2010-07-16 16 瀏覽
忍唔住開個ac 黎講下今日係呢度食左d咩野.一埋到去, 想落單, 我唔該左佢地3次, 3次分別有3個唔同既人都係望左我一眼, 咩聲都唔出做自己野, 有d洗手有d煎餃. 等左 一陣啦, 有人彩我啦, d態度真係好唔掂, 不過算啦我當你煩忙時間所以唔好老脾. 之後買完野, 待 左15min先有得拎. 我買左一個65蚊餐, 主要有一碗拉面, 半碗炒飯, 6隻餃子同汽水.餃灸係OK的, 夠熱又幾好味. 飯比較油. 不過最最最差就係個拉面. 大佬呀我65蚊就係食你個拉面, 你比碗咩我? 拉面最重要係D湯, 佢比我果碗拉面, D湯係微溫既, 真係同熱拉唔上關係.有人食面係食微暖架咩? 佢間野, 我估佢主要都係做面做烏冬既, 佢而家整一個咁既暖面出黎, 真係不如執笠算啦, 好差, 唔會再幫襯!!!
忍唔住開個ac 黎講下今日係呢度食左d咩野.
2010-07-15
15 分鐘 (堂食)