2024-12-15
中環蘇豪收工越夜越熱鬧✨🍹呢一間酒吧餐廳平日都好多free flow set仲有holy hour 價錢都好合理!Yakult matini ($118)Menu寫住如果唔知揀咩就揀呢個🤣即點!果然好好飲,益力多味同埋vodka平衡得唔錯,口感綿密。Honeysuckle Natural Fruit Seltzers ($68)呢罐係果味嘅vodka,幾啱我鍾意甜味嘅女仔飲~酒精濃度4.8%😙Charred Cabbage ($98)燒焦咗嘅椰菜花,再加紅菜頭乳酪醬,但其實辣椒油先係重點,辣味好夠😝Homemade Hummus ($108)我覺得最特別嘅一道小食,印度香料味又有啲洋蔥紅椒嘅味道配鷹嘴豆泥🤪Grilled Angus Rib Eye 10oz🥩 ($328) Default 左熟度,而且醃好咗唔使自己落鹽,但係生熟程度啱啱好~ 粗薯條即炸🍟,見到隔籬幾枱係會單點添!Blue Swimmer Crab Fettuccine($158)藍蟹腳真係第一次食,平時啲蟹肉醃到好鹹,相對呢個味道較清淡,主要係少少牛油配巴馬臣芝士整成嘅意粉,冇cream所以唔會覺得膩平日夜晚呢度係滿
Yakult matini ($118)
Charred Cabbage ($98)
Homemade Hummus ($108)
平日夜晚呢度係滿座,個個仲企晒喺出面chill drinks 🍷中環果然係一個好有魅力嘅嘢夜繽紛🌈