2020-12-24
Season 係少有係十二月頭已經好有聖誕氣氛嘅餐廳 地點位於上環荷里活道附近 有一種隱世餐廳嘅感覺🙈 由於新開嘅關係 餐廳員工好貼心會好留意食客嘅要求 值得一讚✨精選生蠔 $54/半打店長推薦嘅抵食生蠔只係$9 /1隻所以我就嗌咗半打,$9平價生蠔嚟講到幾厚肉,唔錯✨芝士焗海鮮拼盤$298有龍蝦 帆立貝 田螺 芝士黑松大啡菇 新鮮海蝦 ,材料非常豐富,每一樣海鮮都擺得好靚。我最鍾意就係個芝士焗波士頓龍蝦,龍蝦蝦肉彈牙又有味,而日本牛油帆立貝牛油味都好出即使用芝士焗完都食到浸鮮味!✨芝士黑松露意大利飯呢一款黑松露芝士意大利飯非常有過人之處味道口感好獨特,意大利飯係偏向硬身少許的,第一口食落有少少奇怪,但係呢一種少許硬身嘅意大利粉有一種魔力,令人越食越想食😂推薦之作!✨炸雞軟骨串 $68一共有四串雞軟骨,餐廳炸到脆卜卜,雞軟骨串保持住有雞油嘅香味,味道唔錯
✨精選生蠔 $54/半打
✨芝士焗海鮮拼盤$298