餐廳有室內及戶外區, 戶外區對面就係九龍公園,面對高聳嘅樹木🌴,開放感十足,感覺特別休閒寫意😝,呢度仲有多款特色雞尾酒🍸,啱哂同朋友邊食泰菜、邊品嚐美酒,同時又可在開放感十足嘅地方吹水,感覺好chill😜。🍸Pomelo Master $98嗒落酒味幾濃,飲落帶甜香,同時亦帶微酸及微苦,杯邊沾上了少少鹽花,感覺複雜得嚟亦相當之好飲。🍸Thai-Beer Mojito $98泰象啤好似巴黎鐵塔咁擺放,打卡度一流📸,飲落除咗有泰象啤嘅味道之外,仲有清新嘅薄荷及青檸味道。🥢鹽燒牛舌芯(2串)$48與日式嘅牛舌串燒相比感覺稍有不同,但同樣厚切爽彈,並配上甜甜香香嘅醬汁,唔錯。🥗青芒絲沙律配燒北海道帶子$168帶子大大粒又爽彈,並淋上酸辣清爽嘅醬汁,使得味道更為突出,青木瓜絲酸爽香脆,同時帶有淡淡嘅椰絲香,仲有埋我喜愛嘅香脆腰果添。🥬泰式炒椰菜苗$128椰菜苗爽脆冇渣,配合鹹香黃豆醬及勁多蒜蓉,夠哂惹味。🥢泰式香辣蝦膏海鮮炒河$138用料非常充足,海鮮及蔬菜多到差不多見不到河粉,有青口、魷魚、蝦、三色椒、雲耳、洋蔥、紅蘿蔔及香葉,河粉質地煙煙靭靭口感好好,辣辣地好惹味。🥭芒果糯米飯$68糯米飯好

🍸Pomelo Master $98

🍸Thai-Beer Mojito $98

🥢鹽燒牛舌芯(2串)$48

🥗青芒絲沙律配燒北海道帶子$168

🥬泰式炒椰菜苗$128
椰菜苗爽脆冇渣,配合鹹香黃豆醬及勁多蒜蓉,夠哂惹味。

🥢泰式香辣蝦膏海鮮炒河$138

🥭芒果糯米飯$68
糯米飯好有heart,真係心形㗎🤩,而且煙韌好咬,配上滑溜甜香嘅椰汁及芒果,完滿嘅一餐。