2007-01-29 16 瀏覽
昨晚去了舊同事聚會, 食物都幾差兼價錢偏貴,老實講咁既質素,完全唔值呢個價錢. D意粉,小食都好一般, 意粉唔夠熱, 所謂越式紙米手卷完全唔掂!! 甜品叫了combine set, 包括banana cheesecake, greentea with red bean cake, blueberry cheese cake, milk tea ice-cream, cr鋗e pernee, 除了blueberry 外, 其他甜品全部below average, 個紅豆綠茶蛋糕似美心質素, 但比美心貴幾倍. 唯一可取口既, 只係裝修同氣氛, 靜靜地可以傾下喫, 但以咁既價錢同食物質素, 我寧願去同區既Go Go CafLah!!!