餐廳: 紅橋
資訊:

2020-10-10 476 瀏覽
今日出太子,因為要等朋友,所以搵間餐廳坐低食個Tea紅橋好耐之前食過,記得杯咖啡都唔錯,就揀左佢坐低喇!佢個下午茶menu都好多選擇下,最後我太耐無食過炸脾,所以叫左炸脾沙律🤣其實佢出餐都唔算快,因為坐低後都聽到有人追餐,食物又有,飲品又有🤪最後我隻脾唔知佢係因為要炸定乜,都等左成15-20分鐘至有得食🙈好彩唔趕時間,反而杯凍啡就好快就黎,不過就比我印象中差左,好似以前滑d香d,但都唔差既。。。炸脾終於都到,第一個感覺係好似size唔大,定因為隻碟大😂味道就ok既,又熱辣辣,反而沙律有驚喜,唔係茶記hea沙律,似西餐廳新鮮菜沙律,錦又挽回少少分數,加埋芝麻醬,好岩我口味!總括黎講都對得住價錢$45(已連凍飲加$3)都坐得舒服,不過都幾多人,所以侍應都好快手收野比壓力你埋單😅如果餓既仲都意粉,牛角包選擇,都可以再encore!
今日出太子,因為要等朋友,所以搵間餐廳坐低食個Tea

紅橋好耐之前食過,記得杯咖啡都唔錯,就揀左佢坐低喇!
如果餓既仲都意粉,牛角包選擇,都可以再encore!