2024-08-20 114 瀏覽
今日出去公司附近食lunch 同事大讚呢間拉麵店 我就二話不說試試佢天氣咁熱 我地就決定share 梅漬蕃茄慢煮雞胸冷麵 同埋一碗炙燒豚肉味叉燒味玉拉麵🍜個梅漬蕃茄慢煮雞胸冷麵的確係好正 夏天食就最好🤤 個梅漬蕃茄超甜超juicy ❤️ 而冷麵加上青瓜絲同埋蕃茄汁即時開哂胃 😝 同埋呢排做gym 有得食雞胸 實在太開心!然後炙燒豚肉味玉拉麵也是不錯 啲拉麵份量超多 然後個溏心蛋真流心🥳 個豚肉 一咬即化 肥瘦岩岩好 ! 另外 我地share辛口燒餃子 🥟 餃子皮薄餡靚 辣辣地好好味😝飲品方面 我地一齊飲信州蘋果梳打 啲蘋果味好出好fresh 一口拉麵加一啖就岩岩好 最後 我地飲埋個白米雪糕 因為夠哂特別 食落口係食到一粒粒既白米 超有咬口又好味道 我地直頭用左2分鐘ko 左佢同事果然冇介紹錯呀!

同事果然冇介紹錯呀!