2024-12-21 0 瀏覽
#一齊叫雞我同我嘅好姊妹都係雞翼控🤣我哋今次嚟到中環一齊叫雞🤣本來諗住order $188/位任食雞翼放題,但唔擔心我哋會浪費食物,所以我哋嗌咗 $398 Loads O’ Birds 雞全部都係雞(包括24隻雞翼自選4款口味+2個自選配菜)雞翼好乾身,放耐左都依然好脆,一d都唔會覺得油膩😋每款雞翼都好有特色,而且所有雞翼都不含激素Espresso BBQ (必食推介👍🏻)咖啡味嘅雞翼真係第一次食,淡淡咖啡香味意外地好match喎😋Tandoori Spice印度唐杜里烤雞翼,好重印度香料,好惹味😋雖然menu上無寫🔥,但食落都有啲辣,唔食得辣嘅就揀過另一款Buffalo水牛城雞翼酸酸辣辣👍🏻Cali style加州風情雞翼,好重蒜味😋Portobello Mushroom大啡菇🍄‍🟫 (必食推介👍🏻)超得,完全無泥味,上面有炒過菇碎同炸蒜,一啖咬落去好多菇汁流出🤤Charred Wingman Avo火炙牛油果🥑用火炙過,再點豉油,一個新嘅食法😋食完雞翼熱氣,飲返杯有汽飲 🍹真係爽呀~Sparking Cranberry LimePassion Fruit Lemonade座位唔算多
#一齊叫雞
我同我嘅好姊妹都係雞翼控🤣
我哋今次嚟到中環一齊叫雞🤣

$398 Loads O’ Birds 雞全部都係雞
(包括24隻雞翼自選4款口味+2個自選配菜)

Espresso BBQ (必食推介👍🏻)

Tandoori Spice

Buffalo
水牛城雞翼酸酸辣辣👍🏻

Cali style
加州風情雞翼,好重蒜味😋

Portobello Mushroom
大啡菇🍄‍🟫 (必食推介👍🏻)

Charred Wingman Avo
火炙牛油果🥑
用火炙過,再點豉油,一個新嘅食法😋

食完雞翼熱氣,飲返杯有汽飲 🍹真係爽呀~
Sparking Cranberry Lime
Passion Fruit Lemonade

座位唔算多,但平日都座無虛席
如果有10幾人gathering可以包場呀