢間poking 餐牌仲有列明唔同菜式嘅卡路里I Am Greedy $158 451kcal大大碗材料豐富有三文魚🍣吞拿魚,鮮蝦,蟹柳沙律 🥗蟹籽、雞蛋絲🥚青瓜🥒枝豆、芝麻 仲可以加倍extra protein e.g 雞扒、牛扒、炒雜菌菇Creamy Baby $128 550kcal三文魚,牛油果🥑雞蛋絲,豆腐,青瓜🥒蟹籽、木魚絲、脆炸蒜粒 配芥末乳酪🧀️沙律醬 健康又飽肚之選餐牌選擇好多,我都諗咗好耐要食咩😂仲自選Bowl想食咩都可以自己組合除咗魚生飯poke bowl 仲有熱食便當🍱下次一定要試🥰
Pokebowl 一定係外食健康之選🥰⛳️
呢間poking 餐牌仲有列明唔同菜式嘅卡路里

I Am Greedy $158 451kcal

Creamy Baby $128 550kcal
三文魚,牛油果🥑雞蛋絲,豆腐,青瓜🥒
蟹籽、木魚絲、脆炸蒜粒 配芥末乳酪🧀️沙律醬
健康又飽肚之選
餐牌選擇好多,我都諗咗好耐要食咩😂
仲自選Bowl想食咩都可以自己組合
除咗魚生飯poke bowl 仲有熱食便當🍱
下次一定要試🥰
多款高蛋白丼飯選擇!都有列明卡路里🧐減肥、健身人士可以輕鬆選擇🥳飯底有壽司飯、糙米飯🍚可以揀,仲可以免費配沙律🥗糙米飯煮得好好,唔會太硬難消化👍🏻IAm Greedy $158滿滿嘅三文魚+呑拿魚角粒刺身,仲有各種配料,超豐富😍呢款可以咩都試吓🤤The Ultra Omega $128我自己偏好熟食,就揀左呢款煎三文魚+溫泉蛋+牛油果+西蘭花配蕎麥麵三文魚超級好食!煎得好嫩😍蕎麥麵又係出奇地好食🤩口感好好,煮得好彈牙!紅火龍果希臘乳酪特飲 加配價$38希臘乳酪+紅肉火龍果,冇額外加糖!好天然健康嘅味道🥳通便排毒😆

多款高蛋白丼飯選擇!都有列明卡路里🧐
減肥、健身人士可以輕鬆選擇🥳

IAm Greedy $158

The Ultra Omega $128
三文魚超級好食!煎得好嫩😍
蕎麥麵又係出奇地好食🤩口感好好,煮得好彈牙!

紅火龍果希臘乳酪特飲 加配價$38