2022-03-10 42 瀏覽
葵涌廣場很多小店都很有特色,見到有雪糕漢堡很有創意,就和朋友試試。雪糕漢堡$35,選了外層麵包,再選雪糕口味,然後選兩款配料。原來是把漢堡包皮香烤變成飛碟壓扁,包皮在中間包裹著滿滿的雪糕,我選了綠茶味,配料是紅豆和棉花糖,咬下去除了有冰凍的綠茶雪糕,又有微暖的漢堡包口感。加上糖浸紅豆大大粒,香甜又夠粉,還有軟綿綿的棉花糖,覺得配搭很不錯!吃完不覺得甜膩,正適合開始轉熱的天氣。兩人吃一個雪糕漢堡不夠過癮,還點了小食炸魷魚鬚$25。魷魚份量頗多,炸得酥脆夠香,鹹味適中,都是粗身大條一束束的,大大啖吃,更加過癮。小食來說,性價比高。還有三拼飛碟$25,自選三款配料。點了火腿﹑芝士和吞拿魚,又要讚自己配搭得很好,芝士微溶,又有火腿鹹香,配上吞拿魚香濃味道,口感軟綿綿,飛碟烤過又更香口,非常好吃!價錢來說絕對比茶餐廳便宜。其實只要不介意立食,個人真的很喜歡邊逛邊吃,會記住這裏的雪糕漢堡呢。

2022-03-09
10 分鐘 (堂食)
2022-03-08 30 瀏覽
聽講,葵廣三樓開咗一間新舖頭✨雪糕burger ✨ something cool好耐冇去過葵涌廣場喇, 大家都知道呢度係一個美食小天堂😄只要你諗到嘅小食葵廣都會有, 今日行過發現開咗唔少新型嘅舖頭。就眼睇呢間舖頭嘅名就知道係食凍嘢㗎喇\(◎o◎)/Menu好簡單就係主打雪糕漢堡同埋有唔同嘅醬料,配料可以選擇除此之外仲有熱食可以試下 。今次,我就揀咗個漢堡雪糕同炸薯條🍨 漢堡雪糕 ( 雲呢拿雪糕, 花生碎,榛子醬)暖暖哋嘅漢堡, 配上凍冰冰嘅雪糕,喺兩種極大對比嘅味道之下有驚喜喎 🤭🤭真係正✧\(>o<)ノ✧整體味道唔會太甜。 而且又 份量十足冇揸流灘㗎😂店主小哥哥 整完嘢食之後佢會提醒你點樣食,提供一個紙碟俾你裝住嚟食,好方便⁄(⁄ ⁄•⁄-⁄•⁄ ⁄)⁄完全唔會好論盡 。🍟 薯條係即叫即炸✧\(>o<)ノ✧所以食落去熱辣辣⁄(⁄ ⁄•⁄-⁄•⁄ ⁄)⁄特別香脆特別好食 地址葵芳葵涌廣場3樓3069室T28#852 #foodies
聽講,葵廣三樓開咗一間新舖頭
✨雪糕burger ✨ something cool

好耐冇去過葵涌廣場喇, 大家都知道呢度係一個美食小天堂😄
只要你諗到嘅小食葵廣都會有,
今日行過發現開咗唔少新型嘅舖頭。
就眼睇呢間舖頭嘅名就知道係食凍嘢㗎喇\(◎o◎)/

除此之外仲有熱食可以試下 。

今次,我就揀咗個漢堡雪糕同炸薯條

🍨 漢堡雪糕 ( 雲呢拿雪糕, 花生碎,榛子醬)

特別香脆特別好食
地址
葵芳葵涌廣場3樓3069室T28
#852 #foodies
-前排某知名雪糕牌子賣新嘢個時應該唔少人想試奈何名額有限,而家葵廣呢間新鋪Something Cool有得賣,大家唔洗排餐傻又有得食好味甜品啦而且更多選擇價錢更加相宜~ 呢度唔止有雪糕漢堡,仲有雪糕三文治,雪糕班戟同雪糕菠蘿包(但今日未番貨唯有下次再試),完全係雪糕控嘅天堂😋😋鋪頭亦有提供炸物選擇,大家可以鹹甜一齊食~ Something Cool嘅落單方式係先揀包再揀雪糕味道最後加埋配料~~🍔<雪糕漢堡 $35>我地今日揀左漢堡包配士多啤梨醬同雪糕加綿花糖呢度係用漢堡包夾住雪糕同配料再用熱壓方式整成,op top會再加蜜糖,整體配合得好好唔會有過甜嘅情況,漢堡整體仲keep到脆身效果唔會因為雪糕而淋哂,士多啤梨醬同雪糕無預想中咁甜,所以就算op top dressing有蜜糖都唔會過甜,兩者好夾,綿花糖嘅存在有少少類似mochi嘅效果,一份其實幾大個建議大家同朋友share食可以試多啲其他嘢~🍽<炸魷魚鬚 $25>魷魚鬚份量適中,每件魷魚都好厚肉,食落口感都好豐富😋😋而且唔需要點醬食都好夠味👍🏻但外層塊炸皮硬咗少少🤏🏻如果炸既時間剛剛好就完美了🤤🤤🥤&

🍔<雪糕漢堡 $35>
我地今日揀左漢堡包配士多啤梨醬同雪糕加綿花糖

🍽<炸魷魚鬚 $25>

🥤<黑牛 $30>

呢杯代表懷舊港式茶餐廳先有既飲品 冇諗過嚟到葵廣都可以品嘗到🤤🤤朱古力雪糕上面淋上朱古力醬 mix埋可樂飲 本身以為朱古力雪糕係普通朱古力冇咩料既雪糕嚟 點知飲落口入面充滿住一粒粒既朱古力 口感好滿足😋😋

………………………………………………………………………………
📮葵芳葵涌廣場3樓3069室T28號舖

Opening hours:
Mon-Sun 1200-2100

#hkfoodie #hkig #hkfood #hkigdaily #hkfoodpic #hkfoodblogger #hkfoodblog #hkfoodlover #foodie #foodphotography #food #foodstagram #foodlove #hkstyle #relax #happiness
2022-03-02 43 瀏覽
疫情下嘅葵廣 好多舖頭都冇開好在我想食嘅麵包雪糕有開隻公仔so cute cute麵包 雪糕 toppings 都可以任揀然後再配小食即叫即整 所以都需要少少時間麵包雪糕 $35朱古力雪糕+棉花糖+焦糖漿omg 依舊麵包~~絕對係邪惡嘅軸心🤤炸得太正了吧脆到一個點 又未去到太乾/太硬 配埋雪糕食一凍一熱🦦正班戟雪糕 $35依個好似無咁邪惡雲呢拿雪糕 +曲奇碎+朱古力漿 係穩陣唔會出事嘅配搭炸魷魚鬚配芝士醬 $25係炸到好香脆嘅魷魚鬚再配埋芝士醬邊有得輸
疫情下嘅葵廣 好多舖頭都冇開

邊有得輸

2022-02-27
午餐
2022-03-01 24 瀏覽
葵廣最近開咗一間食雪糕 Pancake嘅小食店🍦有唔同嘅包同雪糕口味揀 可以自己配搭😋 見好多人食佢嘅招牌雪糕burger 就試下😛🍦雪糕漢堡 $35雪糕口味揀咗綠茶味🍵 另外仲可以揀兩款配料 我就揀咗紅豆同棉花糖😛 因為係即叫即整 都要預返啲時間等 店主好貼心咁幫我地切開咗一半👍🏻 漢堡表面好香脆 甜甜地 入面係滿滿嘅綠茶雪糕 外熱內冷嘅口感好好食😋 🍍雪糕菠蘿包 $35男朋友就叫咗個雪糕菠蘿包 雪糕口味揀咗士多啤梨🍓 配料就揀咗Oreo碎同花生碎🥜 菠蘿包仲係暖 配埋雪糕 、Oreo碎同花生碎口感十足😆🍌香蕉船 $35相信大家細個嘅時候都食過香蕉船😛 估唔到而家都食到🤣 有兩大球雪糕 分別係朱古力同綠茶味 仲有一條焦糖香蕉同餅乾條 小朋友見到一定好開心🥰
🍦雪糕漢堡 $35

🍍雪糕菠蘿包 $35

🍌香蕉船 $35
2022-02-20 115 瀏覽
週末時約閨蜜去葵芳行街+掃街係指定動作,最近3樓新開左一間主打「雪糕漢堡」嘅小食店,覺得幾得意,就幫襯下。包面款式、雪糕口味同埋toppings都可以自由選擇,店員會喺黑板仔上面寫晒當日供應嘅口味。樣樣都吸引,嗌咗好多嘢食!🥯芋頭味雪糕漢堡($35)𝙏𝙤𝙥𝙥𝙞𝙣𝙜: Oreo碎, 朱古力醬個人認為雪糕配漢堡最好食,呢個橫切面真係不得了,非常澎湃,不過雪糕溶化得好快,冇乜時間影相打卡。⋄🥞朱古力味雪糕班戟($35)𝙏𝙤𝙥𝙥𝙞𝙣𝙜: Oreo碎, 焦糖醬班戟嘅口感你漢堡包淋身啲,鍾意食漿口口感嘅朋友可以揀呢個。⋄🍟炸薯條配芝士醬($25)廿幾蚊有咁大份炸薯條,仲可以配唔同醬,好抵食。🦑炸魷魚鬚($25)新鮮滾熱辣剛剛炸起,食落非常滋味!🍞炸麵包配榛子醬($25)炸麵包口感鬆脆,不過略嫌太油膩,好邪惡。

樣樣都吸引,嗌咗好多嘢食!

🥯芋頭味雪糕漢堡($35)
𝙏𝙤𝙥𝙥𝙞𝙣𝙜: Oreo碎, 朱古力醬

🥞朱古力味雪糕班戟($35)
𝙏𝙤𝙥𝙥𝙞𝙣𝙜: Oreo碎, 焦糖醬
班戟嘅口感你漢堡包淋身啲,鍾意食漿口口感嘅朋友可以揀呢個。

🍟炸薯條配芝士醬($25)
廿幾蚊有咁大份炸薯條,仲可以配唔同醬,好抵食。

🦑炸魷魚鬚($25)
新鮮滾熱辣剛剛炸起,食落非常滋味!

🍞炸麵包配榛子醬($25)
炸麵包口感鬆脆,不過略嫌太油膩,好邪惡。
2022-01-29
下午茶
2022-02-18 44 瀏覽
早排同朋友去咗葵芳廣場食飯!然後俾我哋搵到一間好有特色嘅餐廳,就係呢一間something cool啦!真係好正!我哋叫咗一個雪糕漢堡, $35 ,而且揀咗雲呢拿口味!非常大件嘅雪糕漢堡真係好吸引,而且上面再加咗朱古力醬同埋花生!非常完美嘅配搭!呢度嘅雪糕漢堡外面係脆脆地又有少少熱!入面就係凍冰冰嘅雪糕!口感真係好爽!建議大家如果去葵芳廣場嘅話都可以去試吓!

外賣自取
Something Cool🍧|葵廣 3樓新駐場新店!✨雪糕burger pancake!炸雪糕!😍|😂無去葵廣一段時間,發覺都開左唔少新既舖頭。🤔睇間舖頭既名就知道係食凍既野。佢地既menu好簡單,主打雪糕漢堡,有多款醬料同配料可以選擇。除左有甜野食,佢地都仲有熱既小食可以試下!😍香港人最鍾意冬天食雪糕!🤣今次我就揀左雪糕pancake,炸魷魚鬚試下,另外老細仲送左個新item:炸雪糕比我試下,開心🤣🥳多謝曬~🍧雪糕pancake (朱古力雪糕,oreo碎,棉花糖)暖暖地既pancake, 配上凍冰冰既雪糕真係好正🤣味道唔錯,整體唔會話太甜。同埋佢都幾足料,夠曬滿足!☺️但pancake可以再鬆軟d就完美啦!最重要係,完全唔會食到好論盡😂都會提供一個紙碟比你裝住食,好方便。👍🏻🐙炸魷魚鬚除左甜野,尼個炸魷魚鬚都好值得推介✨✨尼位店員哥哥炸得啱啱好😍魷魚好彈牙,又夠大條,但唔會好難咬,外面夠曬脆卜卜🥳味道方面都好好,鹹香味啱啱好,唔會好似其他魷魚鬚咁太重口味,大家都可以揀醬料配搭。🍧炸雪糕本身想試下炸蕃薯條,因為我個人真係勁鍾意,但無曬貨🥺,真係好可惜。店員哥哥見我好糾結,後尾就話請我試
Something Cool🍧

🍧雪糕pancake (朱古力雪糕,oreo碎,棉花糖)

🐙炸魷魚鬚

🍧炸雪糕
本身想試下炸蕃薯條,因為我個人真係勁鍾意,但無曬貨🥺,真係好可惜。店員哥哥見我好糾結,後尾就話請我試下未推出既新產品。我梗係話好啦!炸雪糕炸到啱啱好☺️,外面超級脆,熱辣辣,入面既雪糕開始融化,真係超級正☺️!冷熱交融,講真我自己食曬成件都得,希望佢地快d推出,等我下次可以再返去買。🤣或者再請我食都得

🙈我見佢既環境都好乾淨,店員哥哥又好好傾,態度好好,尼間大家都可以去試下~
2022-02-17 26 瀏覽
Something Cool (葵涌廣場)🍾用餐體驗經過見到,估唔到雪糕同麵包可能做到朋友,覺得好有趣所以同朋友仔一於試下!☺️店員非常有禮貌同耐性咁等我哋慢慢揀好先點餐,對選擇困難症嘅我哋嚟講非常warm💯💯雪糕麵包:🍵綠茶雪糕班戟 配料:紅豆 + 棉花糖 $35綠茶同紅豆不嬲都係絕配🤟🏻無得輸!另外佢個綠茶雪糕好高質,綠茶味香濃,配上軟綿綿的棉花糖同班戟,一流,用叉食好方便。🍫朱古力雪糕漢堡 配料:Oreo碎 + 棉花糖 $35朱古力雪糕同Oreo出奇地夾😍令個層次豐富左好多。而漢堡包身烤過比較硬身,用唔到叉食,小店店員好細心咁提醒我哋有手套提供使用,所以拎住食都算方便👍🏻唔使擔心唔衛生或者食到成手都係。🍦雲尼拿雪糕方包 配料:焦糖醬 + 棉花糖 $35最後作為貪吃的人類當然要試埋佢個方包啦!😏本身對方包期望不高,但佢炸成飛碟咁令雪糕可完整又完美咁包裹係包裡面,而且方包係咁多款包入面最可以吸到雪糕的一款😋咁樣令個包同焦糖雪糕可以更好咁結合,融為一體呀!焦糖同雲尼拿好夾(不得不讚下自己揀配料嘅眼光🤗😎)。小食:🦑炸魷魚鬚 $25魷魚鬚炸得偏燶,如果鍾意香口啲的朋友可以試下,如果可以揀埋
Something Cool (葵涌廣場)

🍾用餐體驗

雪糕麵包:
🍵綠茶雪糕班戟 配料:紅豆 + 棉花糖 $35

🍫朱古力雪糕漢堡 配料:Oreo碎 + 棉花糖 $35

🍦雲尼拿雪糕方包 配料:焦糖醬 + 棉花糖 $35

小食:
🦑炸魷魚鬚 $25
魷魚鬚炸得偏燶,如果鍾意香口啲的朋友可以試下,如果可以揀埋炸的程度就更perfect啦!🤭

🍟炸薯條配芝士醬 $25
芝士醬令成個薯條加咗好多分👏🏻🧀,薯條係幼身薯條,份量都好足夠。

整體評分:
味道 🌟🌟🌟🌟🌟
環境 🌟🌟🌟🌟
服務 🌟🌟🌟🌟🌟
衛生 🌟🌟🌟🌟🌟
抵食 🌟🌟🌟🌟🌟
#SomethingCool @somethingcool
#icecream #burger #icecreamburger #葵廣 #創意料理 #葵涌 #fusion #hkfood #hkfoodie #hkeater #hkfoodlover #hkfoodblogger #hkfoodstagram #hkcafe #hk #hongkong #homekong #hker #小店 #高質 #支持小店 #食好西 #食西 #食好東西 #香港美食 #香港好去處 #香港情侶 #相機食先 #食物治療 #美食治療
2022-02-13 28 瀏覽
型格雪糕 • 包🎈Something Cool/Tell You Something Cool: Let’s Try The Combination Of Bread And Ice Cream./深知麵包類同雪糕不嬲都可以做到好朋友👭不過 平時好少見到專門整雪糕麵包嘅店舖見葵廣嘅呢間小店有呢個配搭 試吓麵包同雪糕製作而誕生嘅成品先😝雪糕菠蘿包($35) 🍦綠茶配紅豆+花生搭綠茶味雪糕降低咗整體嘅甜度蜜紅豆帶微甜 能與鹹香味花生造成中和效果而脆口花生亦提升咗雪糕內餡嘅口感🥜菠蘿包暖暖地 加埋雪糕紅豆加花生 感覺非常充實🥪雪糕方包 ($35)🍦雲呢拿配Oreo+花生雲呢拿配Oreo 黑白型格配搭加多條花生友😂雪糕方包嘅外型勁似飛碟 (三文治嘅一種)方包外層烘至脆邊 呈微微金黃色中心填滿黑白配嘅雲呢拿雪糕同Oreo碎🍫加埋一大堆花生友 係另類嘅甜品三文治炸魷魚鬚 ($25)魷魚鬚香脆 識落嘴唔會太油膩點埋茄汁 甜甜酸酸就會更加開胃啦覺得小店好有心呀 所以有小小嘅建議🤏如果配料方面可以加多少少選擇就更好啦例如椰子片 杏仁片 麻糬粒 爆谷 甚至新鮮水果都可以試下 可能可以吸引到更多朋友仔㗎🙆
型格雪糕 • 包

🎈Something Cool

/Tell You Something Cool:

深知麵包類同雪糕不嬲都可以做到好朋友👭
不過 平時好少見到專門整雪糕麵包嘅店舖
見葵廣嘅呢間小店有呢個配搭
試吓麵包同雪糕製作而誕生嘅成品先😝

雪糕菠蘿包($35)
🍦綠茶配紅豆+花生
搭綠茶味雪糕降低咗整體嘅甜度
蜜紅豆帶微甜 能與鹹香味花生造成中和效果
而脆口花生亦提升咗雪糕內餡嘅口感🥜
菠蘿包暖暖地 加埋雪糕紅豆加花生 感覺非常充實

🥪雪糕方包 ($35)
🍦雲呢拿配Oreo+花生
雲呢拿配Oreo 黑白型格配搭加多條花生友😂
雪糕方包嘅外型勁似飛碟 (三文治嘅一種)
方包外層烘至脆邊 呈微微金黃色
中心填滿黑白配嘅雲呢拿雪糕同Oreo碎🍫
加埋一大堆花生友 係另類嘅甜品三文治

炸魷魚鬚 ($25)
魷魚鬚香脆 識落嘴唔會太油膩
點埋茄汁 甜甜酸酸就會更加開胃啦

覺得小店好有心呀 所以有小小嘅建議🤏
如果配料方面可以加多少少選擇就更好啦
例如椰子片 杏仁片 麻糬粒 爆谷
甚至新鮮水果都可以試下
可能可以吸引到更多朋友仔㗎🙆

最近發現葵涌廣場開咗間新店,主要係食雪糕Pancake、漢堡或方包,相當有趣。每一款甜品除了可以自選雪糕口味,仲可以有兩份配菜了,每加一個配料另外加$3。雪糕班cake $35雲呢拿、Oreo、焦糖醬班戟質感比較實淨,減少出現溶化情況,不過亦都唔會太乾,加上Oreo粒粒口感十足,雲呢拿味道甜香,配搭焦糖醬亦非常匹配。雪糕漢堡$35綠茶、Oreo、紅豆滿滿的綠茶雪糕放在漢堡裏面,漢堡表面香脆甜香,感覺得意,平時好少食到咁嘅漢堡,綠茶配紅豆好夾,成件事好豐富。加炸薯角$15 x 2仲可以用優惠價去加配其他鹹點得好好似真係食漢堡包配搭薯條咁,有趣。仲有芝士醬,夠晒鹹香!門面及Menu

雪糕班cake $35
雲呢拿、Oreo、焦糖醬

雪糕漢堡$35
綠茶、Oreo、紅豆

加炸薯角$15 x 2

門面及Menu
外賣自取
2022-02-09 17 瀏覽
葵廣真係小食天堂😻 任何小食你諗到嘅葵廣都有 最近呢到就新開左一間專賣雪糕漢堡嘅小店🤯 咁有趣我哋當然要試下啦🤩雪糕漢堡分別可以揀1款麵包 1個雪糕口味同2款toppings👅我哋就試左一個雪糕漢堡同一個雪糕班戟🥰 店內提供手套同埋紙巾 可以用手拎住黎食🤣 雪糕漢堡用左漢堡包夾住朱古力雪糕 揀左oreo同棉花糖🤤 熱辣辣漢堡包住冰凍嘅朱古力雪糕 漢堡口感香脆 包裹住軟滑雪糕 係2種極大對比嘅感觀底下異常有驚喜好味😋 雪糕班戟外層口感較為鬆軟 揀咗香芋味嘅雪糕配搭oreo同紅豆 香甜美味👅除咗雪糕之外 佢哋有幾款小食😆 我哋仲試埋炸魷魚鬚 由於即叫即炸 所以食落熱辣辣特別香脆 都唔錯架🌟

2022-02-04 51 瀏覽
新年去左葵廣掃街,因為最近葵涌邨爆疲再加上我早去到,所以葵廣唔算多人。行左一圈見倒哩間食雪糕漢堡幾吸引又唔貴當然要試下。佢地嘅雪糕有幾款唔同味,除左配漢堡,亦可以揀配三文治或者班戟,佢地同時仲有小食供應。因為小店得一個人負責,所以店員有時間會入左廚房準備食材,如果要落單就要撳鐘仔。朱古力雪糕漢堡+Oreo碎+朱古力醬($35)  - 除左揀雪糕同麵包之外,食客仲可以揀兩款配料,我就揀左Oreo碎同朱古力醬,如果要再加配料就每款加$3。雪糕漢堡係預先切開左一半方便食,小店仲會有膠手套、叉同紙巾提供。朱古力雪糕朱味都幾濃,漢堡個質地有啲似豆沙餅個餅皮咁,幾軟熟唔會太乾,不過就算用手套食啲雪糕都好容易滴到周地都係,要食得比較小心。香芋雪糕班戟+花生碎+焦糖漿($35) - 班戟口感同漢堡差唔多,只係外形唔同,似一個打開嘅散銀包咁,因為冇切開,用叉都食倒,反而冇漢堡咁易食到啲雪糕滴晒落地,而香芋雪糕都食得出香芋味,以平價雪糕黎講都算唔錯。炸薯條(跟餐加$15) - 小食本身散叫就$25,但如果有叫雪糕就可以加$15加配。薯條份量都幾多,係幾多肉嘅粗薯,即叫即炸好夠熱又夠脆,店員仲會問我地需唔需

香芋雪糕班戟+花生碎+焦糖漿

炸薯條(跟餐加$15) - 小食本身散叫就$25,但如果有叫雪糕就可以加$15加配。薯條份量都幾多,係幾多肉嘅粗薯,即叫即炸好夠熱又夠脆,店員仲會問我地需唔需要加鹽。
炸薯條

總結,雪糕漢堡除左好食之外,都比想像中飽肚,如果一人食一個再加埋小食真係可以當正餐勁飽,如果想試埋其他食店,建議可以兩個人share一個。
香芋雪糕班戟+花生碎+焦糖漿
炸薯條
2022-01-30 28 瀏覽
自疫情之後, 車車已經好耐無去過葵廣食野啦, 今日咁岩經過就入去刷下街! 經過見到E間新開雪糕漢堡包嘅小店覺得幾得意, 於是就去試下! 小店提供6️⃣款口味嘅雪糕同4️⃣款配料, 6️⃣個醬比你自製專屬雪糕漢堡/Pancake, 車車試左Pancake配士多啤梨雪糕, 紅豆同士多啤梨醬, 估唔到味道幾夾! 外層熱辣辣, 入面凍冰冰, 好刺激! 而漢堡車車就揀左朱古力雪糕配棉花糖同oreo碎, 棉花糖煙煙韌韌加埋脆脆嘅oreo碎, 口感相當豐富!除左雪糕漢堡同pancake, 小店仲有多款小食, 車車就點了炸魷魚鬚, 魷魚鬚炸得熱辣辣, 外皮超酥脆, 肉質口感彈牙極邪惡!

2022-01-19
下午茶
葵涌廣場勾起咗好多細個嘅回憶呢度食嘢好平又多選擇 又多衫賣 已經好耐冇嚟過好開心食咗好味嘅嘢想分享吓全部都即叫即整 等一陣就有 非常足料又抵食 係有些少邪惡嘅 但間唔中一次氹自己開心♥︎ 班cake+朱古力+Oreo碎+紅豆 $35香濃嘅朱古力味 凍冰冰 配上暖粒粒即整嘅班cake我就揀紅豆同Oreo 原來好夾好好味 超級幸福嘅滋味♥︎ 炸魷魚鬚$25即炸即食 卜卜脆 平平哋細細份 夠晒滋味♥︎ 炸薯條 配 芝士醬 $25鍾意佢嘅薯條幼身 外皮脆得來又唔會乾配埋個邪惡芝士醬 都只係$25♥︎迷你雪糕 (香芋味) 薯條餐 $20 好香嘅香芋味 回味無窮 要搵到呢間鋪頭就3樓要沿白色階磚入嚟
葵涌廣場勾起咗好多細個嘅回憶
呢度食嘢好平又多選擇