2024-11-07 0 瀏覽
🌟漢堡扒全日早餐($132)漢堡扒好厚肉,加上洋蔥,切開有肉汁,特別一提一定要用佢的蜜糖點脆脆的吐司,蜜糖滲入麵包入面,香脆又香甜。每樣食材都好新鮮,牛油果的熟度剛剛好,仲有車厘茄、三文魚、煎蛋、煙肉、牛肉都好食。🌟濃鮮龍蝦意大利飯($165)滿滿的龍蝦肉,意大利飯除左海鮮香之餘,仲有蛋黃的咸香,估計係加左咸蛋黃,心思之作。🌟經典英式伯爵茶梳乎厘($158)有三大件梳乎厘,好鬆軟,個伯爵茶醬汁唔會太甜,帶有茶香,另外仲有三件伯爵茶厥餅,煙韌清爽,另外仲有一件蛋糕仔。🌟人見人愛花茶($52)顏值的確非常高,裏面有好多好大朵的靚靚花花,個茶葉也調配得唔錯,帶點甘香。

🌟漢堡扒全日早餐($132)

🌟濃鮮龍蝦意大利飯($165)

🌟經典英式伯爵茶梳乎厘($158)

🌟人見人愛花茶($52)
  • 漢堡扒全日早餐
2024-11-06 0 瀏覽
📍 Sips.lban(尖沙咀)@sipsilban生日月份繼續食生日飯🍰打卡餐廳唔少得🍰最近係韓國蜜瓜當造嘅季節!真係好鮮甜🍈整間餐廳嘅裝修都好有韓國氣氛,座位夠晒闊落而且仲有好多少女入嚟用餐🍴✨ 漢堡扒全日早餐配料豐富,有齊牛油果🥑煎蛋🍳雜菇、厚吐司、•茄汁炆牛腩🐮牛腩勁入味勁鬆軟,本身仲以為係••茄汁豆,真係有啲意外😳而一個幾有創意🤭厚多士可以自己加蜜糖,脆卜卜既外皮,鬆軟嘅內在,不得了🤩•漢堡扒勁厚勁厚,一隻拳頭咁大👊🏻肉質嫩滑煎完,都仲係有好juicy既肉汁🐮充滿牛味🐮•煎蛋仲要係燶邊半熟的太陽蛋 🍳真流心🥚✨ 濃鮮龍蝦意大利飯整個飯都用龍蝦汁嚟煮,充滿龍蝦味!仲有龍蝦肉,鮮甜厚肉🥰煮到啲飯金黃色,非常吸睛🤩意大利飯生熟度控制得宜🫶🏻咬落有粒粒飯口感🍚✨ 蜜瓜在初夏升溫時清脆嘅綠色已經好吸睛📸點影都咁靚!以蜜瓜主題做嘅沙冰配香滑cream唔會甜到漏,慢慢溶化飲到蜜瓜嘅鮮甜🍈✨人見人愛花茶每一次食完晚餐,總係會好飽好滯好油膩,都一定會飲花茶,有玫瑰香嘅花茶特別消滯,同時亦都可以令我瞓覺好啲!好清新同時好香濃嘅花茶🌹飲完好舒服😌✨ 蜜瓜在沙冰降溫時係蜜瓜梳乎厘🍈秋天到當然要吃當季

📍 Sips.lban(尖沙咀)
@sipsilban

生日月份繼續食生日飯🍰
打卡餐廳唔少得🍰最近係韓國蜜瓜當造嘅季節!
真係好鮮甜🍈
整間餐廳嘅裝修都好有韓國氣氛,座位夠晒闊落
而且仲有好多少女入嚟用餐🍴

✨ 漢堡扒全日早餐
厚多士可以自己加蜜糖,脆卜卜既外皮,鬆軟嘅內在,不得了🤩
•漢堡扒勁厚勁厚,一隻拳頭咁大👊🏻
肉質嫩滑煎完,都仲係有好juicy既肉汁🐮
充滿牛味🐮
•煎蛋仲要係燶邊半熟的太陽蛋 🍳
真流心🥚

✨ 濃鮮龍蝦意大利飯
整個飯都用龍蝦汁嚟煮,充滿龍蝦味!
仲有龍蝦肉,鮮甜厚肉🥰
煮到啲飯金黃色,非常吸睛🤩
意大利飯生熟度控制得宜🫶🏻
咬落有粒粒飯口感🍚

✨ 蜜瓜在初夏升溫時
清脆嘅綠色已經好吸睛📸
點影都咁靚!
以蜜瓜主題做嘅沙冰配香滑cream
唔會甜到漏,慢慢溶化飲到蜜瓜嘅鮮甜🍈

✨人見人愛花茶

梳孚厘入口柔軟又有空氣感
外層帶點焦脆
中間不會過於濕潤或空氣感太重🍴
蜜瓜的香度正好帶出梳孚厘的蛋香濃的梳孚厘🩷

很久沒寫食評,但真的要說出服務員真的須要培訓,希望店方經理或主管可以看到,有一位長髮帶眼鏡偏瘦的服務員安排了我們兩人位,由於我們會點比較多食物,所以自行轉了附近的四人位,而當時店是超多空位,也沒什麼客人,所以完全不會影響其他客人,但當服務員發現我們換枱,她已露出黑面情況,問我們為什麼要換枱..我禮貌地解釋了 ,她後來也沒什麼到她給我們點餐時,因為我眼睛不好,叫錯一些餐,因為原來每個餐都有飲品送,那我們便想立即更正一些餐點 或散叫不要飲品之類,便隨即立即想跟她更改,也是第一次要更改,我家人看到她即時反白眼🙄, 當時我只顧着看餐牌而沒有留意到她的表情….我們不是要求要有酒店的服務水平,也不是要求有笑容或很過分的要求…只是正常應有的工作態度但這樣的服務我們真的覺得很奇怪…花錢來吃飯,好像要看服務員面色….雖然服務員言語上沒有不禮貌對我們但工作態度真的須要改善, 倍訓…
但工作態度真的須要改善, 倍訓…

下午茶
  • 軟綿綿粟米蛋糕
來自韓國品牌的咖啡店,裝修以簡約設計很輕鬆舒服的感覺。嚟呢度甜品絕不能錯過,一定要點😚🔶粉紅吞拿魚貓耳朵粉粉紅色醬汁係用火龍果做的,每粒貓耳朵粉都沾滿汁,煙燻吞拿魚肉好粉嫩,有煙燻香味,吃起來帶點鹹香。🔶漢堡扒全日早餐食材豐富賣相,特別喜歡個漢堡扒,厚厚的但肉質超juicy ,仲有個多士好酥脆超好吃。🔶蜜瓜在初夏升溫時 梳乎厘淨係賣相已經好靚,梳乎厘質地口感鬆軟輕盈,蛋香味濃,加上蜜瓜味嘅cream,仲有新鮮蜜瓜果肉,好香甜美味。🔷斑蘭椰子咖啡🔷焦糖脆脆鮮奶咖啡

🔶粉紅吞拿魚貓耳朵粉

🔶漢堡扒全日早餐

🔶蜜瓜在初夏升溫時 梳乎厘

🔷斑蘭椰子咖啡
🔷焦糖脆脆鮮奶咖啡

午餐
  • 蜜瓜在初夏升溫時 梳乎厘
2024-10-29 202 瀏覽
呢間位於海港城嘅韓式Cafe近排搬咗去新舖,地方大咗,坐得幾舒服,亦都轉咗少少Menu,多咗疏乎厘pancake,brunch嘅選擇漢堡扒全日早餐 $132呢份all day breakfast好豐富,有漢堡扒、燉牛肉、牛油果、煙三文魚、煙肉、炒蘑菇、煎蛋等等,漢堡扒好厚,仲保留到啲肉汁,見三文魚砌得好靚,成朵花咁,塊多士加咗牛油煎過,所以好香口,仲可以加埋燉牛肉嘅汁或者蜜糖一齊食濃鮮龍蝦意大利飯 $165加入咗濃郁嘅蝦湯同埋芝士一齊燉煮,入口嘅感覺好creamy,龍蝦肉都幾多,大概有半邊龍蝦嘅份量經典英式伯爵茶梳乎厘 $158呢度嘅梳乎厘pancake有好多款選擇,我哋就揀咗伯爵茶口味,有三件梳乎厘,配料方面就有雪糕、蕨餅同貝殼蛋糕,梳乎厘即叫即整,質感都幾輕盈鬆軟斑蘭椰子咖啡 $52賣相好靚,仲有少少漸層效果,入口飲到斑蘭香,唔會好甜抹茶鮮奶 $46抹茶味都幾濃,仲有心形拉花添

漢堡扒全日早餐 $132

濃鮮龍蝦意大利飯 $165

經典英式伯爵茶梳乎厘 $158

斑蘭椰子咖啡 $52
賣相好靚,仲有少少漸層效果,入口飲到斑蘭香,唔會好甜

抹茶鮮奶 $46
抹茶味都幾濃,仲有心形拉花添
推薦指數:🌕🌕🌕🌘🌑近排見到好多人打卡韓國cafe,短期內就未有機會去,海港城呢間韓系咖啡廳,有種小文青風。因為見到嘅巨型粟米刨冰(可去我IG睇reels)而慕名而來,但覺得佢個主食比想像中平凡,甜品/飲品可以一試💫【🥢 𝐖𝐡𝐚𝐭 𝐈 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐞𝐝 食咗啲咩】◐ 焦糖蘋果奶 $48|8/10 🌟意外驚喜,味道似蘋果金寶拿鐵,熱飲唔會太甜,非常自然值得嗌◐ 半半炸雞 $155|7/10 🌟[初雪芝士炸雞 +蒜蓉蜜糖炸雞]芝士炸雞較好食,相反蒜蓉蜜糖太甜,食到尾會有點膩。但整體肉汁都保持到,炸雞皮唔會過厚◐ 黑麻麻之戀蛋糕 $68|6.5/10 黑芝麻味幾突出,但蛋糕比較結實,沒有空氣感,切勿挑戰單獨完成,連芝麻忌廉都係比較硬身◐ 黑芝麻鮮奶|6/10覺得唔係一個難沖得好飲嘅飲品,可惜黑芝麻淡而奶味較多◐ 明太子帶子炒年糕 $92|4/10失望的主食,明太子醬有啲水汪汪,年糕亦不太掛汁=sips;;lban @sipsiilban📍 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OTG61號舖🏷️地區:#laymao_尖沙咀分類:#laymao_韓式=harbourcity #tsimshats
推薦指數:🌕🌕🌕🌘🌑

【🥢 𝐖𝐡𝐚𝐭 𝐈 𝐨𝐫𝐝𝐞𝐫𝐞𝐝 食咗啲咩】

◐ 焦糖蘋果奶 $48|8/10 🌟
意外驚喜,味道似蘋果金寶拿鐵,熱飲唔會太甜,非常自然值得嗌
◐ 半半炸雞 $155|7/10 🌟
[初雪芝士炸雞 +蒜蓉蜜糖炸雞

◐ 黑麻麻之戀蛋糕 $68|6.5/10

◐ 黑芝麻鮮奶|6/10
覺得唔係一個難沖得好飲嘅飲品,可惜黑芝麻淡而奶味較多

◐ 明太子帶子炒年糕 $92|4/10
失望的主食,明太子醬有啲水汪汪,年糕亦不太掛汁

=
sips;;lban @sipsiilban
📍 尖沙咀廣東道3-27號海港城海運大廈地下OTG61號舖
🏷️
地區:#laymao_尖沙咀
分類:#laymao_韓式
=
harbourcity #tsimshatsui #korean #cake #dessert
次次經過呢間韓式Cafe都好多人幫襯🇰🇷食物款式都幾多又打卡📸環境餐牌 漢堡扒全日早餐 $132 有個全日供應嘅Brunch Menu,漢堡扒全日早餐🍳有埋三文魚同牛油果,勁豐富,仲跟焦香面嘅吐司。 濃鮮龍蝦意大利飯 $165 話明係韓式Cafe當然有大量西式菜,濃鮮龍蝦意大利飯,龍蝦肉🦞份量不少,Risotto 口感正常,龍蝦湯味可以更濃。 蜜瓜在初夏升温時梳乎厘 $148 本身好想試佢招牌粟米🌽沙冰/蛋糕🥹 但同行友人唔食🥲就轉戰梳乎厘,叫咗新Item蜜瓜味,賣相🈵分,梳乎厘可能蛋嘅比例唔夠,食落較泡狀濕潤,唔夠挺身。 蜜瓜在沙冰降温時 $68及斑蘭椰子咖啡 $52 至於兩杯飲品都有驚喜!蜜瓜沙冰🍈無額外太多糖漿,唔會太甜。斑蘭椰子咖啡雖然無得轉做skimmed milk,但少奶可能飲到更濃郁嘅斑蘭味。

餐牌

蜜瓜在沙冰降温時 $68及斑蘭椰子咖啡 $52
斑蘭椰子咖啡 /  蜜瓜在沙冰降温時

斑蘭椰子咖啡 /  蜜瓜在沙冰降温時
2024-10-24 116 瀏覽
海洋味道的海鮮年糕好足料,有五隻蝦同埋青口,好新鮮好有鮮味,而蝦都好彈牙,蕃茄醬汁酸酸甜甜,越食越開胃,一啲都唔膩!年糕都好彈牙煙韌,仲好入味半半炸雞(原味炸雞+初雪芝士炸雞)炸雞件件都炸得好香脆,兩款口味都好好食,外脆內嫩,仲好juicy!我最鍾意就係食初雪芝士炸雞,炸雞灑滿有大量鹹鹹香香嘅芝士粉,配埋醬汁一齊食都好好味,仲有炸薯條伯爵茶布甸牛角包窩夫擺盤好靚,兩塊牛角包窩夫酥脆鬆軟,帶有牛油香氣,配搭埋牛奶雪糕、伯爵茶布甸、厚厚嘅cream一齊食,加埋伯爵茶醬汁,伯爵茶味真係好濃郁!份量好足夠,好味黑麻麻之戀蛋糕好吸引,蛋糕上層鋪滿芝麻慕絲,入面有厚厚嘅cream同埋黑芝麻蛋糕,配埋Oreo碎,味道好夾!仲食到超香濃嘅芝麻味道咖啡三步曲,呢個絕對可以滿足我呢個咖啡控!因為可以一次過飲哂三款咖啡,包括濃縮咖啡、意式濃縮、鮮奶咖啡,咖啡味道好濃郁,有唔同嘅層次牛奶雪糕咖啡,雪糕份量好多,香滑嘅牛奶雪糕,牛奶味好濃郁!自己根據個人喜好加入香濃嘅咖啡,好味餐廳舒適寬敞,適合同朋友傾計食飯chill番晚!食物擺盤好精緻!餐廳店員服務態度好友善,抵讚

半半炸雞(原味炸雞+初雪芝士炸雞
炸雞件件都炸得好香脆,兩款口味都好好食,外脆內嫩,仲好juicy!我最鍾意就係食初雪芝士炸雞炸雞灑滿有大量鹹鹹香香嘅芝士粉,配埋醬汁一齊食都好好味,仲有炸薯條

伯爵茶☕️布甸牛角包🥐窩夫🧇 $145香滑濃郁嘅伯爵茶布甸🍮👍🏼💕牛角包窩夫🧇可以配上伯爵茶醬或者牛奶雪糕🍦仲有煙煙韌韌嘅糯米糍點綴⛄️仙境🧚🏼‍♀️藍莓🫐之夢蛋糕 🍰 $68蛋糕🍰層次感分明,鬆軟的蛋糕中間包住新鮮嘅藍莓🫐酸酸甜甜配搭得好好👍🏼好好食😋真心同一般普遍嘅藍莓🫐蛋糕唔同蒜蓉蜜糖🍯炸雞 🍗$72炸雞都幾大粒佢個有皮薯條🍟,香脆得黎又唔油膩櫻花🌸棉花糖泡泡🫧浴 $62上面有大粒棉花糖🍬&士多啤梨乾 🍓再配搭士多啤梨🍓酸酸甜甜嘅醬,好開胃,好好飲🥳橡果黑毛豬🐗卡邦尼意粉🍝呢個卡邦尼意粉,好重芝士味🧀偏向結身啲,不過食到最後可能有少少漏🙈🙈牛奶🥛雪糕咖啡
伯爵茶☕️布甸牛角包🥐窩夫🧇 $145
香滑濃郁嘅伯爵茶布甸🍮👍🏼💕
牛角包窩夫🧇可以配上伯爵茶醬或者牛奶雪糕🍦
仲有煙煙韌韌嘅糯米糍點綴⛄️

仙境🧚🏼‍♀️藍莓🫐之夢蛋糕 🍰 $68
蛋糕🍰層次感分明,鬆軟的蛋糕中間包住新鮮嘅藍莓🫐

蒜蓉蜜糖🍯炸雞 🍗$72
炸雞都幾大粒
佢個有皮薯條🍟,香脆得黎又唔油膩

櫻花🌸棉花糖泡泡🫧浴 $62
上面有大粒棉花糖🍬&士多啤梨乾 🍓
再配搭士多啤梨🍓酸酸甜甜嘅醬,好開胃,好好飲🥳

橡果黑毛豬🐗卡邦尼意粉🍝
呢個卡邦尼意粉,好重芝士味🧀
偏向結身啲,不過食到最後可能有少少漏🙈🙈

牛奶🥛雪糕咖啡
  • 仙境藍莓蛋糕
  • 櫻花棉花糖泡泡浴
星期六11點幾坐低,間餐廳都唔細,但眼見樓面就得1位。高峰時期有11檯客,帶位、落單、上菜、斟水、埋單都係嗰個有啲瘦既女仔。見佢一腳踢,但都有紋有路,冇甩漏。落完單知道我地share,會主動拎碟比我地。有人追單,佢真係入廚房追同埋講返比客聽要等多幾多分鐘(我真係試過太多次睇住個樓面聽完係就咁行咗去冇跟進)。仲要見到佢有空閒時間唔係hea而係抹比客share果啲碟。今時今日咁既服務態度真係要讚下佢!
Iberian  Pork  Carbonara
2024-10-19
午餐
Iberian  Pork  Carbonara
2024-10-19 298 瀏覽
Cafe hopping都係我其中一個興趣。今次到訪位於尖沙咀海港城嘅咖啡店「sips;;lban」。佢哋原來係韓國仁川嘅咖啡店品牌,最出名就係刨冰同埋蛋糕,一場嚟到一定要試晒兩款。首先當然食咗主食先,韓國菜必食嘅一定係炸雞。我就試咗半半炸雞,一次過可以試晒甜辣和蒜蓉蜜糖味。辣魷魚紫菜包飯紫菜包飯簡直係名物,入面放咗辣魷魚辣辣地原來都幾開胃,加上白飯可以中和一下。釜山粒粒粟米刨冰嚟到一定必試呢款粟米刨冰,粟米天然嘅甘甜味其實同刨冰都好夾。軟綿綿粟米蛋糕試完刨冰,另一款粟米蛋糕都值得一試,幼滑嘅口感加上豐富嘅層次,最緊要係一啲都唔會覺得膩。舖

辣魷魚紫菜包飯

釜山粒粒粟米刨冰

軟綿綿粟米蛋糕
2024-10-19 218 瀏覽
朋友推介海港城新開嘅韓式cafe,裝修靚食物水準高,出嚟食飯主菜係其次,甜品先係重點!我地叫咗一客蛋糕一客刨冰,兩樣都超高質~餐廳以梳化位為主,坐得舒服啱晒慢慢傾計。黑芝蔴蛋糕唔甜,中間有少少果醬同果乾提升味道層次,蛋糕軟綿唔會好乾,而且份量比想像中大。花生刨冰有紅豆蓉點綴,花生淋醬有好香濃嘅花生味,驚喜位在於底層係超古早味嘅炒花生碎,係勁香!!!必食推介年糕同炸雞都係正常發揮,欣賞炸雞全部都係無骨啖啖肉~飲品芝麻牛奶好濃芝麻味,茉莉茶配甜品啱啱好👍🏻

餐廳以梳化位為主,坐得舒服啱晒慢慢傾計。

年糕同炸雞都係正常發揮,欣賞炸雞全部都係無骨啖啖肉~

飲品芝麻牛奶好濃芝麻味,茉莉茶配甜品啱啱好👍🏻
2024-10-18
2024-10-16 170 瀏覽
벚꽃크로를粉嫩少女心櫻花牛角包窩夫Cherry Blossom croffle $132 - 除左有賣相靚靚嘅櫻花🌸餅,呢個牛角包🥐窩夫🧇又脆又煙韌,配搭香濃嘅牛乳雪糕🍦,味道同打卡一流呀!가리비가 들어간 멘타이코 떡볶이明太子帶子炒年糕 $92Mentaiko Teokbokki with Scallops - 第二樣又脆又煙韌嘅就係呢個炒年糕喇,仲配搭大大粒魚籽,帶子又軟滑~쇠고기구이김밥烤牛肉紫菜包飯 $92Jonnaise Grilled Beef Gimbap - 大大件餡多飯飯少,口感非常滿足😌

벚꽃크로를
粉嫩少女心櫻花牛角包窩夫
Cherry Blossom croffle $132

가리비가 들어간 멘타이코 떡볶이
明太子帶子炒年糕 $92

쇠고기구이김밥
烤牛肉紫菜包飯 $92
Jonnaise Grilled Beef Gimbap
- 大大件餡多飯飯少,口感非常滿足😌
海港城一直都有好多打卡嘅餐廳,今日嚟到海運嘅地下!👍🏻半半炸雞分別揀咗蒜香蜜糖炸雞、洋蔥汁炸雞,食落真係好有韓國食到嘅風味,雞皮香脆不油膩,雞肉多汁嫩滑。蒜香同蜜糖嘅配搭非常之恰到好處。👍🏻辣魷魚紫菜包飯當你叫咗炸雞就唔想食得過於滯肚,所以揀紫菜卷就係明智嘅選擇。每一件嘅飯卷都包得相當實淨,配料滿滿,辣魷魚嘅味道相當突出!👍🏻軟綿綿粟米蛋糕咁大個人先係第一次食粟米味嘅蛋糕,抱有試伏嘅心態但竟然帶嚟咗滿滿嘅驚喜蛋糕嘅口感做得非常鬆軟,中間嘅忌廉亦都相當輕盈,火炙過嘅粟米,加上木糠、朱古力脆脆居然相當和諧。👍🏻伯爵茶布甸牛角包窩夫天氣轉涼,所以婉拒咗刨冰嘅誘惑,揀咗呢一款擺盤豐富、少女一定會喜歡嘅牛角包窩夫。窩夫並無因為配料而變得濕潤或者軟淋,反而牛油香氣非常誘人,加上滑捋捋嘅布甸、牛奶雪糕、黃豆粉厥餅,帶點冰火交融嘅感覺!最鍾意一定係佢額外加配嘅伯爵茶醬汁,茶味幾香。👍🏻濟州金橘梳打食完咁多嘢之後梗係想嚟一啖清爽又解膩嘅飲品,呢杯口感清新舒爽,更更加有大大塊嘅柑橘肉添。👍🏻櫻花泡泡浴用咗櫻花嘅糖漿,加入咗棉花糖、白朱古力,非常之少女心!飲落去亦都冇預期中嘅甜,奶味確實係好好地中和咗。

海港城一直都有好多打卡嘅餐廳,今日嚟到海運嘅地下!

👍🏻半半炸雞

👍🏻辣魷魚紫菜包飯

👍🏻軟綿綿粟米蛋糕

👍🏻伯爵茶布甸牛角包窩夫

👍🏻濟州金橘梳打

👍🏻櫻花泡泡浴
最近非常多人到訪的sips;;lban😼韓系清新風環境同埋食物都啱哂打卡(๑•̀‧̫•́๑)食物質素有驚喜!๑半半炸雞🍗 $155๑明太子帶子炒年糕🔥 $92食韓國野唔少得炸雞,貪心鬼之選👉🏻半半炸雞🍗可以揀兩款口味,而且係無骨!啖啖肉啊!炸雞外皮香脆,內裡肉質鮮嫩。蒜蓉蜜糖🍯炸雞帶有滿滿的蒜香氣🧄同蜜糖完美融合。甜辣炸雞有微微辣味刺激感,甜與辣恰到好處😆炒年糕明太子醬濃郁,帶著微微的鮮辣味。Q彈煙韌的年糕吸收了明太子的風味😛加上兩粒煎香了的帶子,味道更加豐富😼😼๑伯爵茶布甸牛角包窩夫🥐 $145๑仙境藍莓之夢蛋糕🍰 $68超推介的甜品環節(๑>◡<๑)伯爵茶布甸牛角包窩夫讚讚!牛角包窩夫🧇外皮酥脆,內裡鬆軟🤤感受到層次分明的口感🫶🏻淋上香濃的伯爵茶醬😽加埋震騰騰的伯爵茶布甸🍮伯爵茶香氣超濃郁!布甸質地絲滑~茶香100分🥳藍莓蛋糕🫐擺盤好有心思🤩海綿蛋糕輕盈柔軟,新鮮的藍莓酸甜可口,加上藍莓醬同藍莓奶油😋๑牛奶雪糕咖啡☕️ $72๑濟洲柑橘梳打🍊 $52牛奶雪糕咖啡完美結合濃郁的咖啡香氣和雪糕口感,濃郁咖啡的香氣撲鼻而來,加入牛奶雪

最近非常多人到訪的sips;;lban😼
韓系清新風環境同埋食物都啱哂打卡(๑•̀‧̫•́๑)
食物質素有驚喜!

๑半半炸雞🍗 $155
๑明太子帶子炒年糕🔥 $92

๑伯爵茶布甸牛角包窩夫🥐 $145
๑仙境藍莓之夢蛋糕🍰 $68

๑牛奶雪糕咖啡☕️ $72
๑濟洲柑橘梳打🍊 $52
牛奶雪糕咖啡完美結合濃郁的咖啡香氣和雪糕口感,濃郁咖啡的香氣撲鼻而來,加入牛奶雪糕🍦絲滑的口感😋濟洲柑橘梳打十分清新,而且用上新鮮柑橘,超清甜!👅