餐廳: 瘋狂小面 (佳德商業大廈)
資訊:

2023-08-09 84 瀏覽
今日去哩間朋友成日食嘅中環飲堂 - 瘋狂小面食野,絕對係中環上班族嘅好選擇!平時不嬲鐘意食湯面,哩度嘅餐牌好簡單,湯面有白湯(唔辣)同紅湯, 可以揀唔同餸嘅配搭,另外仲有兩種伴面選擇,梗有一款啱你口味🤗 今日我就揀左紅湯面: 🍴瘋狂肥腸面+牛肉 - 湯頭顏色好靚而且唔會好油,飲一啖又唔算太辣,應該係三小辣左右,又香又濃,有誠意。肥腸好得!肥美得黎唔韌,同個湯面好夾,必點之選👍🏻👍🏻👍🏻追加嘅牛肉似牛腩,炆得夠稔,抵讚! 成碗面份量都好足,男仔食都夠飽肚,掂👍🏻🍴小食: 泡椒鳳爪 - 套餐包一個小食,哩個比碗面更辣,越食越上癮,高質!不過如果鳳爪無骨就更好啦🍴飲品: 紅肉柚子 - 食完辣野當然要飲杯凍野解下辣,哩杯紅肉柚子有真果肉,酸酸甜甜,解渴又解辣,推介!😍