2022-07-10
$168可以食到炸雞+焗雞+Pizza放題,確實好吸引,見到嗰餐牌,有6款炸雞同5款焗雞選擇,外加兩款黃金鹹蛋炸同焗雞,真係心動樣樣都想試,不過為了不浪費食物,今次揀幾款最鍾意嘅小試一吓,下次再嚟試其他。炸雞 + Pizza 放題📌檸檬柚子炸雞📌香草青檸炸雞📌黃金鹹蛋炸雞炸雞本身皮脆肉嫩多汁,品質高,絕對唔係只有炸皮冇雞肉,係真係食緊雞。以上三款賣呈鮮黃色,賣相吸引,擺盤亦不錯。味道方面,檸檬柚子酸酸甜甜,又有條條柚子,味道豐富又有咬口,吸引。香草青檸味道雖然普通,但青檸味香,同炸雞好夾。黃金鹹蛋咁邪惡嘅味道,小編覺得係必食,餐廳將鹹蛋味道做得極好味。📌蜜糖蒜香焗雞蒜香味好似同炸唔係好夾,但同焗就好夾,蒜香味極濃,加上蜜糖,相當惹味。📌熱帶風情薄餅薄餅係6吋,唔會係嗰啲一見到大大塊見到就已經飽,份量好體貼剛好,餅身好脆但唔厚,芝士份量足夠可以拉絲,味道亦冇失準。📌芝麻菠菜唯一少少失望係這碟小食,普通了一點。
炸雞 + Pizza 放題
📌檸檬柚子炸雞
📌香草青檸炸雞
📌黃金鹹蛋炸雞
以上三款賣呈鮮黃色,賣相吸引,擺盤亦不錯。
香草青檸味道雖然普通,但青檸味香,同炸雞好夾。
📌蜜糖蒜香焗雞
📌熱帶風情薄餅
📌芝麻菠菜
唯一少少失望係這碟小食,普通了一點。