2022-04-28
近期轉咗去旺角返工,一到食晏時間就會周圍搵啲好嘢食吓,近排食咗一間西式餐廳,覺得好值得推介。Yolo Cafe & Bar 地址係染布房街6至8號華樂大廈地下6號舖旺角好難搵到一間咁舒適嘅餐廳,無論裝修,環境氣氛,都畀到人一種感覺好舒服好休閒。最啱就係放鬆下。店員非常之有禮貌,所有感覺都好舒服。餐牌都有好多食物選擇,而且每樣都做得好吸引。首先點咗個經典凱撒沙律,沙律菜好新鮮,加上醬汁同埋麵包碎一齊食,整親嘅味道都非常清新,而且仲係好開胃皇室煙三文魚意大利飯, 108元 煙三文魚份量好多,而且仲好鮮甜色澤都好吸引,煙燻過嘅三文魚味道層次非常之豐富,加上意大利飯少少醬汁有啲芝士味洋蔥味,口感都非常豐富。每粒飯都被醬汁包住,入口感覺好幸福。卡邦尼意粉 98 元 ,跟一杯焦糖咖啡加3元 ,意粉份量都好多,而且入口味道好香,食到好香嘅芝士味,香料味道,加上醬汁,爆香咗嘅煙肉,洋蔥,入口好creamy,味道層次好豐富, 簡直係五星級推介。焦糖咖啡,咖啡面有一層焦糖,經過燒香,入口香甜,加上下面幼滑嘅咖啡,兩者非常之配合,味道好豐富,口感順滑。 繁忙中去到一個咁舒適嘅環境食晏,真係成個人都放鬆曬,
皇室煙三文魚意大利飯, 108元
繁忙中去到一個咁舒適嘅環境食晏,真係成個人都放鬆曬,食得出店主用心嘅製作,舒適嘅環境。