2023-08-28
恭喜ʙʏ ᴛʜᴇ ᴛʀᴀʏ團隊終於衝出屯元天係大圍開咗ʙʏ ᴛʜᴇ ᴏ 2.0啦 @bytheostudio 同元朗店一樣都有標誌性嘅幾何木系傢俬同水泥牆要讚一讚係食物同飲品質素完全超出預期期待之後二樓開放後再訪(*´˘`*)𓈒𓂃 𓈒𓌉◯𓇋𓂃 𓈒 ❀ ᴇɢɢ ʙᴇɴᴇᴅɪᴄᴛ ‣ $𝟙𝟚𝟠 ♡ 好特別咁用咗熱香餅代替常見嘅ᴇɴɢʟɪꜱʜ ᴍᴜꜰꜰɪɴ熱香餅口感鬆軟 ᴇɢɢ ʙᴇɴᴇᴅɪᴄᴛ流心效果好出色而且牛油果花花非常精緻 有心思ჱ̒⸝⸝•̀֊•́⸝⸝)❀ ʜᴇʟʟᴏ! ᴛɪʀᴀᴍɪꜱᴜ ᴄʀᴏꜰꜰʟᴇ ‣ $𝟠𝟠 ♡ ʙʏ ᴛʜᴇ ᴏ嘅招牌牛角窩夫(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)牛角窩夫外脆內酥 牛油味香濃上面嘅ᴍᴀꜱᴄᴀʀᴘʜᴏɴᴇ ᴄʜᴇᴇꜱᴇ份量超足而且好滑身淋埋ᴇꜱᴘʀᴇꜱꜱᴏ咖啡味會再出啲配埋隔離嘅雪糕同手指餅食就有多重享受❀ ᴏʀᴀɴɢᴇ ᴍᴏᴄʜᴀ ‣ $𝟝𝟘 ♡ 本身唔太鐘意朱古力嘅我但就超鐘意呢杯ᴍᴏᴄʜᴀ!!朱古力味濃郁得黎同咖啡ʙᴀʟᴀɴᴄᴇ得好好加咗橙皮令成杯ᴍᴏᴄʜᴀ更加ꜰʀᴇꜱʜ 推薦.ᐟ.ᐟ❀ ᴏʀᴀɴɢᴇ ᴄᴏꜰꜰᴇᴇ ‣ $𝟝𝟘 ♡ 橙汁加埋咖啡嘅配搭好清新亦令咖啡嘅果味
恭喜ʙʏ ᴛʜᴇ ᴛʀᴀʏ團隊終於衝出屯元天
同元朗店一樣都有標誌性嘅幾何木系傢俬同水泥牆
要讚一讚係食物同飲品質素完全超出預期
期待之後二樓開放後再訪(*´˘`*)
𓈒𓂃 𓈒𓌉◯𓇋𓂃 𓈒
❀ ᴇɢɢ ʙᴇɴᴇᴅɪᴄᴛ ‣ $𝟙𝟚𝟠 ♡
好特別咁用咗熱香餅代替常見嘅ᴇɴɢʟɪꜱʜ ᴍᴜꜰꜰɪɴ
熱香餅口感鬆軟 ᴇɢɢ ʙᴇɴᴇᴅɪᴄᴛ流心效果好出色
而且牛油果花花非常精緻 有心思ჱ̒⸝⸝•̀֊•́⸝⸝)
ʙʏ ᴛʜᴇ ᴏ嘅招牌牛角窩夫(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
牛角窩夫外脆內酥 牛油味香濃
淋埋ᴇꜱᴘʀᴇꜱꜱᴏ咖啡味會再出啲
配埋隔離嘅雪糕同手指餅食就有多重享受
❀ ᴏʀᴀɴɢᴇ ᴍᴏᴄʜᴀ ‣ $𝟝𝟘 ♡
本身唔太鐘意朱古力嘅我但就超鐘意呢杯ᴍᴏᴄʜᴀ!!
朱古力味濃郁得黎同咖啡ʙᴀʟᴀɴᴄᴇ得好好
加咗橙皮令成杯ᴍᴏᴄʜᴀ更加ꜰʀᴇꜱʜ 推薦.ᐟ.ᐟ