2022-08-13
源自日本東京的「燒肉LIKE」主打「美味、快捷、超值」的一人燒肉體驗!更設置無煙烤爐,採用先進除煙技術,讓顧客無懼油煙,時刻享受正宗的日式「一人前」燒肉體驗!見到越來越多分店嘅燒肉Like,相信佢有一定嘅市場價值及吸引力,即係生意😂😂 當我去幫襯嘅時候,門口都有唔少人喺度排隊食燒肉Like 架👍🏻 而我今次等都等咗成個鐘至兩個鐘先入到去食🥱早啲就去睇戲啦燒肉like 主要係用電子落單及付錢,基本上都唔會收現金,所以要去食嘅你記得帶定卡啊或者八達通😬每一個套餐都會配一碗飯,沙律或者湯,如果要嘢飲嘅話就要另外加錢😋😋而今次我就叫咗 牛小排+牛板腱套餐 200g,再extra加錢要 橫膈膜肉 100g(同朋友share),🤭其實200g已經好夠食,而且啲肉都高質,同埋佢每一期都會出唔同嘅期間限定,今次係魷魚🤭⭐️牛小排+牛板腱套餐 200g 💰$145⭐️橫膈膜肉 100g 💰$68
⭐️牛小排+牛板腱套餐 200g 💰$145
⭐️橫膈膜肉 100g 💰$68