2024-09-25 153 瀏覽
同閨蜜約定喺油塘一齊品嚐茶餐美食!! 一談到茶餐點,我已經興奮不已!! 我是個超級茶餐愛好者! 加上有朋友介紹,更加期待這家餐廳的水準!! 品嚐過後,終於明白為何這麼多人強烈推薦啦~~ 真的物超所值,菜色多樣, 完全改變我對茶餐品質的看法🥰我們點了以下美食,一同分享‼️美國安格斯肉眼肉質嫩滑,配上特製黑椒汁,完美組合,每一口都令人垂涎欲滴✨  真係估唔到喺茶餐廳入邊可以食到咁高質素嘅安格斯肉眼,本身我自己係一個好鍾意食牛扒嘅人,一見到上枱咁靚咁豐富嘅肉眼就覺得好吸引,而且切落去嘅時候仲有少少血水,唔係做到全熟,真係好正,口感啱啱好,食落去嘅時候牛肉嘅味道非常之濃郁, 肉眼嘅部位就係想食呢一種 好濃郁牛肉嘅味道,呢一間餐廳嘅牛扒完全做得到呢個質素!!💕凍檸檬蜜糖咖啡凍檸檬蜜糖咖啡清新怡人, 檸檬同埋蜜糖配搭之下,令到成杯咖啡香氣清新怡人😍💞凍檸茶凍檸茶清爽宜人,略帶微苦的茶香搭配檸檬清新爽口,解膩又爽口❤️💜豬扒鐵板餐豬扒爽口多汁,搭配鮮甜洋蔥汁,口感豐富,令人回味無窮😋 鍾意食豬扒嘅都可以一試,唔係嗰啲好嚡颯颯,好硬嗰啲豬扒,係好唔錯嘅!!每道菜都令我們讚不絕口!我同閨蜜都吃得津津有味,每

我們點了以下美食,一同分享‼️

💕凍檸檬蜜糖咖啡

💞凍檸茶

💜豬扒鐵板餐

每道菜都令我們讚不絕口!我同閨蜜都吃得津津有味,每一樣菜色都值得一試💯