餐廳: Puppuccino
資訊:

2023-06-10 79 瀏覽
最近經朋友介紹先知將軍澳海濱長廊一帶原來有好多高質素餐廳。適逢有朋友生日,就選左其中一間叫‘’Puppuccino‘’西餐廳試下。近海傍環境真係好舒服,呢間係一間寵物友善餐廳,極受養狗人士歡迎,因為可以同佢哋嘅狗狗拍拖散完步後,再撐下枱腳。餐廳環境俾人一種復古優雅感覺,有室內及室外坐位, 亦有兩層,下層面積非常之大,完全可以滿足人寵共處時光。食物質素同樣唔錯,原隻龍蝦尾配三文魚籽明太子意粉-龍蝦肉厚,意粉每一口都充滿著濃烈嘅醬汁,好滿足😋最估唔到竟然有煲仔飯食,點左慢煮三柸雞意大利飯。用意大利米煮煲仔飯都係第一次試,有創意。英式炸魚薯條配啤酒一絕,1664 Draught帶有果香甜味,飲完仍有餘香。最期待甜品環節😍Puppuccino 紛盛宴最愛就係心太軟同tiramisu,一次過滿足晒,雙倍幸福。

最期待甜品環節😍
Puppuccino 紛盛宴
最愛就係心太軟同tiramisu,一次過滿足晒,雙倍幸福。