2024-01-28
今次同朋友嚟到呢間樓上cafe , 有自成一角嘅梳化座位,可以好好咁傾計!呢度嘅每樣菜式都好精緻,好啱打卡📷!味道不算太出色,不過有一定保證,價錢亦親民,cp值幾高,所以成餐飯都食得好開心😆!⭐️輕煎北海道刺身帶子水牛芝士汁手工墨魚麵 $138一致認為呢個意粉係成餐入面最好食🤩,佢嘅芝士白汁勁creamy ,令人忍唔住keep住食!⭐️黃金流沙軟殼蟹龍蝦海皇汁意大利燴飯 $158軟殼蟹好吸引,不過覺得鹹蛋黃嘅味道有啲蓋過龍蝦汁⭐️勁爆芝士牛肉漢堡 $148漢堡用鳥籠去上碟🤩,好啱打卡,雖然芝士唔係真係咁多,但係佢嘅牛肉唔會太乾,所以都唔錯⭐️宮崎黑蒜油蒜片胡椒炒鮮海蜆手工闊條麵 $128呢度嘅手工意粉口感都唔錯,只係呢個蒜油蜆肉炒意粉有啲普通,味道正正常常⭐️北海道十勝紅豆椰香芋泥疏乎厘 $88椰子芋泥嘅味道無想像中咁重,不過疏乎厘pancake好厚,入口軟綿綿,而且擺盤好靚,好適合做飯後甜品!⭐️髒髒黑糖珍珠鮮奶 $44
呢度嘅每樣菜式都好精緻,好啱打卡📷!
味道不算太出色,不過有一定保證,價錢亦親民,cp值幾高,所以成餐飯都食得好開心😆! ⭐️輕煎北海道 刺身帶子水牛芝士汁手工墨魚麵 $138
一致認為呢個意粉係成餐入面最好食🤩,佢嘅芝士白汁勁creamy ,令人忍唔住keep住食! ⭐️黃金流沙軟殼蟹龍蝦海皇汁意大利燴飯 $158
軟殼蟹好吸引,不過覺得鹹蛋黃嘅味道有啲蓋過龍蝦汁 ⭐️勁爆芝士牛肉漢堡 $148
漢堡用鳥籠去上碟🤩,好啱打卡,雖然芝士唔係真係咁多,但係佢嘅牛肉唔會太乾,所以都唔錯 ⭐️宮崎黑蒜油蒜片胡椒炒鮮海蜆手工闊條麵 $128
呢度嘅手工意粉口感都唔錯,只係呢個蒜油蜆肉炒意粉有啲普通,味道正正常常 ⭐️北海道十勝紅豆椰香芋泥疏乎厘 $88
椰子芋泥嘅味道無想像中咁重,不過疏乎厘pancake好厚,入口軟綿綿,而且擺盤好靚,好適合做飯後甜品! ⭐️髒髒黑糖珍珠鮮奶 $44