Bochord

2024-11-03 1134 瀏覽
請媽咪食生日飯,特意book咗依間餐廳唸住試下佢既lunch menu😂提前要餐廳幫我地安排咗窗口位,裝修及窗外風景都非常好!!!食物方面,前菜、湯、意粉都唔錯,尤其係兩款前菜(beef tartare & octopus)非常優秀!但main course同dessert就差少少啦🥺main選擇咗red snapper,魚皮有啲焦,食落有苦味👎整體都比較普通,無咩驚喜😭dessert個樣真係好好睇!!!味道就麻麻啦😂但我好鍾意依個南瓜❤️除左main course比較失望,另一個唔滿意既point係餐廳係我地仲食緊意粉既時候就將main course端咗過黎……😓不過後面影相既時候服務員都好熱心,用即影即有相機幫我地影咗一張相!媽咪都幾滿意👍整體中規中矩啦,唔算差!

整體中規中矩啦,唔算差!
2024-10-31
慶祝紀念