真係抵到爛‼️$388/2人 火鍋套餐,呢個價錢但食物質素都超有水準👍🏼👍🏼 每樣野都好新鮮、好好味😋 老闆同老闆娘都好熱情,同佢地傾計下先知原來佢地係新蒲崗開左超過1️⃣5️⃣年老字號懷舊本土火鍋店!火鍋套餐包左以下野食👇🏼-湯底🍲(3選1):懷舊沙嗲窩 / 海底椰鮮雞窩/ 生拆蟹肉海鮮窩-手切封門柳一份🥩(2人份量)-海鮮:鮑魚2隻、帶子2隻、火鍋蝦4隻🦐、生蠔2隻🦪-雲吞2隻、水餃2隻、手打黑松露丸2粒-蔬菜一份-出前一丁公仔麵一份今次我地揀左生拆蟹肉海鮮窩,個湯底一上,我同朋友都嘩左一聲,好大份好足料😍 同埋好特別係用一大塊腐皮包住湯料,湯底有冬瓜、沙白蜆、蝦、蕃茄、素翅,蟹肉。 湯底好鮮甜好夠味👍🏼😋手切封門柳用左一隻巨大牛器皿去裝,好有睇頭🤣至於封門柳都好好食,除咗好香牛味、油脂分布仲好均勻,份量都好足夠!另外每樣海鮮都係超新鮮肥美,鮑魚可以即食,夠晒彈牙有咬口🤤 雲吞、水餃、仲有手打黑松露丸都好好味!最後仲有蔬菜同出前一丁公仔麵😍 而且加多$18就可以無限追加蔬菜同出前一丁,好抵呀❗️真係好推介大家嚟呢間充滿人情味、懷舊本土火鍋店。一定好食過好多貴夾唔好食嘅火鍋店!!仲好方便可以網上

火鍋套餐包左以下野食👇🏼
-手切封門柳一份🥩(2人份量)
-海鮮:鮑魚2隻、帶子2隻、火鍋蝦4隻🦐、生蠔2隻🦪
-雲吞2隻、水餃2隻、手打黑松露丸2粒