2023-03-09
【Rim Coffee。土瓜灣】———————————————————餐廳裝修以木系🪵為主,整體環境舒服悠閑自在的感覺,和暖的自然採光,岩哂同朋友閒聊大半日放鬆心情。✨炸魚布里歐配蕃薯條 $108布里歐包口感非常柔軟香甜,外表脆軟牛油味香濃,麵包非常好食😍👅炸魚超大塊,炸得岩岩好食落非常juicy熱辣辣,蕃薯條分量多到食唔哂🤪性價比高👍🏻✨香脆風乾火眼卡邦尼 $118炸過既Prama Ham 非常脆口,好似台灣既豬肉紙咁,不過就鹹左d,所以一定要配埋意粉食,我卡邦尼意粉味道不錯,但可能因為我哋掛住打卡,所以食嗰陣意粉甜漿口,意粉建議趁熱食😂😂Lunch Set 免費跟茶或咖啡,而我選擇左凍綠茶,另外仲有烏龍茶可以選擇,茶味幾香濃,倒埋落杯配冰粒飲都唔會覺得啖味。👧🏻:👅👅👅👅性價比:🌕🌕🌕🌕推薦指數:🌕🌕🌕🌕
【Rim Coffee。土瓜灣】
———————————————————
✨炸魚布里歐配蕃薯條 $108