2024-05-27 86 瀏覽
🐷好強又帶我同👦🏻食隱世食物,今次我地食印度菜,上餐廳樓梯已經有印度風,而店家亦好nice. 特別對小朋友,餐廳真正做到child friendly. 仲有個打卡位都好特別💚Cheese Naan:勁多芝士比Naan包圍住,表面酥脆金黃,咬下去奶香與面皮香口Sheekh Kebab:羊肉串份量多,肉質鮮嫩多汁,外層呈現焦香酥脆的表皮,內里保持肉汁飽滿,搭配新鮮香菜和檸檬汁,令羊肉不太羶,連👦🏻都愛食Beef Madras:咖喱牛腩帶濃郁的印度香料芳香,咖喱湯汁濃稠醇厚,牛腩入口綿軟多汁,椰汁味道強烈。Lassi:傳統印度酸奶飲料,細膩的質地,同其他餐廳不同,Lassi都拉到花❤️Tandoori Chicken:tandoor烤制的雞肉表層焦脆,內里卻依然鮮嫩多汁,再有檸檬調味,好有穫氣。Pullau Rice:米粒飽滿晶瑩,粒粒分明夾香料的芳香,配Beef Madras好正👍

Cheese Naan:

Sheekh Kebab: