The whole set serves a several dishes which are tiny and nice. The quality of food is high. The staff is willing to share his experience on the wine tasting and choices to match with the food. It separates two areas, one is for casual dining, where they arranged us to sit in; another one is a big room which had a half-moon big bar table with a big TV screen which is quite cozy and nice. However, the whole dining time was too long which took more than 2.5 hours to complete a late lunch. It will b
However, the whole dining time was too long which took more than 2.5 hours to complete a late lunch. It will be better to mention in the set menu so you could reserve the time for your next journey.
2024-08-13
2024-06-16 89 瀏覽
約左朋友去左位置天后呢間【WAKO SAKE LABO.IZAKAYA 】轉飲清酒同食串燒,網上睇到介紹有清酒放題就去左啦,岩晒中意飲酒嘅朋友呀~店内主打超過80款日本酒及清酒任飲放題,來自日本不同縣市嘅清酒/梅酒/果酒等!駐場有專業唎酒師介紹,熟悉各種酒的特徵及口感,可以了解到你嘅喜好去品嘗😋餐廳裝潢以型格科幻風配巨型LED螢幕🖥️餐廳除了清酒外,仲有好多款日式小食同串燒選擇!我就點左雞髀肉、月見免治雞肉棒、牛小排、牛舌、魷魚、薯條等等既串燒送酒,燒得很好味😋

2024-04-25
2024-05-29 192 瀏覽
酒鬼必到的有誠意清酒放題! 任飲多款高質日本清酒!只需$298就可以任飲現場主打的120款日本酒及清酒!星期一至六由下午4點開始到夜晚11:30 last order,坐到幾耐就飲幾耐! 呢間位於天后的日式居酒屋WAKO SAKE LABO • IZAKAYA 店主搜羅來自日本不同縣市嘅清酒、梅酒及果酒等款式,進店已見到店主為餐廳下了不少心機,破格的裝潢設計,落重本加強店內夢幻氣氛的雙TV WALL屏幕,如果想一展歌喉還可以唱K~以「Cyber」現代科幻景觀氣氛作主題,十分適合情侶傾計拍拖慢慢摸杯底談心。$298日本酒放題任飲 推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️現場提供過百款清酒、梅酒、水果酒等無時限暢飲,駐場有國際專業唎酒師幫你逐一介紹每款酒的特性、口感、味道及產地。而且為你挑選出適合你的個人口味俾你慢慢試,打開酒櫃就見到一覽無遺各款酒瓶,攞住小酒壺店員協助幫手倒酒。上網見到有人可以飲到Round 8! 我地酒量差飲到Round 6 都好滿意酒鬼朋友就非常滿意啦,而最令小編深刻嘅酒款就係愛知縣中埜酒造FRUILIA🍶蜜梨&🍶檸檬果酒,兩款都口感豐富,好似食過日本生果味道。然後係當日推介的愛媛縣酒仙榮光

酒鬼必到的有誠意清酒放題! 任飲多款高質日本清酒!
只需$298就可以任飲現場主打的120款日本酒及清酒!

店主搜羅來自日本不同縣市嘅清酒、梅酒及果酒等款式,
進店已見到店主為餐廳下了不少心機,破格的裝潢設計,

$298日本酒放題任飲 推介:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
現場提供過百款清酒、梅酒、水果酒等無時限暢飲,
而且為你挑選出適合你的個人口味俾你慢慢試,

酒鬼朋友就非常滿意啦,而最令小編深刻嘅酒款就係
愛知縣中埜酒造FRUILIA🍶蜜梨&🍶檸檬果酒,
兩款都口感豐富,好似食過日本生果味道。
然後係當日推介的愛媛縣酒仙榮光兩支:
🍶伊予しずく媛 純米吟釀 及 🍶藏元之濁梅酒
前者有成熟瓜果香氣、層次豐富風味、後者口感濃郁、不會過甜且味道柔和。
🍶青谷之梅七年熟成極上梅酒,酒體渾厚有回甘滋味。
🍶鍛高譚 紅紫蘇梅酒,萃取紅紫蘇汁液造酒滿口淡淡清香。
🍶萬代門司港香蕉梅酒 & 🍶北海道哈密瓜梅酒
最後兩round當然要飲埋兩支純米大吟釀
🍶吾有事 純米大吟醸 & 🍶楯野川 清流
前者少許茉辛口,後者入口有洋梨的清雅果香及輕快口感。
🍶百春 KIREI無濾過生原酒 直汲純米吟釀
🍶一之藏無鑑查 超辛口本醸造
最後兩支已經飲到迷迷地唔記得咩味🤣👍🏼

有酒當然唔少得有佐酒小食、多款小食及串燒等,
季節性食材可供選擇即叫即燒,送酒一流👍🏼

🍟脆炸薯條配黑松露醬$68: 份量十足,沾黑松露醬香口惹味。
日本小番薯兩串: $40 章魚燒 4粒: $58 兩款日本小食有水準。
燒河豚干 $98 送酒一流
🐃塩燒牛舌一串 $58: 爽口香嫩
燒牛小排一串 $58 宮崎煙黑豚肉 $128 雞髀肉 兩串$72
三款肉火喉到家,高質食材水即叫即燒,一路享受清酒作伴十分享受。
雞軟骨(兩串) $60: 惹味爽脆,口感豐富。
月見免治雞肉棒 兩串: $76 水準唔錯,串燒必點。

除左片串燒之外,餐廳定期有推出二人餐/廚師發辦,
逢星期一至四晚9:30後入座,凡惠顧日本酒任飲放題,即可享有串燒半價優惠。
以後Happy Friday 又多一個好選擇。
2024-05-21 138 瀏覽
一個清酒控一定要知的地方,這間位於天后的居酒屋,破格的裝潢,一反傳統日式居酒屋格局,設有超豪華LED 超大螢幕,兼具唱 K 設備,無敵的視覺及娛樂享受,跟一班朋友又飲又唱又食,真係超開心。專為清酒控而設的$298日本酒🍶放題任飲,提供過百款🍶清酒、梅酒、水果酒等無時限暢飲,一打開酒櫃,一覽無遺的各式各樣酒品,開啟無盡的清酒之夜。我最鍾意水果酒,這裡連水果酒也有很多款,我決定每款都試吓。逢星期一至四晚9:30後入座,凡惠顧日本酒任飲放題,即可享有串燒買一送一優惠,為清酒之夜🍶更添一份口腹滿足😌。試左酒盜芝士、雞翼、串燒,佐酒一流。

洒鬼真心推介…一定要黎呢間位於天后呢間「WAKO SAKE LABO 」食飯飲洒🫢餐廳分左兩個用餐區🤗入到去已經被三大個洒櫃吸引到🍶打開中間門後銀色科幻感橢圓形嘅酒吧枱加上兩邊LED投映播放住唔同場景既畫面😎有紅葉🍁櫻花🌸感覺係日本一樣🥰食物主打送洒小食及串燒😋我地嗌左洒盜芝士🧀月見兔治雞肉棒內含雞軟骨口感豐富🐣明太子雞翼炸到雞皮脆卜卜🐥火炙明太子咸香十足🤤宮崎燒黑豚肉🐷煙薰味突出又唔會好韌🤤大蔥雞肉串北海道魷魚一夜乾🦑等等我地4個洒鬼梗系要Join $298無限時任飲日本酒放題🥰每位會比一個小酒壺就可以系大洒櫃入面選自己喜歡既洒試飲及配搭送洒小食🥰成晚最深刻系draft Sake🍶棉密汽泡帶米洒香☺️都好易入口😍另外飲到咁上下對面客人唱K太好聽🥳竟然會放埋煙火真系好鬼正😎如果您鐘意飲返兩杯🍶又鐘意唱K食飯☺️呢間餐廳真心推薦大家去試下😉

食物主打送洒小食及串燒😋我地嗌左洒盜芝士🧀

• 煙熏黑豚腩肉
  • 火焰明太子
  • 月見免治雞肉串
2024-05-17 109 瀏覽
餐廳裝修以型格Cyber風格為主,當中最吸睛嘅除咗兩邊嘅酒櫃之外,就係巨型LED螢幕,會轉換不同風格嘅畫面,氛圍感十足,鍾意飲酒嘅朋友就千祈唔好錯過。日本酒任飲放題只需$298 /位,🈶來自日本不同縣市嘅清酒、梅酒、果酒等等。我就試咗梨味➕薰衣草味嘅果酒,兩款都超易入口,梨味就比較香甜,薰衣草味入口酸酸甜甜,都好好飲。餐牌嘅食物主打串燒、炸物及前菜,牛蒡漬食落好爽口。日本一口芝士有5️⃣件,咬落香口美味,芝味十足。脆炸薯條配黑松露醬都好好食😋 炸薯條🍟夠香脆,黑松露醬又唔會過膩。章魚燒有4粒,大大粒,外層酥香,裡面仲唔止一粒章魚🐙。塩燒牛舌好香嫩,日本小番薯🍠、雞髀肉、雞軟骨、月見免治雞肉棒都非常不錯。最正嘅都係塩燒鳥羽,個皮燒到好香脆,肉質美味多汁。估唔到呢度除咗酒好飲之外,食物都咁高質,真係值得一試👍🏻

餐牌嘅食物主打串燒、炸物及前菜,牛蒡漬食落好爽口。
日本一口芝士有5️⃣件,咬落香口美味,芝味十足。
章魚燒有4粒,大大粒,外層酥香,裡面仲唔止一粒章魚🐙。

最正嘅都係塩燒鳥羽,個皮燒到好香脆,肉質美味多汁。

估唔到呢度除咗酒好飲之外,食物都咁高質,真係值得一試👍🏻
2024-05-16 66 瀏覽
間唔中媽媽都要放下假,趁住朋友放工去飲下酒輕鬆下,近期好興 Sake 放題,今次就同朋友去到天后嘅 Wako Sake Labo 試試佢哋!一嚟到 Wako Sake Labo 就比店內裝修吸引,Cyber 風格嘅型格居酒屋,空間感十足,兩旁仲有巨型 LED 屏幕,不停轉換唔同嘅動態景象!佢哋主打Sake 清酒,仲有 Sake 放題,$298/位就有120款日本酒任揀任飲,無限時,呢度仲有專業嘅唎酒師,會跟據你喜歡嘅口味推介合適嘅清酒!我哋2個人試左6款:🌟 彗 DONAIT初汲純米昑釀🌟 真澄白妙純米吟釀🌟 彗 CHAR 純米昑釀🌟 鶯印濁酒🌟 酒仙榮光藏元晚柑酒🌟 一本義般若刀唐辛子吟香梅酒有酒當然唔少得佐酒小食,食物款式主打串燒、炸物,都係即叫即做!我哋點左 月見免治難肉棒、塩燒鳥羽 、燒秋葵、雞軟骨、塩燒牛舌、雞皮,佐酒必點,燒得剛剛好,味道不錯!想飽肚少少,我哋就叫左 章魚燒 (4粒)、羊架,仲有脆炸薯條配黑松露醬,飲酒傾計一定要有!喜歡飲清酒嘅你不能錯過這𥚃,氣氛感十足,任飲酒類又多選擇,清酒、果酒、梅酒都有👍

我哋2個人試左6款:
🌟 酒仙榮光藏元晚柑酒
🌟 一本義般若刀唐辛子吟香梅酒

2024-05-07
2024-05-07 87 瀏覽
🇯🇵高質日式餐廳X 日本酒放題🥂🏮系列—▫️餐廳:WAKO SAKE LABO▫️地點:全香港有1️⃣間分店📍此為:天后歌頓道1號地舖港鐵天后站 A2 出口, 步行約6分鐘▫️營業時間⏰:星期一至六 16:00-00:00▫️價錢:~$350+—美味:🏮🏮🏮+0.9🏮環境:🥩🥩🥩🥩價錢:💰💰💰💰服務:👨‍🍳👨‍🍳👨‍🍳+0.9👨‍🍳—👧🏻👦🏻好鐘意食日式野,見裝修幾靚就去試吓🇯🇵都幾多串燒選擇,仲有sake放題~🥂🥂🥂sake放題🥂🥂🥂$298任飲120款日本酒坐咗幾耐就飲幾耐—📍雞皮(兩串)價錢:$56分數:🐥🐥🐥+0.8🐥燒得好脆口,細細粒好易入口—📍塩燒牛舌(一串)價錢:$58分數:🐃🐃🐃🐃必叫🤩🤩超級爽口,而且好夠燒味😃😃juicy jeng😁—📍雞軟骨(兩串)價錢:$60分數:🐥🐥🐥🐥夠惹味🤩雞軟骨好爽口—📍月見免治雞肉棒(兩串)價錢:$76分數:🐥🐥🐥🐥必叫🩷🩷有埋日本🇯🇵蛋好惹味,雞肉🍗棒又爽口同多軟骨粒粒—📍脆炸薯條配黑松露醬價錢:$68分數:🍟🍟🍟🍟超級脆口🫶🏻仲有好香既黑松露醬—📍北海道魷魚一夜干(1隻)價錢:$128分數:🦑🦑🦑🦑燒得好夠香,又唔會太乾😁彈牙—#好西 #打卡
🇯🇵高質日式餐廳X 日本酒放題🥂🏮系列

坐咗幾耐就飲幾耐

📍雞皮(兩串)
價錢:$56
分數:🐥🐥🐥+0.8🐥
燒得好脆口,細細粒好易入口

📍塩燒牛舌(一串)
價錢:$58
分數:🐃🐃🐃🐃
必叫🤩🤩超級爽口,而且好夠燒味😃😃juicy jeng😁

📍雞軟骨(兩串)
價錢:$60
分數:🐥🐥🐥🐥
夠惹味🤩雞軟骨好爽口

📍月見免治雞肉棒(兩串)
價錢:$76
分數:🐥🐥🐥🐥
必叫🩷🩷有埋日本🇯🇵蛋好惹味,雞肉🍗棒又爽口同多軟骨粒粒

📍脆炸薯條配黑松露醬
價錢:$68
分數:🍟🍟🍟🍟
超級脆口🫶🏻仲有好香既黑松露醬

📍北海道魷魚一夜干(1隻)
價錢:$128
分數:🦑🦑🦑🦑
燒得好夠香,又唔會太乾😁彈牙

#好西 #打卡 #日本燒肉 #正餐 #夏天美食 #HongKong #銅鑼灣美食 #sake #居酒屋 #iphoneonly#instagood #天后 #bestoftheday #amy_in_cwb #天后美食 #天后 #清酒 #清酒仼飲 #SAKE #hkdinning #hkdinner #放題 #清酒放題
2024-05-06 72 瀏覽
天后居酒屋 WAKO SAKE LABO 的空間別具一格,全方位特大LED Wall 加上鏡面天花板讓空間感呈現最佳的視覺效果,我最喜歡LED Wall的動態影像,可以邊吃邊欣賞,每個角落都很適合拍照,美呆了!餐牌上有不同的下酒小菜和超過20款串燒,每款都是即叫即燒,個人最喜歡燒牛小排 (HKD58) 、鹽燒牛舌 (HKD58) 及明太子雞翼 (HKD68) 這三款,牛小排肉質非常細緻柔嫩,而牛舌肉質彈牙爽口,略加鹽和黑椒就很好吃。鮮嫩去骨的雞翼和明太子很搭,入口鹹香,雞腿肉完全不柴,咬下去還有肉汁,好滋味。來這的重點是要暢快過癮,餐廳推出震撼優惠,每人只需$298 即可享用超過120款不同的日本酒,當中包括清酒、果酒、燒酎等!一晚可以無限時品嚐日本酒,實在過癮!來到居酒屋必點清酒煮蜆 (HKD88) 和燒河豚干 (HKD98) ,清酒煮蜆入口滿載鮮甜滋味,肉質飽滿,食材新鮮有夠好吃,超涮嘴!推薦!- 火炙明太子 (HKD88)- 脆炸薯條配黑松露醬 (HKD68)

- 火炙明太子 (HKD88)
- 脆炸薯條配黑松露醬 (HKD68)

2024-05-02 52 瀏覽
朋友最鍾意放工後飲返幾杯,最近搵到間係天后的日本酒放題餐廳,當然第一時間帶佢去飲個夠啦!呢間日本餐廳空間感十足,裝潢仲非常靚,兩邊牆身有巨型LED屏幕,會不停轉換靚景好正!客人可以download Apps去點歌,大屏幕之下唱卡拉OK,非常熱鬧!想私隱度高啲又有包箱,一大班朋友可以玩得盡興!🍶清酒任飲放題 $298餐廳有超過120款清酒俾你任揀任飲, 清酒、果酒、焼酎樣樣齊!有多個駐場唎酒師,會跟據你的喜好,去介紹各款特色的清酒比你,仲會講解清酒的來源同口感,真係學到唔少嘢😆▪️喜多屋 特別本釀造~福岡縣出產,用上低溫熟成釀造,清新易入口▫️金熟 SAIJO~原個熟成金奇異果🥝果味香濃,甜度適中▪️萬代大吟釀~入口比較輕身和口感較Dry ▫️無濾過梅酒~梅味突出,無過濾過的梅油特別清新▪️櫻花吟釀酒花香味濃,甜度較重▫️尾瀨 柚子酒~柚子味道清爽有層次感▪️雪之茅舍 純米吟釀~味道唔會太dry或者太甜,所以唔會蓋個食物嘅香氣▫️Meromero 北海道~哈密瓜🍈味道果酒,味道偏甜▪️空月山滿 生酒無經過消毒,用生米釀製,味道清新帶微碳酸▫️東洋美人 地帆紅~香氣豐富,入口較甜▪️Meromero 門司港~香

🍶清酒任飲放題 $298

▪️喜多屋 特別本釀造
~福岡縣出產,用上低溫熟成釀造,清新易入口
▫️金熟 SAIJO
~原個熟成金奇異果🥝果味香濃,甜度適中
▪️萬代大吟釀
~入口比較輕身和口感較Dry

▫️無濾過梅酒
~梅味突出,無過濾過的梅油特別清新
▪️櫻花吟釀酒
花香味濃,甜度較重

▫️尾瀨 柚子酒
~柚子味道清爽有層次感
▪️雪之茅舍 純米吟釀
~味道唔會太dry或者太甜,所以唔會蓋個食物嘅香氣
▫️Meromero 北海道
~哈密瓜🍈味道果酒,味道偏甜
▪️空月山滿 生酒
無經過消毒,用生米釀製,味道清新帶微碳酸
▫️東洋美人 地帆紅
~香氣豐富,入口較甜

▪️Meromero 門司港
~香蕉味道果酒,蕉味濃郁

▫️李白 華露 日本酒
~用黑米同埋花酵母釀製,帶花香味

▪️Meromero 屋久島
~蜜柑梅酒,甜甜地易入口
▫️竹泉 真空酒
真空酒非常新鮮,無空氣接觸,製成後即日空運到香港,味道特別raw

▪️真澄 奧伝寒造
~長野縣,寒造方法米味相對薄啲,易入口啲,帶微微酸道,適合夏天飲用

🌟美酒當然要配佳餚啦!
🥒前菜~青瓜夠晒爽脆
🍗大蔥雞肉串~雞肉嫩滑,加埋燒過嘅大蔥好夾

🐣鹽燒鳥羽~燒雞翼外皮香脆肉質嫩滑

👅鹽燒牛舌~厚切口感一流

🐮燒牛小排~牛味濃郁
🐓燒雞皮~好香口,佐酒一流
🍟脆炸薯條配黑松露醬~份量十足,夠晒香脆,點埋黑松露醬,夠晒惹味!

🦑北海道魷魚一夜干~煙煙韌韌,口感豐富

🐷宮崎煙黑豚肉~燒到好甘香,咸香味十足,送酒必食!

全晚飲咗9 round,朋友都不停讚好,$298 可以冇限時任飲,甘抵下次要約埋班friend 再嚟飲過🥂
一家反傳統嘅居酒屋 ,餐廳以實驗風設計, 型格有空間感。餐廳內嘅特大雙 LED wall 視覺效果一流我真係唔敢相信呢個質素嘅餐廳竟然係 $298 任飲120款日本酒,由4點至11點半添。另外串燒都好高質,9點半後串燒仲有半價添!OMG 真係筍到爆,啱晒我呢D酒鬼餐廳仲有駐場專業唎酒師, 可幫你揀選你鐘意嘅sake口味. 成晚我試咗十幾款清酒梅酒,我個人比較喜歡非常fresh嘅 Draft Sake 超鮮而且酒味更香濃。另外有幾款特別鐘意如真澄,酒仙榮光,空月山滿( 鐘意佢有d荔枝香,我仲鐘意到買埋返屋企添) 我唔係咁鐘意d好甜嘅酒,所以我推介嘅都可能比軟辛口的😬呢度嘅串燒調味剛好,即叫即燒,送酒一流串燒我推介:✨塩燒烏羽,✨塩燒牛舌,月見免治雞肉棒,✨燒牛小排,雞皮,脆炸薯條配黑松露醬

我唔係咁鐘意d好甜嘅酒,所以我推介嘅都可能比軟辛口的😬

呢度嘅串燒調味剛好,即叫即燒,送酒一流

Happy hour 好地方🇯🇵 WAKO SAKE LABO🍶一入去就俾佢嘅珍藏吸引咗,over 120 款日本清酒任飲。款款有特色,仲有好適合女仔飲嘅梅酒,果汁酒。絕對會令你有選擇困難症。你一講想要邊款,店員即刻有推介有推薦,超甜心。我最回味係枝玫瑰梅酒,好清新,-試難忘。飲酒最好配串燒,個人推介必點係雞皮(超超香脆,炭燒鱈魚乾,一口芝士,北海道魷魚一夜干,雞軟骨,脆炸薯條配黑松露醬。款款都現炸新鮮上場。成間餐廳好有現代感,港女打卡最啱❤️開心驚喜價HKD 298, 絕對超值😝無論環境,酒既質素,服務,店員既知識都係值得一讃🫡以後星期五去玩有新地方😁

成間餐廳好有現代感,港女打卡最啱❤️

以後星期五去玩有新地方😁
2024-03-17 139 瀏覽
wako bar 位於天后,愛酒之人黎就一定無錯店內有超大投影幕,另有8大個日本酒櫃,裝滿各款清酒、梅酒、燒酎等,全部都可以任飲的!$298由6pm 暢飲-12am 長達6小時!!先試下梅酒系列有玫瑰花香好喜歡另外有大量清酒配串燒小食串燒、小食都幾多款,價錢合理!!炸雞軟骨$58炸得香脆惹味!脆炸薯條配黑松露醬$68薯條份量好多,係用幼薯條! 一口芝士五件$48正常發揮免治雞肉棒$76配了月見汁,明太子雞翼(兩隻)$68燒牛舌$58 店員推介又真係幾好味
wako bar 位於天后,愛酒之人黎就一定無錯

$298由6pm 暢飲-12am 長達6小時!!

先試下梅酒系列

有玫瑰花香好喜歡

另外有大量清酒配串燒小食

串燒、小食都幾多款,價錢合理!!

炸雞軟骨$58

炸得香脆惹味!

脆炸薯條配黑松露醬$68
薯條份量好多,係用幼薯條!

一口芝士五件$48
正常發揮

免治雞肉棒$76
配了月見汁,

明太子雞翼(兩隻)$68

燒牛舌$58 店員推介
又真係幾好味
2024-02-29
餐廳走Cyber設計 ,U型大bar檯,仲提供高質佐酒小食,炸雞軟骨,香脆爽口;大蔥雞肉串,勁香;雞泡魚干軟硬適中,好入味;松露薯條,佐酒-流。清酒種類繁多,好多高級嘅酒,我個人比較喜歡果味清酒,蘋果味、檸檬味、橘子味、水蜜桃味、薑味、荔枝味.......真係講得出嘅都有!仲有最特別嘅生事生清酒,初榨酒由於是直接榨取裝瓶,所以都被歸類成『生酒』系列,口感新鮮又爽快,亦帶有微微嘅氣泡

大蔥雞肉串,雞肉沾滿甜甜嘅燒汁
清酒種類繁多,好多高級嘅酒,果味清酒,蘋果味、檸檬味、橘子味、水蜜桃味、薑味、荔枝味....
松露薯條,油炸至酥脆佐酒-流
松露薯條,油炸至酥脆佐酒-流
炸雞軟骨,惹味香脆爽口
雞泡魚干軟硬適中,好入味,拈上沙律醬,配上酒,更是最佳配搭
2024-03-10 120 瀏覽
與閨蜜傾計暢飲日😌來到WAKO SAKE LABO 的清酒放題串燒! 試左好多款~ 店内主打超過120款日本酒及清酒任飲放題,來自日本不同縣市嘅清酒/梅酒/果酒等!駐場有專業唎酒師作介紹,熟悉各種酒的特徵及口感!餐廳裝潢以型格科幻風配巨型LED螢幕;仲可以點歌唱歌!除了清酒之外,還有多款佐酒日式小食、串燒等可供選擇!都好好味!我喜歡的酒💓中埜酒造FRUILIA果酒 梨味風の森 秋津穂 657楯野川子宝薑酒當日美食💓前菜:麵豉青瓜串燒:雞髀肉月見免治雞肉棒牛小排薯條
與閨蜜傾計暢飲日😌
來到WAKO SAKE LABO 的清酒放題串燒!
試左好多款~

餐廳裝潢以型格科幻風配巨型LED螢幕;仲可以點歌唱歌!

我喜歡的酒💓

中埜酒造FRUILIA果酒 梨味