2024-01-24
用餐時間(12:22pm lunch)過開呢邊做嘢,睇吓有冇咩可以快食,見到呢間pasta幾吸引叫咗個嚟試。佢個Menu得幾款俾你揀,所以選擇困難症嘅食客唔會出事,店員話Shack Special 係俄式酸奶牛肉Beef Stroganoff🇷🇺🥩 ,最後都係揀咗意式忌廉蘑菇。🇮🇹🍄所有pasta 即叫即整,落完order要等佢12-15分鐘左右🕰️ ,如果趕時間嘅就可能會炆憎啲,但我覺得食物最緊要熱辣辣,我覺得還可接受。一煮起急不及待試一啖,食材簡單有幾種菇🍄同埋蔥🌿,配埋意式蘑菇醬汁,已經好有住家飯嘅感覺(以前英國住Hall,有個意大利妹都會煮意粉pasta,係呢隻味啦❣️令人懷念)長通粉唔會太淋,軟硬適中al dente。份量充足男士都夠飽。個人來講,等15分鐘都值得。佢本身一小盒芝士🧀,因為成件事夠熱,落啲芝士落去會即溶。(落完之後掛住食唔記得影相🤪)佢有張印仔卡可以儲印仔,9 stamps for 1 free pasta❣️
過開呢邊做嘢,睇吓有冇咩可以快食,見到呢間pasta幾吸引叫咗個嚟試。 佢個Menu得幾款俾你揀,所以選擇困難症嘅食客唔會出事,店員話Shack Special 係俄式酸奶牛肉Beef Stroganoff🇷🇺🥩 ,最後都係揀咗意式忌廉蘑菇。🇮🇹🍄 所有pasta 即叫即整,落完order要等佢12-15分鐘左右🕰️ ,如果趕時間嘅就可能會炆憎啲,但我覺得食物最緊要熱辣辣,我覺得還可接受。一煮起急不及待試一啖,食材簡單有幾種菇🍄同埋蔥🌿,配埋意式蘑菇醬汁,已經好有住家飯嘅感覺(以前英國住Hall,有個意大利妹都會煮意粉pasta,係呢隻味啦❣️令人懷念)長通粉唔會太淋,軟硬適中al dente。份量充足男士都夠飽。個人來講,等15分鐘都值得。佢本身一小盒芝士🧀,因為成件事夠熱,落啲芝士落去會即溶。(落完之後掛住食唔記得影相🤪)佢有張印仔卡可以儲印仔,9 stamps for 1 free pasta❣️