依間霸嗎拉麵都略有名氣,我知尖沙咀有間分店仲成日排長龍tim ,咁岩行開中環,竟然依度都開左間分店,就試一試佢先睇餐牌餐牌其實得幾頁,但食物種類都幾全面,有佢出名既拉麵、炸物小吃、石燒飯同埋雪糕甜品,連飲品都好多選擇我就揀左依個特盛炙燒豚肉拉麵有成四大塊燒豚肉,霸氣十足湯底都幾濃依間拉麵店既拉麵可以按個人喜好,選取拉麵既軟硬度、蔥同埋荀既多少,係點餐紙果度tick 就得架啦依間拉麵店採用既叉燒同傳統既唔同,係用即燒叉燒,大大塊豚肉未食已發出陣陣香味食落又香口拉麵質地方面,我揀左要硬身,質感爽口彈牙,不錯我同友人兩個人食,食完自己碗麵仲想叫啲小食食下,叫左照燒餃子,係果隻傳統日式彈餃子黎架表面有一大塊嘢係度,樣子特別味道不錯另外亦叫左辛辣唐揚炸雞,真係辣,鍾意食辣既岩晒我地仲叫左啤酒飲,麒麟一番搾送炸物最好最後,必食係佢既雪糕,我揀左抹茶雪糕,真係茶味香濃,雪糕質感幼滑,好食另外值得一讚係店員服務好,又唔洗收加一推介
,咁岩行開中環,竟然依度都開左間分店,就試一試佢

先睇餐牌
特盛炙燒豚肉拉麵
我就揀左依個特盛炙燒豚肉拉麵
有成四大塊燒豚肉,霸氣十足
湯底都幾濃
依間拉麵店採用既叉燒同傳統既唔同,係用即燒叉燒,大大塊豚肉
未食已發出陣陣香味
食落又香口
拉麵質地方面,我揀左要硬身,質感爽口彈牙,不錯
照燒餃子
表面有一大塊嘢係度,樣子特別
味道不錯
辣汁唐揚炸雞
另外亦叫左辛辣唐揚炸雞,真係辣,鍾意食辣既岩晒
麒麟一番搾
我地仲叫左啤酒飲,麒麟一番搾
送炸物最好
日式抹茶雪糕

另外值得一讚係店員服務好,又唔洗收加一
推介
午餐