最近啱啱喺日本返嚟,一直都好掛住日本嘅嘢食,朋友介紹呢間居酒屋仲好食過日本,而且價錢非常平,跟住嚟試吓啦。一去到門口,朋友已經覺得呢間舖頭好靚,而且門口已經聽到又唱嘅生日歌,原來好多人都會嚟呢度慶祝生日,同朋友約定咗下次生日都會嚟呢度。入到去之後真係好有日本風味,呢度好多人都特別識燒海鮮,咁我哋一於叫黎試吓啦。我自己就覺得最值得讚嘅就係燒包魚同埋夾羅燒,會有職員認真咁樣幫你燒,自己完全唔使麻煩就可以食到咁好食嘅食物,真係好正。我覺得呢度最抵讚嘅就係佢嘅食材好新鮮,而且職員完全唔會覺得麻煩咁幫你燒海鮮,食物同埋服務都一流啊。一間居酒屋又靚又抵食,而且好有日本嘅風味,紅適合大家冇假期嘅時候嚟呢間居酒屋去咗日本呀。

• 焱丸活貝大盛
  • 帆立貝