2020-11-02
今次係我第二次黎Wingman喇! 之前都有同同事黎過happy hour 自此之後一直對佢地既雞翼念念不忘 所以前幾日唔洗OT收工就去左買外賣返屋企慢慢嘆喇店內既裝修幾有特式 chill得黎又帶有香港特式 裡面仲有大大塊既曾灶財牆雞翼有好多唔同口味 乾身既有巴馬臣芝士蒜蓉味、印度唐杜里烤雞味同埋蒙古燒烤味等等 濕身既有日本吉列咖哩味、黑芝麻海鮮蜂蜜味同埋加勒比海香辣雞等等 口味多到不能盡錄 另外堂食既話仲有兩小時任食放題($350位)今次雞翼我就揀左乾身既「咖啡香味」同濕身既「日本蜂蜜芥辣味」 另外再搭個「菠菜甘藍沙律配柚子醬」 有肉又有菜 有足夠既蛋白質及膳食纖維 呢個組合唔錯 哈哈!「咖啡香味雞翼」:係炸得外脆內juicy既雞翼表皮灑上咖啡粉 味道出奇地夾 食落仲有陣陣咖啡香味 好得意!「日式蜂蜜芥辣味雞翼」:好入味 雞翼裡裡外外都充滿蜂蜜芥辣味 食落略帶甜味 芥辣味唔會話太嗆鼻 好易入口「菠菜甘藍沙律配柚子醬」 :蔬菜好新鮮爽口 配埋清新既柚子醬 可以消除雞翼帶黎既油膩感 今次真係好滿足 下次想去挑戰佢個兩小時任食放題呀!
今次真係好滿足 下次想去挑戰佢個兩小時任食放題呀!