餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2024-05-15 1456 瀏覽
【中西區】【瘋狂小面】同皮蛋哥特登走入中環試一間四川嘢,主要係因為見到有其他 foodie 介紹過覺得幾吸引,之後又聽講佢哋幾隱蔽,呢啲餐廳就更加引起我嘅好奇心。去到發現原來佢哋個門口真係幾難搵,一個唔小心就好容易錯過咗。佢哋係喺一幢商業大廈裡面,要上樓嘅。入到去見到裝修都好靚,好有古代中國風味。我哋都係叫佢嘅套餐組合,皮蛋哥試 $87 嘅「A+B套餐組合」瘋狂大排面套餐,有「瘋狂大排面」,仲加 $9 要咗「鹵蛋」,各加 $14 要埋「牛舌」同「肥腸」,配「烏梅汁(常溫)」,佢就話好食,麵同餸都正。我就試 $109 嘅「A+B+C+D套餐」,個瘋狂豌雜面套餐裡面有「瘋狂豌雜面」配「烏梅汁 (常溫)」,仲有小食「泡椒鳳爪」同甜品「成都老冰粉」,幾樣嘢都好有特色好好味,尤其個麵底令我非常難忘,杯嘢飲都唔錯。埋單 $256,食到咁多特色嘢,唔算貴。。。(地址:中環士丹利街66-72號佳德商業大廈1樓)@crazynoodles.hk#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #food #instafood #globaleats #desse

(地址:中環士丹利街66-72號佳德商業大廈1樓)

@crazynoodles.hk

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #food #instafood #globaleats #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am中西區 #中環 #香港 #瘋狂小面 #瘋狂大排面套餐 #瘋狂大排面 #鹵蛋 #牛舌 #肥腸 #烏梅汁 #瘋狂豌雜面套餐 #瘋狂豌雜面 #泡椒鳳爪 #成都老冰粉 #1am1387 #1ambackup
2024-05-13