2023-10-15
𖠿 葵芳 —— Bunnychurros 葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023號舖𓏸 路飛的下午茶 | $55𖧷 設無加一 ‧˚₊ ៸៸#ewm葵芳#ewm甜品‧˚₊ ៸៸*・゜葵廣掃街必食 no. 1 ゜・*老闆娘超級熱情! 完全Feel 到佢哋嘅宗旨係sell love and happiness ~ 佢成立呢間鋪就係想打造一個屬於香港人嘅Churros體驗,而且仲去咗西班牙取經! 呢到嘅 Churros 食落去唔係硬彬彬! 而係有軟心效果,外脆內軟的! 而且所有嘢都係手工製,勁有心思 ꕤ︎︎·͜· ︎︎係美式復古Style 嘅裝修~ 而且覺得佢哋Menu 嘅Design 勁有創意 ჱ̒⸝⸝•̀֊•́⸝⸝)♡聽老闆娘嘅私心推薦係路飛的下午茶〃'ᴗ'〃 因為個人勁中意茶味嘅嘢,所以就無揀到最人氣嘅焦糖味xdd個玄米茶手工雪糕係超級驚艷₊♡⁺⋆ 食落係雪葩嘅質感!好特別!而且唔會好甜,有玄米茶香⸝⸝⸝♡老闆娘仲話每個嘢食都係無防腐劑而糯米糍都好煙韌好好食!睇住店員逐粒逐粒整好,全部都即時新鮮製造會話呢個價錢嚟講,可能你會覺得卻步但真係好值得一試㗎!
葵芳葵富路7-11號葵涌廣場2樓2023號舖
𓏸 路飛的下午茶 | $55
𖧷 設無加一
‧˚₊ ៸៸
#ewm葵芳
#ewm甜品
‧˚₊ ៸៸
*・゜葵廣掃街必食 no. 1 ゜・*
而且所有嘢都係手工製,勁有心思 ꕤ︎︎·͜· ︎︎
聽老闆娘嘅私心推薦係路飛的下午茶〃'ᴗ'〃
因為個人勁中意茶味嘅嘢,所以就無揀到最人氣嘅焦糖味xdd
個玄米茶手工雪糕係超級驚艷₊♡⁺⋆
食落係雪葩嘅質感!好特別!而且唔會好甜,有玄米茶香⸝⸝⸝♡
老闆娘仲話每個嘢食都係無防腐劑
而糯米糍都好煙韌好好食!
睇住店員逐粒逐粒整好,全部都即時新鮮製造
會話呢個價錢嚟講,可能你會覺得卻步
但真係好值得一試㗎!