2019-11-14 416 瀏覽
原本想食拉面既,但記錯左樓層,來到四樓見到依間新野,以為拉面執左。咁都好少食海南雞飯,既來之則安之。餐牌只有四樣野:一、海南雞飯 $65 二、燒雞飯 三、豬腳飯 $55    四、芒果糯米飯。二人叫左一個海南雞飯(加五蚊轉雞脾)及一個豬腳飯。溫和熱水請自斟。斟完已經有雞飯了,果然因為整定 所以咁快 當然一啲都唔熱油飯正常,有薑蓉同另外兩種醬料响枱面,有碟仔,自助取用;不過海南雞飯要配的黑醬油就欠奉。可能泰式海南雞就係咁呱。我就覺得爭啲囉。豬手飯 同雞飯一樣都係溫溫吞吞唔熱的。每個餐都跟菜,但係啲芥蘭係苦既。整條菜都整唔掂。最令人失望係,餐具係以紙袋包裝,仲要用即放棄膠匙。今時今日都仲冇環保意識,真令人失望。冇下次。希望各位看完都唔好中伏,除非你鐘意食唔熱的食物。

二人叫左一個海南雞飯(加五蚊轉雞脾)及一個豬腳飯。
溫和熱水請自斟。

斟完已經有雞飯了,果然因為整定 所以咁快 當然一啲都唔熱

冇下次。希望各位看完都唔好中伏,除非你鐘意食唔熱的食物。
海南雞飯(轉肶)
2019-11-14
$62.5 (晚餐)
生日