2018-09-06 1248 瀏覽
想試呢間餐廳嘅原因係因為見到佢餐牌有賣燒活鰻,午餐12點黎到,餐廳問我地有無book枱,我地無,只係純粹經過記得有鰻魚串食,所以過黎試試。餐廳話1點鐘要交枱,ok無問題,但覺得全部枱做訂座客,唔留少量位做walk in客好似唔係咁好,不過是但啦,食完今次都應該無下次btw佢上菜都快嘅,串燒即點即燒慢少少姐~要左一個lunch set A 牛肉豆腐鍋,配飯、麵鼓湯、小食x1,呢個鍋味道唔錯嘅,豆腐好嫩滑,牛肉中規中矩,但上枱估唔到係咁細鍋,$9x有點不值。串燒完全失望,點了一串燒活鰻$58和一串鹽燒三文魚$28。三文魚只能用乾硬來形容,本身已經唔係用靚位黎燒,仲要燒到乾爭爭,三文魚味都無埋。。。活鰻賣相OK,但毫無鮮鰻味,食過咁多鰻魚串,就算無標榜自己係活鰻嘅都好食過佢!肉薄都算,無鰻魚味先大獲,好彩個皮仲有微脆鰻魚控對佢已經大失所望,應該唔會再黎。

btw佢上菜都快嘅,串燒即點即燒慢少少姐~

串燒完全失望,點了一串燒活鰻$58和一串鹽燒三文魚$28。
鰻魚控對佢已經大失所望,應該唔會再黎。