2021-10-27 20 瀏覽
極度惡劣嘅舖頭一入去冇人招呼,冇staff講嘢,我哋自己搵位坐,好啦,叫嘢食又係用qr code 自己落,都冇咩問題但0招呼0服務,waiter 拿嘢食嚟就咁放低就算,冇講任何野,多謝唔該又冇我哋開櫃桶拿筷子,櫃桶有啲唔乾淨嘅感覺所以我叫咗2杯熱水 浸吓啲筷子,拿起筷子就食啦!唔知點解手指有啲油,以為掂到碗邊啦,最後發現係筷子頭油冧冧囉!好油!百思不得其解係咪冇洗過呢,我望下杯水,都係有油咁嘅!望埋呢一杯冇浸過筷子嘅水杯,都係好油!即係佢個杯都係油架啦!真係好嘔心!唔明點解呢間野會有人幫襯員工極度無禮貌,幾個人 都冇一個人有任何反應!又唔抺枱,講返先,我地一入去、有幾枱食完嘅碗都係未收走架!見佢收走咗又唔抺枱!衛生問題極度惡劣!佢哋啲衫都係好污糟!好似冇洗咁!好離奇!大家千其唔好去食!
極度惡劣嘅舖頭

我哋開櫃桶拿筷子,櫃桶有啲唔乾淨嘅感覺
所以我叫咗2杯熱水 浸吓啲筷子,拿起筷子就食啦!