2019-08-02 88 瀏覽
雖然天氣好熱,但係依舊仍然會好想打邊爐或者食燒肉,但係到底揀邊樣好,唔使揀,可以兩樣一齊食見到介紹位於旺角呢一間餐廳可以一邊打邊爐,一邊食燒肉,於是就book咗枱餐廳除咗旁邊嘅座位之外,仲會有私隱度較高嘅房,呢啲啱晒一大班朋友嚟,又唔使驚嘈親其他食客餐廳有幾款唔同嘅套餐放題,而我哋就揀咗特選牛肩肉加埋刺身拼盤除咗肉類需要向店員落單,其他配料都可以出去自己攞,配料嘅選擇都幾多,牛肉同埋豚肉既質素都幾好除咗火鍋或者燒肉配料之外,仲會有壽司或者其他熟食,可以醫一醫個肚先首先會上左刺身拼盤打邊爐我哋揀咗蕃茄湯,番茄湯味道都好濃,唔會係淡到水咁嘅湯底,打邊爐囉隔離就係紙上燒肉,可以一邊燒野食,一邊打邊爐,一次過可以滿足晒三心兩意嘅朋友

首先會上左刺身拼盤

2019-07-31